ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Αυτοί που κλείνουν σχολεία, χτίζουν φυλακές και υπογράφουν την τιμωρία τους

Αυτοί που κλείνουν σχολεία, χτίζουν φυλακές και υπογράφουν την τιμωρία τους


Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Ελληνική κοινωνία, αφού με βάση τα όσα εντέχνως διέρρευσαν τα κυβερνο-παπαγαλοειδή, η κυβέρνηση μελετά σοβαρά την περίπτωση κατασκευής και λειτουργίας ειδικής φυλακής για εκείνους που δεν θα πληρώνουν τις φορολογικές απαιτήσεις (δηλαδή τα χαράτσια που κρίνονται παράνομα από το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας) της εσωτερικής τρόικας.

Αν και ο παραλογισμός έχει καταστεί η μόνη «λογικοφανής» τακτική των φερόμενων ως διακυβερνώντων την χώρα, το συγκεκριμένο μέτρο συνάδει απολύτως με την γενικότερη «φιλοσοφία» εκείνων που αδίστακτα έκλεισαν έναν τεράστιο αριθμό σχολείων με την πρόφαση της εξοικονόμησης χρήματος (και της ταυτόχρονης δολοφονίας του πνεύματος, αλλά αυτό δεν το αντιλαμβάνονται λόγω έλλειψής του στους ίδιους), σήμερα σε μία εξόφθαλμη επιχείρηση κατατρομοκράτησης των πολιτών, απειλούν πως θα φυλακίζουν όποιον δεν υποτάσσεται στο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» των υποτακτικών της Μέρκελ και του Σόιμπλε!!!

Εκείνοι που έχουν κατορθώσει να εμφανιστεί το φαινόμενο παιδιών που λιποθυμούν από την πείνα, τολμούν να απειλούν πως θα φυλακίσουν όλους όσους δεν πεινάσουν προκειμένου να πληρωθούν οι παράλογες φορολογικές απαιτήσεις των επικυρίαρχων Γερμανών…!!!
Εκείνοι που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα (δανειζόμενοι για να προσλαμβάνουν δημοσίους υπαλλήλους και να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην εξουσία –βλ. ομολογία Πάγκαλου στο «μαζί τα φάγαμε»- ή που έφτασαν να πληρώνουν προμήθειες ή έργα του δημοσίου σε πολλαπλάσιες τιμές για να εξασφαλίζουν την δική τους –προσωπική ή κομματική κατά Τσουκάτο- προμήθεια) τολμούν σήμερα να απειλήσουν με φυλακίσεις όσους «δεν συμβιβάζονται προς τας υποδείξεις των»…!
Εκείνοι που δίχως καμία ντροπή υπέγραψαν ή συμφώνησαν στην παύση λειτουργίας της Ελλάδας ως χώρα και της μετατροπής της σε χώρο δοκιμής και διάφορων πειραματισμών του νεοταξισμού, τολμούν να δείχνουν την πόρτα της φυλακής στους Έλληνες πολίτες από τους οποίους απαιτούν να σκύψουν και να αποδεχθούν τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε κλειστά γραφεία με παντελή αδιαφάνεια και χωρίς να ερωτηθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή οι πολίτες!
Εκείνοι που μετέτρεψαν την χώρα σε μία τεράστια ανοιχτή φυλακή και κατόρθωσαν να την μεταβάλλουν σε έναν τεράστιο σκουπιδότοπο, όπου «πετιούνται» οι άνθρωποι και όπου καταστρέφονται όνειρα και ελπίδες, έχουν το θράσος να απειλούν με φυλάκιση εκείνους που γίνονται θύματα της αύξησης της ανεξέλεγκτης πλέον εγκληματικότητας λόγω του τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών (αγνώστου ταυτότητας και «εκπαίδευσης») που σήμερα ακόμη και με ΦΕΚ εισάγουν "νομίμως" στην χώρα!

