ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 δευτερόλεπτα
- Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ... "ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ". ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟ... - Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί... Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί... : Ο γνωστός πλέον και σε εμάς "Σουλεϊμάν'' και σήμερα ... - Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατασκεύασε και χρέωσε στο ABC Australia ψεύτικο ρεπορτάζ για την Τουρκία Αναδημοσίευση από το Jungle-report ... περισσότερα »

Τουρκία: Παντού αντίσταση, παντού συγκρούσεις

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 8 δευτερόλεπτα
Του Σεΐτ Αλντογάν, ανταποκριτή της εφημερίδας Evrensel Σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας ξύπνησαν σήμερα 7η μέρα με φωνές και διαδηλώσεις για τις πολιτικές ελευθερίες και για τα δημοκρατικά δικαιώματα. Μέχρι τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα στην Κων/πολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Κοτζάελι, Εσκισεχίρ, Κάισερι, Ντέρσιμ και πολλές άλλες μεγάλες και μικρές πόλεις έγιναν ογκώδεις διαδηλώσεις από κάθε ηλικία, φύλο, εργάτες και εργαζόμενους. Στην Άγκυρα συνεχίστηκαν οι διαδηλώσεις όλη μέρα ενώ μόλις σκοτείνιασε η αστυνομία επιτέθηκε ενάντια στους διαδηλωτές με αύρες, πυροσβεστικά και άλλα οχήματα.... περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 9 δευτερόλεπτα
Δευτέρα 3/6

Νίκος Βούτσης: Αν πάμε με τους δικούς μας ρυθμούς πιθανώς ο λαός δεν θα μας έχει ανάγκη

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 9 δευτερόλεπτα
Ο Γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ μιλάει στην Αυγή της Κυριακής και τον Ν. Παπαδημητρίου Η Δεξιά του Αντώνη Σαμαρά έστρωσε τον δρόμο στη Χρυσή Αυγή λέει στη συνέντευξή του στην "Αυγή" ο Νίκος Βούτσης, ενώ μέμφεται ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. για «υποκρισία» στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Ο γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Α' Αθηνών, μιλώντας για τη νέα σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, επισημαίνει ότι η κοινωνία παρακολουθεί αν τα στελέχη του μπορούν και συνθέτουν διαφορετικές απόψεις και καταλήγει με το... σήμα ότι «αν πάμε με βάση τις ανάγκες των δικών μας χρόνων ωρίμανσης, είναι πάρα πολύ πι... περισσότερα »

Αλέκος Καλύβης: Η Ευρωζώνη έχει υποστεί αντιδραστική μετάλλαξη

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 11 δευτερόλεπτα
Το μέλος της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μιλάει στην Αυγή της Κυριακής και τον Χρήστο Σίμο Το νόμισμα δεν μπορεί να συνιστά ταυτοτικό στοιχείο της Αριστεράς, υπογραμμίζει ο Αλέκος Καλύβης, μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Αυγή" της Κυριακής, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ επισημαίνει τα προβλήματα του συνδικαλιστικού κινήματος, ενώ υποστηρίζει ότι οι ξεχωριστές λίστες συνιστούν το πιο δημοκρατικό μοντέλο για τα όργανα που θα εκλέξει το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. ** Για ποιο λόγο σημειώνεται κάμψη των κοινωνικών αγώνων το τελευτα... περισσότερα »

Άνεμος Αντίστασης: Κατέδωσε τον συνάδελφο σου, στο γραφείο...Και άλλο...

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 7 ώρες
Άνεμος Αντίστασης: Κατέδωσε τον συνάδελφο σου, στο γραφείο...Και άλλο...: Δημόσιοι υπάλληλοι εναντίων δημοσίων υπαλλήλων, είναι ο νέος υπό προετοιμασία νόμος της κυβέρνησης Σαμαρά. Με την καταπολέμηση της διαφ... Κατέδωσε τον συνάδελφο σου, στο γραφείο...Και άλλο επίτευγμα της κυβέρνησης Σαμαρά Δημόσιοι υπάλληλοι εναντίων δημοσίων υπαλλήλων, είναι ο νέος υπό προετοιμασία νόμος της κυβέρνησης Σαμαρά. Με την καταπολέμηση της διαφθοράς εκ των έσω, βάζοντας δηλαδή τους μεν να «καρφώνουν» τους δε. Φυσικά, δίνονται κίνητρα και μάλιστα ισχυρά! Τα κίνητρα θα είναι από μπόνους ή προαγωγή... περισσότερα »