Στην χώρα που έχει ξεχαστεί εντέχνως ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της, έρχονται οι εγκληματίες να επιβάλουν τους όρους τους στους νομοταγείς, προφασιζόμενοι το νόμο που οι ίδιοι κατ’ επανάληψη έχουν καταστρατηγήσει, που οι ίδιοι κατ’ επανάληψη έχουν αγνοήσει, που οι ίδιοι κατ’ επανάληψη έχουν διαστρεβλώσει προκειμένου να εξασφαλίσουν την δική τους «αθωότητα» (βλ. ατιμωρησία) αλλά και προκειμένου να μεταβιβάσουν τις ευθύνες τους σε έναν ολόκληρο λαό, ο οποίος έκανε το ομολογουμένως τεράστιο λάθος να τους εμπιστευθεί και να πιστέψει πως ήταν έντιμοι…
Σε αυτή την χώρα, λοιπόν, όπου νόμος είναι ο λόγος του ισχυρότερου, όπου νόμος είναι εκείνο που οι παράνομες αρχές και εξουσίες επιβάλλουν για να διαιωνίσουν την δική τους ύπαρξη, όπου η δικαιοσύνη έχει ελαστικοποιηθεί και κινείται όχι σύμφωνα με όσα το Σύνταγμα επιτάσσει, αλλά όσα οι ανάγκες των πολιτικών μαριονετών επιθυμούν, ανοίγουν τις φυλακές όχι για να φυλακίσουν εγκληματίες, αλλά για να τιμωρήσουν έντιμους ανθρώπους που δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να πληρώσουν τις απαιτήσεις μίας ληστοσυμμορίας που λυμαίνεται την χώρα!!!

Μήπως, όμως, αυτοί που σήμερα τρομοκρατούν και απειλούν με δημιουργία ειδικών φυλακών και με τιμωρία τους πολίτες, θα έπρεπε να σκεφτούν πως είναι πάρα πολύ πιθανό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να χτιστεί μία ειδική φυλακή για τους ίδιους, μία φυλακή που παρόμοιά της δεν θα υπάρχει στον κόσμο, μία φυλακή όπου οι ίδιοι θα εύχονται να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους προκειμένου να διαφύγουν από το μένος των πολιτών που σήμερα χωρίς αιδώ και με μοναδική θρασύτητα τολμούν να απειλούν;
Λέμε, μήπως οι λαθροκυβερνώντες καλό θα ήταν να αρχίσουν να σκέφτονται το δικό τους μέλλον; Κι αυτό, επειδή είναι πολύ κοντά εκείνη η στιγμή που θα δημιουργήσει την αναμενόμενη έκρηξη και οι ίδιοι δεν θα μπορέσουν να προλάβουν να φτάσουν ούτε στα ελικόπτερα, ούτε στα αεροπλάνα διαφυγής τους… Εκτός και εάν κάνουν χρήση κάποιας άλλης υπηκοότητας και τρέξουν να κρυφτούν μέσα σε κάποια πρεσβεία… Αν τους δεχτούν κι εκεί

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Αυτοί που κλείνουν σχολεία, χτίζουν φυλακές και υπογράφουν την τιμωρία τους

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ: Τι δεν καταλαβαίνεις;...

Τι δεν καταλαβαίνεις;...

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ: Τι δεν καταλαβαίνεις;...

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ: Η έκπτωση της δημοκρατίας

Η κυπριακή κρίση αναδεικνύει το κατασκευαστικό ελάττωμα της ευρωζώνης, δηλ. την απουσία κεντρικής πολιτικής διαχείρισης με πανευρωπαϊκή νομιμοποίηση. Έτσι η ανεμπόδιστη, στα πλαίσια του ενιαίου νομίσματος, κίνηση των (ιδιωτικών) κεφαλαίων απειλεί να καταστήσει τις «αφερέγγυες» μεσογειακές χώρες προτεκτοράτα των «φερέγγυων» κρατών του βορρά.
Το πρόβλημα της ανακεφαλαιοποίησης των κυπριακών τραπεζών ήταν σε απόλυτους αριθμούς ασήμαντο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ωστόσο οι γερμανικές προεκλογικές σκοπιμότητες απέκλειαν την αντιμετώπισή του με τρόπο που θα διαφύλασσε την εμπιστοσύνη προς το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και την ευστάθεια της κυπριακής οικονομίας. Η απουσία ευρωπαϊκών πολιτικών δομών με τις απαραίτητες αρμοδιότητες για να αντιστοιχηθεί και να υποστηριχθεί το ενιαίο νόμισμα έχει ως συνέπεια την τύχη των κοινωνιών του μεσογειακού νότου να την αποφασίζουν οι προβλέψεις για τη συμπεριφορά των Γερμανών ψηφοφόρων. Όσο για τους πολίτες των μεσογειακών χωρών, αυτοί εξακολουθούν να ψηφίζουν, χωρίς όμως να καθορίζουν τελικά με την ψήφο τους τίποτα.
Απολογητές της μνημονιακής πολιτικής διατυμπανίζουν ότι θα ήταν καλύτερα για την οικονομία της μεγαλονήσου αν η Κυπριακή Βουλή είχε αποδεχθεί το πρώτο σχέδιο «κουρέματος» καταθέσεων, παρά το τελικό, προκειμένου να μας πείσουν ότι η ευπειθής συμμόρφωση στις εξωφρενικές απαιτήσεις της «τρόϊκας» είναι μονόδρομος. Στην πραγματικότητα το μόνο που αποδεικνύεται είναι η έκπτωση της δημοκρατίας στις χώρες του νότου. Το δίλημμα το οποίο αντιμετώπισε η Κυπριακή Βουλή είχε τόση δημοκρατική ποιότητα, όση και το δίλημμα των Ελλήνων ψηφοφόρων για το χουντικό ψευδοσύνταγμα του 1968, που ουσιαστικά είχαν ερωτηθεί αν επιθυμούν δικτατορία με «συνταγματικά» προσχήματα ή χωρίς αυτά.
Το νέο μοντέλο ευρωπαϊκής διακυβέρνησης είναι αυταρχικό, αφού καταλήγει στην ισοπέδωση των κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων των πολιτών των «αμαρτωλών» (κατά Μέρκελ) κρατών και στην εκκένωση των πολιτικών τους δικαιωμάτων από ουσιαστικό περιεχόμενο. Ακόμη χειρότερα όμως, είναι μακροπρόθεσμα μη βιώσιμο, διότι η πικρία που εκθρέφει μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών καθιστά ακόμη πιο αδιόρατη την έτσι κι αλλιώς ασθενική ευρωπαϊκή συλλογική ταυτότητα, ενταφιάζοντας τις προοπτικές πολιτικής ενοποίησης.

Η απάντηση του Παπαδημούλη στη ΝΔ

Πρώτη καταχώρηση: 09/04/2013 - 17:03
Τελευταία δημοσίευση: 17:21Πολιτική
Η απάντηση του Παπαδημούλη στη ΝΔ
Η απάντηση του Παπαδημούλη στη ΝΔ

«Έχουν ξεφύγει», έγραψε στο facebook ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ που προτείνει την διαγραφή του από το κόμμα.

"Η ΝΔ ζητά από τον Τσίπρα να με διαγράψει γιατί λέω ότι οι Τράπεζες που σώζονται με δημόσιο χρήμα, πρέπει να τεθούν υπό δημόσιο έλεγχο. Έχουν ξεφύγει!. Όσες γκάφες και αν κάνουν τα επικοινωνιακά φυντάνια της ΝΔ συνεχίζουν ακάθεκτα. Εδώ δεν μπορούν να κατανοήσουν τις καταστροφικές επιπτώσεις του μνημονίου, θα μπορέσουν άραγε να αντιληφθούν τη σημασία του δημόσιου ελέγχου του τραπεζικού συστήματος για την ανόρθωση της οικονομίας και την ανάπτυξη;", έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο Facebook.

Συνεχίζεται η κατακραυγή από τον δημοσιογραφικό κόσμο για την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στην οποία είχε καλέσει τέσσερις χρυσαυγίτες βουλευτές χωρίς να προσφέρει δυνατότητα αντιλόγου. Μετά τα πολιτικά κόμματα, και τους εργαζομένους της Καθημερινής, σήμερα η ΠΟΕΣΥ σε ανακοίνωσή της «συνυπογράφει ανεπιφύλακτα την επιχειρηματολογία των δημοσιογράφων», που καταδίκασαν την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής».
 