Σοκ! Πλαστογραφία της ΝΔ η αποκάλυψη περί Κεμαλικών υποκινητών της εξέγερσης

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 7 ώρες
*Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει σε αμηχανία τον αυτοαποκαλούμενο «πατριωτικό χώρο» στην Ελλάδα. Λόγω του μίσους που τρέφουν για τη γείτονα χώρα, δεν ξέρουν ποια πλευρά να πρωτομισήσουν περισσότερο. Το εξεγερμένο λαό ή το κράτος και την αστυνομία; Τα οπαδικά τους ένστικτα έχουν μπλοκάρει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν κάνει κανείς μια βόλτα στα social media του χώρου.* * *Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει, όμως, σε αμηχανία και την κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι προφανές ότι το τελευταίο που θα ήθελε, είναι αυτά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για τους Έλληνες. Και το γεγονός... περισσότερα »

Άνεμος Αντίστασης: Ελληνες ομογενείς αποκαλύπτουν τα ψέμματα του defe...

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 8 ώρες
Άνεμος Αντίστασης: Ελληνες ομογενείς αποκαλύπτουν τα ψέμματα του defe...: Το παρακάτω απαγορευτικό είναι σε όλα τα άρθρα του freepen.gr και μπράβο του ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΡΘΟ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙ... Ελληνες ομογενείς αποκαλύπτουν τα ψέμματα του defencenet. Το παρακάτω απαγορευτικό είναι σε όλα τα άρθρα του freepen.gr και μπράβο του ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΡΘΟ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ(anemosantistasis) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ defencenet. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.Όταν η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ταυτίζετε απόλυτα με αυτή της Τουρκίας φοβάμαι ότι κάτι δεν π... περισσότερα »

Άνεμος Αντίστασης: ΒΙΝΤΕΟ-Ερντογάν:Το Twitter είναι ο μπελάς της κοιν...

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 8 ώρες
Άνεμος Αντίστασης: ΒΙΝΤΕΟ-Ερντογάν:Το Twitter είναι ο μπελάς της κοιν...: "Υπάρχει ένας μπελάς που λέγεται Twitter", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή που παραχώρ... ΒΙΝΤΕΟ-Ερντογάν:Το Twitter είναι ο μπελάς της κοινωνίας "Υπάρχει ένας μπελάς που λέγεται Twitter", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή που παραχώρησε. "Τα μεγαλύτερα ψέματα ακούγονται εκεί", τόνισε. Δείτε το βίντεο από το MEGA *Σχόλιο Α.Α.: Για τον Ερντογάν, τον Σαμαρά, την Μέρκελ και όλη την παγκόσμια πολιτικοοικονομική ελίτ το πρόβλημα τους είναι... περισσότερα »

Άνεμος Αντίστασης: Το υπέρ-πατριωτικό defencenet, ανήκει σε Βούλγαρο....

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 8 ώρες
Άνεμος Αντίστασης: Το υπέρ-πατριωτικό defencenet, ανήκει σε Βούλγαρο....: Δεν είναι νέα είδηση, κυκλοφόρησε πριν από 2 μήνες. Το γνωστό υπέρ-πατριωτικό blog, Defencenet, βάση καταστατικού, όπως θα δείτε πα... Το υπέρ-πατριωτικό defencenet, ανήκει σε Βούλγαρο. *Δεν είναι νέα είδηση, κυκλοφόρησε πριν από 2 μήνες. Το γνωστό υπέρ-πατριωτικό blog, Defencenet, βάση καταστατικού, όπως θα δείτε παρακάτω, ανήκει σε Βούλγαρο πολίτη. Δείτε το καταστατικό, η δεύτερη σελίδα είναι η επίμαχη.* * * ΦΕΚ-ΕΠΕ Πώληση defencenet.gr σε Βούλγαρους! by Dexi Extrem Κανένα πρόβλημα βέβαια δεν έχουμε μ... περισσότερα »

Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί...

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 8 ώρες
Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί...: Ο γνωστός πλέον και σε εμάς "Σουλεϊμάν'' και σήμερα στους δρόμους! Σμύρνη, χθες βράδυ! Διμαρτυρία, εντος της οικίας!... Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκία *Ο γνωστός πλέον και σε εμάς "Σουλεϊμάν'' και σήμερα στους δρόμους!* *Σμύρνη, χθες βράδυ! Διμαρτυρία, εντος της οικίας! Η πρωτοτυπία καλοδχούμενη * *Συλλήψεις Διαδηλωτών!* * * * * * * *Σημερινή συγκέντρωση στην Σμύρνη. Πραγματική λαοθάλασσα!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Αμάξι στην Άγκυρα, πατάει 3 διαδηλωτές.* * * * * * * *... περισσότερα »

Κλιμάκωση της βίας, με νέους νεκρούς, σε όλη την Τουρκία. Τι γίνεται σε όλη την Τουρκία!

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 8 ώρες
* Δυστυχώς, οι σημερινές επιθετικές δηλώσεις Ερντογάν, με βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στους διαδηλωτές, μετουσιώθηκαν σε άγρια καταστολή διαδηλωτών σε όλη την Τουρκία και πάλι. Οι αναφορές, μας έρχονται, από φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.* Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Σμύρνη, όπου χιλιάδες διαδηλωτές παραμένουν στην κεντρική παραλία της Σμύρνης με ενισχύσεις από το Κορδελιό, την Μπούκα και την Μαγνησία (Μanisa) ενώ νωρίτερα σημειώθηκαν πολλαπλά επεισόδια μετά απ'ο την παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων. * Από την επίσημη σελίδα των ομογενών στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε μία ... περισσότερα »

Ο μικρός Κεμάλ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 12 ώρες
Posted: 01/06/2013 in Παιδεία, Πολιτισμός, Πολιτική Ετικέτες:Εκπαίδευση, Ελλάδα, Κεμάλ, Φόβος, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Χατζηδάκις 24 [image: nazi] Το γλειφιτζούρι του φασισμού “*Θα δεις τι έχεις να πάθεις*”. Λατρεύω να βλέπω τον τρόμο στα πρόσωπα των ανυπεράσπιστων ανθρώπων, όπως διαβάζουν αργά τις απειλές που ξεστομίζουν τα χείλη μου. Να ρουφάω ποσότητες από δύναμη μέσα από τα τρεμάμενα μάτια τους, καθώς με κοιτάνε παρακαλετά κι εύχονται κατά βάθος να μην εννοώ πραγματικά τα όσα λέω και πως κάνω τραβηγμένο χαβαλέ. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή είναι που η ευχαρίστηση μετατρέπεται αυτόματα σε ηδο... περισσότερα »

Μακροπρόθεσμο επενδυτικό πρόγραμμα για τις χώρες με υψηλό ποσοστό ανεργίας προτείνει ο επικεφαλής των γερμανικών συνδικάτων Μ. Ζόμερ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Υπέρ της εφαρμογής μακροπρόθεσμου επενδυτικού προγράμματος σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία, όπου η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, τάσσεται ο επικεφαλής των συνδικάτων εργαζομένων της Γερμανίας (DGB) Μίχαελ Ζόμερ και καλεί το Βερολίνο να αλλάξει πορεία στην αντιμετώπιση της κρίσης. Σε συνέντευξή του στη Γερμανική Ραδιοφωνία, ο κ. Ζόμερ υποστηρίζει ότι τα βραχυπρόθεσμα μέτρα δεν επαρκούν ώστε να μειωθεί η ανεργία, ενώ προειδοποιεί ότι «μόνο με μέτρα λιτότητας, η κρίση θα βαθύνει ακόμη περισσότερο». Επισημαίνει ακόμη ότι οι πολίτες δεν βλέπουν πλέον στη... περισσότερα »

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το θάνατο διαδηλωτή στην Τουρκία που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το θάνατο διαδηλωτή στην Τουρκία που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το θάνατο διαδηλωτή στην Τουρκία που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων Ημερομηνία: 02/06/2013 12:10 Το ρεπορτάζ του «γνωστού» ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει το θάνατο του διαδηλωτή σχεδόν ως αυτοκτονία.... Διαβάστε το ρεπορτάζ που έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων και αντιδράσεων στο διαδίκτυο και στο #skai_xeftiles... Τουρκία: Προκάλεσε την «αύρα» της αστυνομίας και πέθανε μπροστά στην κάμερα! (video) KOΣΜΟΣ*31/05/2013 | 20:34*Τελ. ενημ.: *31/05/201320:34* Αίσθηση πρ... περισσότερα »