Επίσης, οι εργαζομένοι του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ καταγγέλλουν την εκπομπή και τον Γ. Τράγκα «δηλώνοντας απερίφραστα στους τηλεθεατές και τους ακροατές του ραδιοφώνου ότι βρίσκονται απέναντι στο περιεχόμενό της». Στην βαρύτατη ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «κραυγές φασισμού που καταπατούν την δημοσιογραφική δεοντολογία».
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει έντονα το πνεύμα, το περιεχόμενο και το ύφος της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ» την Κυριακή, 7 Απριλίου 2013. Στην εκπομπή είχαν κληθεί τέσσερις βουλευτές της «Χρυσής Αυγής», οι οποίοι για ώρες είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τις επικίνδυνες απόψεις τους και, μάλιστα, χωρίς αντίλογο.
 
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
 
Υπενθυμίζουμε ότι η προβολή θέσεων ρατσιστικού, φιλοναζιστικού και αντιδημοκρατικού περιεχομένου δεν είναι δημοσιογραφία. Δεν μπορεί να γίνεται μονόλογος με ανθρώπους, οι οποίοι είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος και εμφορούνται από φιλοναζιστικές απόψεις. Δεν αποτελεί «ενημέρωση του λαού» η παράθεση παρόμοιων απόψεων. Άλλωστε, σε πολλές χώρες η ύπαρξη τέτοιου είδους κομμάτων είναι εκτός νόμου.
 
Αντίθετα, η παρουσίαση της «Χρυσής Αυγής» με το πέπλο της «δημοσιογραφίας χωρίς προκαταλήψεις» δεν αποσκοπεί παρά στη νομιμοποίηση των θλιβερών απόψεων της και στην παρουσίαση της συγκεκριμένης οργάνωσης ως ενός ακόμη «δημοκρατικού κόμματος». Η παρουσία της «Χρυσής Αυγής» στο Κοινοβούλιο πρέπει να προκαλέσει την αφύπνιση κάθε δημοκράτη και αντιφασίστα.
 
Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει κάθε προσπάθεια νομιμοποίησης νεοναζιστικών αντιλήψεων και προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση όλου του δημοσιογραφικού κόσμου, ώστε να αντιμετωπιστεί το επικίνδυνο φαινόμενο του νεοναζισμού.
 
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ:
Αθήνα, 9 Απριλίου 2013

Δημόσιο έπαινο απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στους εργαζόμενους της «Καθημερινής», που έσπευσαν δημόσια πρώτοι να αποδοκιμάσουν έντονα την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», με τους 4 βουλευτές της «Χρυσής Αυγής».

Η ΠΟΕΣΥ συνυπογράφει ανεπιφύλακτα την επιχειρηματολογία των δημοσιογράφων, που τονίζουν απερίφραστα: «Δεν μας αφορούν ούτε οι λόγοι, ούτε τα κίνητρα που ο εν λόγω «συνάδελφος» αποφάσισε να δώσει βήμα και μάλιστα χωρίς αντίλογο σε τέσσερις φιλοναζιστές, νοσταλγούς του Χίτλερ, για να εκθέσουν τις επικίνδυνες για τη δημοκρατία απόψεις τους. Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από ανάλογες πρακτικές μας χωρίζει άβυσσος στον τρόπο που δημοσιογραφικά σκεφτόμαστε και λειτουργούμε.

Η συγκεκριμένη εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής, με τον ιδιαίτερα απροκάλυπτο χαρακτήρα της, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ανάλογα φαινόμενα έχουν εμφανιστεί σε πολλά ΜΜΕ».