Αλ. Τσίπρας στην Ισπανία: Μέτωπο των λαών του Νότου θα δώσει προοπτική αντίστασης και ανατροπής σε όλη την Ευρώπη (φωτογραφίες και βίντεο)

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Αλ. Τσίπρας στην Ισπανία: Μέτωπο των λαών του Νότου θα δώσει προοπτική αντίστασης και ανατροπής σε όλη την Ευρώπη (φωτογραφίες και βίντεο) Αλ. Τσίπρας στην Ισπανία: Μέτωπο των λαών του Νότου θα δώσει προοπτική αντίστασης και ανατροπής σε όλη την Ευρώπη (φωτογραφίες και βίντεο) Ημερομηνία: 02/06/2013 13:04 Δήλωση του Προέδρου της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συμμετοχή του στην πορεία «Ενωμένοι Ενάντια στην Τρόικα», στη Μαδρίτη (P. Neptuno) Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στη Μαδρίτη, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013, ο Πρόεδρος της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπ... περισσότερα »

Στα «Ενθέματα» της Αυγής σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
*Τα μαχαίρια και οι χαρακιές στο πρόσωπο. Για τον αντιρατσιστικό νόμο. *Θα μπορούσε με την υπάρχουσα νομοθεσία να αντιμετωπιστεί η ρατσστική βία; Μας χρειάζεται νέα ειδική νομοθεσία; Ακόμα και καλύτερος νόμος δεν μπορεί να μείνει στα χαρτιά; Μήπως ο αντιρατσιστικός νόμος ηρωοποιήσει τη Χρυσή Αυγή; Ο Στρατής Μπουρνάζος θέτει και απαντάει ερωτήματα με αφετηρία τον αντιρατσιστικό νόμο: Και καταλήγει: «Η Χρυσή Αυγή, εκτός όλων των άλλων, έχει χαρακτηριστικά εγκληματικής συμμορίας. Και αυτή ακριβώς η όψη της δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το κίνημα ή την «κοινωνία των πολιτών», αλλά... περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Το success story της κυβέρνησης κινείται στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής» σχετικά με τους φόρους Το δημοσίευμα του «Βήματος» σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για παγίωση των εξοντωτικών, και μέχρι πρότινος «προσωρινού χαρακτήρα», φόρων αναδεικνύει τον αδιέξοδο, αναποτελεσματικό και πλήρως αντικοινωνικό χαρακτήρα του μνημονιακού προγράμματος. Τη στιγμή που η οικονομία ασφυκτιά, η φοροληστρική επίθεση ενάντια στα εισοδήματα των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων, σε συνδυασμό με την φορολογική ασυλία του πλούτου, τη διάλυση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών και την εκτετα... περισσότερα »

Αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον τούρκικο λαό

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις διαδηλώσεις στην Τουρκία Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον τουρκικό λαό, στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ και όλης της Τουρκίας. Η διαμαρτυρία που ξεκίνησε με αφορμή το πάρκο Γκεζί έχει εξελιχτεί σε μια εξέγερση για τη δημοκρατία, τις ελευθερίες, την αξιοπρέπεια. Η πολιτική Ερντογάν αποτελεί δείγμα του βάρβαρου νεοφιλελευθερισμού της «ανάπτυξης» και της «ανταγωνιστικότητας» που παρουσιάζεται και στις χώρες του νότου ως παράδειγμα προς μίμηση. Του νεοφιλελευθερισμού που εξαθλιώνει του... περισσότερα »

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα καταγγείλει τη σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου και των Ναυπηγείων Ελευσίνας

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Ανακοίνωση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με την εισαγωγή στην Ολομέλεια της Βουλής χαριστικής τροπολογίας σχετικά με την τροποποίηση της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου και των Ναυπηγείων Ελευσίνας Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ την Δευτέρα (3/6/2013) θα καταγγείλει με γραπτή επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής την απαράδεκτη μεθόδευση πραξικοπηματικής εισαγωγής της χαριστικής και ετεροβαρούς Τροπολογίας των Υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, με αριθμό 535/101/31.5.13, που αφορά στην τροποποίηση της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου και των Ναυπηγείων Ελευσίνας και θα... περισσότερα »

Με ένα πανό στέλνουν μήνυμα οι Νέοι/Νέες του ΣΥΡΙΖΑ Βόλου στον τουρκικό λαό

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Αλληλεγγύη στον Τούρκικο Λαό!

Φωτορεπορτάζ: Η πρώτη μέρα του Διημέρου Ειρήνης και Αλληλεγγύηςστο Μαραθώνα

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Με πορεία Ειρήνης από τον τύμβο του Μαραθώνα στο λιμανάκι της Ν. Μάκρης άρχισε το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013, ώρα 7 μμ, το διήμερο Ειρήνης και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Κατά την έναρξη της πορείας χαιρέτισε ο *βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιώργος Πάντζας*. Τους ειρηνοδρόμους θα υποδέχτηκε στο λιμανάκι Ν. Μάκρης ο *δημοτικός σύμβουλος Φώτης Δεληβοριάς* εκ μέρους του Δήμου Μαραθώνα. Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο *Πάνος Τριγάζης*, συντονιστής της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το «Έτος Λαμπράκη». Τον δ... περισσότερα »

Η Ρεπούση και το πούσι

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Του Θανάση Καρτερού Χρόνια και χρόνια έτρεφαν τους Έλληνες οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εθνικής μνήμης, οι και εθνικόφρονες αποκαλούμενοι, με ένα αχταρμά από αλήθειες, μισές αλήθειες, θολές κατασκευές και πεντακάθαρα ψέματα - λες και φοβόμαστε ως έθνος την Ιστορία μας. Και κάθε προσπάθεια συζήτησης, αν, για παράδειγμα, υπήρξε όντως κρυφό σχολειό ή αν όντως άρχισε η ελληνική επανάσταση με τους παπάδες και τους προύχοντες να σηκώνουν το λάβαρο της ελευθερίας ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, επέσυρε και διασυρμό αλλά και πολύ πιο σοβαρές τιμωρίες. Κι αφού κλήθηκε η εγκεκρ... περισσότερα »

Ναόμι Κλάιν: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφηγηθεί το μέλλον

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Συνέντευξη στην "Αυγή" και την Αναστασία Γιάμαλη Η άφιξή της συζητήθηκε. Μίλησε στο BFest της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης και στους "Φακέλους" του Αλέξη Παπαχελά. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ναόμι Κλάιν είναι μια προσωπικότητα με ισχυρή επιρροή στη σύγχρονη αριστερή διανόηση. Από το "Δόγμα του Σοκ" και το "No Logo" μέχρι τις παρεμβάσεις της στο κίνημα Occupy, η Καναδέζα Κλάιν, εκτός από το να γράφει βιβλία που ξεχωρίζουν, ξέρει και να πιάνει τον παλμό μιας χώρας βυθισμένης στην κρίση. Τη συναντήσαμε σε ένα μικρό καφέ κάτω από τα δέντρα, πίσω από τη Μιχαλακοπούλου. Εκεί, μιλήσαμε ... περισσότερα »

Νέοι & Νέες ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Ο αγώνας του τουρκικού λαού είναι και δικός μας αγώνας

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου των Νέων ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη Οι κάτοικοι της Κων/πολης ζητάνε το αυτονόητο. Ζητάνε να μπορούν να ζήσουν στην πόλη τους. Ζητάνε να μπορούν να αναπνεύσουν, να μην τσακίζεται η ζωή τους ανάμεσα σε τεράστια εμπορικά κέντρα. Bρέθηκαν, όμως, μπροστά στο αδιανόητο. Άγρια καταστολή που έφτασε μέχρι τις δολοφονίες. Ας είμαστε σαφείς. Ότι γίνεται στην Κων/πολη δεν είναι παρά ένα δείγμα της αγριότητας της «ανάπτυξης» και της «ανταγωνιστικότητας» του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού που, μέσα στην κρίση του, δε λογαριάζει τίποτα πέρα από τα... περισσότερα »

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατασκεύασε και χρέωσε στο ABC Australia ψεύτικο ρεπορτάζ για την Τουρκία

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 13 ώρες
Αναδημοσίευση από το Jungle-report *Τ*α γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει σε αμηχανία τον *αυτοαποκαλούμενο «πατριωτικό χώρο»* στην Ελλάδα. Λόγω του μίσους που τρέφουν για τη γείτονα χώρα, δεν ξέρουν ποιά πλευρά να πρωτομισήσουν περισσότερο. Το εξεγερμένο λαό ή το κράτος και την αστυνομία; Τα οπαδικά τους ένστικτα έχουν μπλοκάρει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν κάνει κανείς μια βόλτα στα social media του χώρου. Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει, όμως, σε αμηχανία και την κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι προφανές ότι το τελευταίο που θα ήθελε, είναι αυτά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και... περισσότερα »