Η Ομοσπονδία συνιστά σε νεόκοπους εκδότες, πρώην μέλη Ενώσεων Συντακτών, να αναλογίζονται ότι η παραβίαση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που περιλαμβάνονται στον Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης, δεσμεύει ηθικά και ουσιαστικά όποιον δημοσιογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Οι συντάκτες του ΣΚΑΪ όπως επισημαίνει ο εκπρόσωπός του, Κωνσταντίνος Δαυλός, «έχουν αποδείξει ότι πρεσβεύουν μία δημοσιογραφία δεοντολογικά ισορροπημένη, χωρίς κορώνες οποιασδήποτε μορφής, με ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών, χωρίς διακρίσεις εθνικής καταγωγής, φύλου, φυλής, θρησκείας, πολιτικών φρονημάτων, οικονομικής κατάστασης και κοινωνικής θέσης, κάτι που απαιτεί άλλωστε το άρθρο 2 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ. Και όλα αυτά δυστυχώς τα ξέχασε η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα».

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τις Ενώσεις Συντακτών να επαγρυπνούν και να παρεμβαίνουν σε οποιαδήποτε κρούσματα παραβίασης της δεοντολογίας και των δημοκρατικών αξιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Ολόκληρη η ανακοίνωση των εργαζομένων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ
Εμείς, οι δημοσιογράφοι στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εκπομπή της Κυριακής (7 Απριλίου 2013) με τίτλο "Ελεύθερος Σκοπευτής" και παρουσιαστή τον Γιώργο Τράγκα, δηλώνοντας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και στους τηλεθεατές της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ότι βρισκόμαστε απέναντι με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι κραυγές φασισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες με περισσή άνεση εκτοξεύτηκαν από τους 4(!) παράλληλους μονολόγους, αποτέλεσμα των προσκεκλημένων βουλευτών και στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή", συνιστούν από την πλευρά του παρουσιαστή καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά πολύ περισσότερο θέτουν ζητήματα που αγγίζουν μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.

Η προσπάθεια "δικαιολόγησης" των όσων πρεσβεύει και πράττει η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πιο αισχρή και ύπουλη προπαγάνδα, επικίνδυνη για τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τη κοινωνία, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης.

Το ρατσιστικό δηλητήριο που χύθηκε το βράδυ της Κυριακής από την
εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία που εμείς θέλουμε να υπηρετούμε, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.

Η Συνέλευση των Συντακτών στον Ρ.Σ. ΣΚΑΙ 100.3

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα το βράδυ, ο Γιώργος Τράγκας παρευρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1, όπου απάντησε γιατί κάλεσε τους χρυσαυγίτες βουλευτές.

«Καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τον παρουσιαστή»

Πρώτη καταχώρηση: 09/04/2013 - 16:49
Τελευταία δημοσίευση: 17:31Media
«Καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τον παρουσιαστή»
«Καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τον παρουσιαστή»

Μετά τους συντάκτες της εφημερίδας «Καθημερινή» και της τηλεόρασης του Σκάι περιέργως ανακοίνωση για την εκπομπή του Γ.Τράγκα «Ελεύθερος Σκοπευτής» εξέδωσαν και οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εμείς, οι δημοσιογράφοι στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εκπομπή της Κυριακής (7 Απριλίου 2013) με τίτλο «Ελεύθερος Σκοπευτής» και παρουσιαστή τον Γιώργο Τράγκα, δηλώνοντας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και στους τηλεθεατές της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ότι βρισκόμαστε απέναντι με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι κραυγές φασισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες με περισσή άνεση εκτοξεύτηκαν από τους 4(!) παράλληλους μονολόγους, αποτέλεσμα των προσκεκλημένων βουλευτών και στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», συνιστούν από την πλευρά του παρουσιαστή καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά πολύ περισσότερο θέτουν ζητήματα που αγγίζουν μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.

Η προσπάθεια «δικαιολόγησης» των όσων πρεσβεύει και πράττει η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πιο αισχρή και ύπουλη προπαγάνδα, επικίνδυνη για τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τη κοινωνία, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης.

Το ρατσιστικό δηλητήριο που χύθηκε το βράδυ της Κυριακής από την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία που εμείς θέλουμε να υπηρετούμε, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.

Η Συνέλευση των Συντακτών στον Ρ.Σ. ΣΚΑΙ 100.3

Πηγή: real.gr