Για μια χούφτα δέντρα

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 23 ώρες
*αναδημοσίευση από Ο τοίχος * *Του Βαγγέλη Κεχριώτη* ** *Από την Κωνσταντινούπολη όπου ζει και διδάσκει, ο Βαγγέλης Κεχριώτης, επίκουρος καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου, έστειλε, σήμερα το πρωί στα Ενθέματα της Αυγής το κείμενο που ακολουθεί: μια αποτύπωση και ένα πρώτο σχόλιο για τη μεγαλειώδη κινητοποίηση των κατοίκων της πόλης, που χθες κορυφώθηκε και πήρε δραματική τροπή. Καθώς το κυριακάτικο φύλλο της Αυγής ήδη έχει τυπωθεί, το κείμενο δημοσιεύθηκε στο μπλογκ.* * ***** *Παρασκευή 1 Ιουνίου. Το κέντρο της Πόλης απόψε ξαγρύπνησε. Οι επιθέσεις της αστυνομίας συ... περισσότερα »

Με την Αριστερά για την κοινωνική σωτηρία και την αναγέννηση

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 23 ώρες
Το κύριο άρθρο της Αυγής της Κυριακής Δεν είναι μόνον η έκθεση του ΟΟΣΑ που διαλύει το success story της μνημονιακής τριανδρίας. Οι επισημάνσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου, αν και διπλωματικές, αποκαλύπτουν ότι περίπου δυο γενιές, όσοι συνταξιοδοτηθούν από το 2020 έως το 2060, θα παίρνουν σύνταξη ένδειας, καθώς το κράτος θα εγγυάται μόνο την εθνική σύνταξη των 360 ευρώ και τα ταμεία, με λεηλατημένα τα αποθεματικά τους λόγω PSI και παρατεταμένης κρίσης, θα αδυνατούν να συμπληρώνουν. Το ασφαλιστικό σύστημα, καθώς η ύφεση θα εναλλάσσεται με την αναιμική ανάκ... περισσότερα »

Συγκέντρωση την Τρίτη για το Σκοπευτήριο με ομιλητές τους Τσίπρα και Γλέζο

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 23 ώρες
Την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ* *ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ* Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την ανιστόρητη και προκλητική απόφαση της μνημονιακής τρικομματικής κυβέρνησης να εντάξει στο ΤΑΙΠΕΔ για ξεπούλημα, την έκταση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής· αυτού του αιώνιου συμβόλου του αγώνα του λαού μας κατά του ναζισμού. Τον τόπο της θυσίας εκείνων, που έδωσαν τη ζωή τους για την υπεράσπιση της πατρίδας μας ενάντια στον ξένο κατακτητή. Εκείνων που δεν φοβήθηκαν τη «μπότα του ισχυρού» και απέναντί του προέταξ... περισσότερα »

Κουμπουρημοσύνες

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 23 ώρες
Του Θανάση Καρτερού Τα γεγονότα είναι γνωστά: Το παλικάρι με τα μαύρα, εκτός από τον καημό του για την παράδοση του έθνους στους λαθραίους, στους αριστερούς, στους γκέι και στους υπανθρώπους εν γένει, είχε με τις ευλογίες της αστυνομίας κι ένα κουμπούρι -βουλευτής γαρ. Το οποίο προφανώς δεν ήξερε να χειριστεί. Και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει μια πιστολιά όχι στου Μανώλα την ταβέρνα, αλλά στο μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας. Σε ένα χώρο γεμάτο όχι μόνο με Έλληνες έτοιμους να τρομάξουν, αλλά και τουρίστες, έτοιμους να φρίξουν. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα θύμα. Υπ... περισσότερα »

Μάριος Λώλος: Τεράστιο το έλλειμμα δημοκρατίας

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 23 ώρες
Συνέντευξη στον Κυριάκο Νασόπουλο *Από το 2008 βρίσκονται οι φωτορεπόρτερ στο στόχαστρο των δυνάμεων καταστολής, όταν δηλαδή σταμάτησαν να βρίσκονται στην πλάτη των αστυνομικών και βρέθηκαν με τους φακούς τους απέναντί τους. Θύμα ο ίδιος της βαρβαρότητας της ΕΛΑΣ, ο Μάριος Λώλος, πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, καταγγέλλει ευθέως το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τη διάθεση κάλυψης εγκληματικών πράξεων.* *– Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν συνεχείς καταγγελίες για αστυνομικές επιθέσεις εναντίον φωτορεπόρτερ όταν αυτοί καλούνται να καλύψουν ένα γεγονός. Μπορείτε να μου ... περισσότερα »

"ΠΟΡΝΕΣ" ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 ημέρες
«Δεν κομπλάρω καθόλου στην ιδέα να κάνω… στοματικό έρωτα σε έναν άνδρα και μετά να μου πληρώσει το ποτό. Σιγά, πού είναι το κακό;» Με αυτή την συγκλονιστική απάντηση η 21χρονη Ε.Χ φοιτήτρια της Οικονομικής Σχολής Ιωαννίνων «σπάει» τον κύκλο της σιωπής και επιβεβαιώνει τους ψίθυρους που ήθελαν φοιτήτριες από διάφορες σχολές της περιοχής να οδηγούνται σε αυτή την πράξη επί πληρωμή, με σκοπό απλά για να καλύψουν τα έξοδα της καθημερινής εξόδου. Οι αποκαλύψεις της νεαρής προκαλούν αίσθηση και έντονο προβληματισμό για τις δραματικές κοινωνικές επιπτώσεις που επιφέρει η εφαρ... περισσότερα »

ELEVEN GR: 600 αιρετοί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 ημέρες
ELEVEN GR: 600 αιρετοί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ: Βρήκαν μηχανή παραγωγής κονδυλίων και το κόλπο της υπερτιμολόγησης με το «μηδενικό» Ρεπορτάζ: Γ. Μανουσακάκης Απίστευτες πρακτικέ... 600 αιρετοί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ Βρήκαν μηχανή παραγωγής κονδυλίων και το κόλπο της υπερτιμολόγησης με το «μηδενικό» Ρεπορτάζ: Γ. Μανουσακάκης Απίστευτες πρακτικές και στοιχεία αποκαλύπτει η έρευνα του ΣΔΟΕ στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης όπου η υπερτιμολόγηση κάθε είδους με απίστευτες και εξόφθαλμες μεθόδους είχε γίνει μάστιγα σε πολλούς δήμους. Έτσι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχουν μπει σε πρώτη φάση ... περισσότερα »

Γιατί τρώνε όρθιοι οι ασθενείς στο νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”;

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 ημέρες
*Ακόμη να ορθοποδήσει το ογκολογικό νοσοκομείο της Κηφισιάς “Άγιοι Ανάργυροι” καθώς μετά το σεισμό του 1999 που ξανακτίστηκε, ακόμη παρουσιάζει ελλείψεις και δυσλειτουργίες. Δείτε τα τραγικά που περιγράφουν οι εργαζόμενοι σε επιστολή τους στη διοίκηση του νοσοκομείου την οποία κοινοποιούν και στον υπουργό Υγείας* *Της Δήμητρας Ευθυμιάδου* Κλειστά δωμάτια, ασθενείς που δεν έχουν κρεβάτι ούτε να σταθούν, άρρωστοι που τρώνε σε διαδρόμους, ολοκαίνουριες αίθουσες που είναι κλειδωμένες και σκονισμένες, είναι μόνο ορισμένες εικόνες που μεταφέρουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου “Άγι... περισσότερα »

Έτοιμος για ντουντούκα ο Βάβουλας

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 ημέρες
*Ο Κώστας Βάβουλας σε παλιότερη κινητοποίηση για τη Χωματερή* *Τις εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μετά την απόρριψη της προσφυγής του Δήμου Φυλής στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σχολιάζει ως εξής ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Βάβουλας: * *ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ; * *Το Συμβούλιο της Επικρατείας ως γνωστόν απέρριψε την αίτηση ακύρωσης που είχε κάνει ο κος Μπουραΐμης. Τώρα τι προτίθεται να κάνει ο Δήμαρχος; Θα μας εξαγγείλει πάλι κινητοποιήσεις τύπου «στέλνω τις υπηρεσίες του Δήμου στη χωματερή» ή κινητοποιήσεις χρησιμοποιώντας τους εργαζόμενους του Δήμου έξω από τα γραφεία ... περισσότερα »

Εκθεση Κομισιόν: Προπαγανδιστική φούσκα η «ανάπτυξη» - Προετοιμαστείτε για νέες μειώσεις μισθών μέχρι να κινεζοποιηθείτε

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 ημέρες
«*Η Ελλάδα ανακτά γρήγορα την ανταγωνιστικότητα κόστους μετά από σημαντικές απώλειες την προηγούμενη δεκαετία. Στα χρόνια πριν από την κρίση, μία σπειροειδής αύξηση των εγχώριων μισθών και τιμών ανέβασε το ελληνικό ονομαστικό μοναδιαίο κόστος εργασίας. Στην περίοδο μεταξύ του 1995 και του 2010, το ελληνικό μοναδιαίο κόστος εργασίας και ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή αυξήθηκαν κατά 21.1% και 17% αντίστοιχα, σχετικά με τους εταίρους της ζώνης του Ευρώ. Για να προάγει μία δυνατότερη ελληνική εξαγωγική βάση που θα μπορεί να ανταγωνίζεται τις διεθνείς αγορές, για να μειώσει ... περισσότερα »

Άνεμος Αντίστασης: Χρυσή Αυγή: Η Εικονική Απειλή

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 ημέρες
Άνεμος Αντίστασης: Χρυσή Αυγή: Η Εικονική Απειλή: Περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο, πέφτω επάνω σε μια δημοσίευση, απ' την Ελευθεροτυπία ... Το άρθρο επικεντρώνεται στις τις γραφικότ... Χρυσή Αυγή: Η Εικονική Απειλή Περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο, πέφτω επάνω σε μια δημοσίευση, απ' την Ελευθεροτυπία... Το άρθρο επικεντρώνεται στις τις γραφικότητες περί του... Χρυσαυγίτη Κωνσταντίνου Παλαιολόγου - ή κατά το λαϊκότερον Κωτσαρή Παλιοκουβέντα - και τις γνωστές μπαρούφες στις οποίες μας έχει συνηθίσει ο κοιλαράς φύρερ κι επίδοξος ηγέτης της χώρας. Τίποτα το καινούριο. Αυτό όμως είναι που τρ... περισσότερα »

Είσαι μπάτσος?Μπορείς

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 ημέρες
Είσαι μπάτσος, Μπορείς να εκτονώνεις τα κτηνώδη ένστικτα σου χωρίς καμιά επίπτωση Η ρήση του Μητσοτάκη προς τους μπάτσους «το κράτος είστε εσείς» επιβεβαιώνεται κάθε μέρα. *Τα «ένστολα παιδιά του συστήματος» έχουν την «πλήρη κατανόηση», απ’ τους «αρμοδίους» και βγαίνουν «λάδι» σε κάθε εγκληματική συμπεριφορά τους.* Δυο γεγονότα που ήρθαν στην δημοσιότητα, χτες και σήμερα, λογικά θα έπρεπε να ξεσηκώσουν και τις ..πέτρες. Για τα αργυρώνητα όμως ΜΜΕ δεν αξίζουν ούτε μια πρόταση στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων τους, ούτε μια αράδα στις φυλλάδες τους. *Διαβάζουμε *στην ιστοσελίδα της Κ... περισσότερα »

MEA CULPA (λάθος μου)

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 ημέρες
Διάβαζα ότι ο Ευαγγελισμός έχει σοβαρές ελλείψεις,σοβαρότατες,και όχι μόνο ο Ευαγγελισμός ,όλα τα νοσοκομεία υπολειτουργούν,μας αφαίρεσαν το δικαίωμα να αρρωστήσουμε και να πεθάνουμε αξιοπρεπώς.Οι ηλικιωμένοι κάνουν ουρές της ντροπής ,για να πάρουν την σύνταξη τους ,την οποία δικαιούνται,τα περήφανα γηρατειά στέκονται με τις ώρες για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους .Και έμεις έχουμε βρει θέμα να ασχολούμαστε και είναι το αντιρατσιστικό.Είναι κάτι πιο σπουδαίο από αυτό?Με αυτό αν ψηφιστεί, έχουμε να φάμε,να πάμε νοσοκομείο ,να σπουδάσουν τα παιδιά μας........Πάλι στρέφουν την προσο... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου