ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

SNOWDEN : ΚΡΑΤΑΩ ''ΒΟΜΒΕΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Από την Press Time που κυκλοφορεί.

«Κρατάω βόμβες για την Ελλάδα»

«Ο φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας».
Ε. Σνόουντεν

Έχει στα χέρια του τις συνομιλίες ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου – Στρος Καν, Μέρκελ, Ρεν κ.α.

Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η “PRESS”, στο Χονγκ Κονγκ, λίγο πριν αναχωρήσει για Μόσχα, ο Έντουαρντ Σνόουντεν είπε σε αναλυτή (ο αναλυτής γράφει στην Sydney Morning Herald και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του) ότι ο «φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας». Τι έχει άραγε στα χέρια του ο υπερπράκτορας; Σήμερα μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη «γεύση»…

Tο αν είναι ακόμα σε κάποιο σημείο του αεροδρόμιου της Μόσχας, ή στο Καράκας της Βενεζουέλας ή στο Κίτο του Ισημερινού λίγη άξια έχει, αναφορικά με τα όσα γνωρίζει το βαθύ λαρύγγι της NSA και καλό θα είναι πολλοί σε Ελλάδα-Γερμανία και σε ΕΕ να μην κοιμούνται ήσυχοι, γιατί οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν πολλά μα παρά πολλά… Να ηρεμήσει λίγο ο Σνόουντεν, και το υλικό είναι τεράστιο… Τα wikileaks είναι ελάχιστα μπροστά στον καταδότη….

Ο πρώην πράκτορας των Αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, Έντουαρντ Σνόουντεν έχει υποκλέψει αναφορικά με την Ελλάδα από τους εξής χώρους:

*μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην ΕΕ.

*μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στο νάτο.

*πρεσβεία της Ελλάδος στις ΗΠΑ.

*πρεσβεία της Ελλάδος στη Γερμανία.

*πρεσβεία της Ελλάδος στο Παρίσι.

*μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στον ΟΗΕ.

*αντιπροσωπεία ΕΕ στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

*αντιπροσωπεία της Ελλάδος σε ειδικές επιτροπές της ΕΕ και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου …καθώς και από 7 άλλες πρεσβείες μας που η α καθημερινά και συνεχώς υπέκλεπτε…και υποκλέπτει…

*σημειώνονται 38 πρεσβείες χώρων συμμάχων των ΗΠΑ …και 64 πρεσβείες χώρων φιλά-διακείμενων με τις ΗΠΑ….

Τι ξέρουν

Πληροφορίες από κύκλους που έχουν γνώση των όσων έχει στην κατοχή του ο Σνόουντεν κάνουν λόγο ότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τα κάτωθι….και αν αρχίσουν να κυκλοφορούν….τότε… Οι Αμερικανοί λοιπόν, μέσα από τις από τις παρακολουθήσεις του Σνόουντεν, κατέληξαν να γνωρίζουν τα πάντα σχετικά:

*με τις επαφές ΕΕ-ΕΚΤ επί Τρισέ και τους διεθνείς τοκογλύφους και πώς σταυρώθηκε η Ελλάδα…

*όλες οι λεπτομέρειες των επαφών ΓΑΠ-Παπακωνσταντινου σε παρά πολλά συμβούλια και τι έλεγαν σε Ρεν-Αλμούνια-Λαγκάρντ-Τρισέ-πρόεδρο γερμανικής ομοσπονδιακής τράπεζας κλπ…

*τι είπε ο Στρος Καν στην Ελλάδα για να αποφύγει το κρέμασμα και γιατί δεν τον ακλουθήσαμε….

*όλες οι συζητήσεις στα γραφεία μας στην ΕΕ, τα όσα έλεγαν δικοί μας τραπεζίτες, την δυναμικότατη αντίσταση μας στα μνημόνια της παράδοσης κλπ…

*τι είχε προτείνει η αμερικανική πλευρά για να αγοράσει μεγάλο μέρος του χρέους μας…και γιατί δεν έγινε…πως θα μπορούσαμε να σωθούμε…ποιοι οι άνθρωποι της ΕΕ-ΕΚΤ στην χωρά μας….αυτοί που δεν φαίνονται…

*αναφορές σε ΑΟΖ σε ΕΕ και στο ΝΑΤΟ…και θέματα που αφορούν μυστικές συζητήσεις με Ισραήλ /ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων στη νότια Ευρώπη….

*λεπτομέρειες για την παρουσία-ενέργειες ξένων αεροπορικών απόστολων την περίοδο των βομβαρδισμών στην Λιβύη.

*λεπτομέρειες σχετικά με τα γερμανικά όπλα στην χωρά μας…και οι εκβιασμοί του Βερολίνου.

*όλο το παρασκήνιο και οι συνομιλίες για το τρίτο μνημόνιο. οι επαφές με Μέρκελ-Σόιμπλε και τα διάφορα ανώτατα στελέχη με την δικομματική κυβέρνηση. Πώς η Μέρκελ έβριζε την χωρά μας….τι έλεγε διευθυντικό στέλεχος του Σόιμπλε, κατηγορώντας την Ελλάδα στους Αμερικανούς…/όλη η ιστορία περί Ρωσίας-κινάς κλπ για δάνεια….

*τις επαφές του εδώ γραφείου της ΕΕ με τις ελληνικές αρχές/υπεξ-υποικ κλπ.

*πλήρης αναφορά των πεπραγμένων των συνόδων της ΕΕ της τελευταίας τριετίας για όλα τα ζητήματα, επίσης των g-8, g-20, της πυρηνικής διάσκεψης, των συνόδων του νάτο σε βουκουρεστι.στρασβουργο-κελ , Σικάγο κα.

*όλες οι διαφορές μεταξύ Γερμανών και γάλλων για το ελληνικό ζήτημα…επίσης για Ισπανία και Πορτογαλία. απαξιώθηκα σχόλια της Μάρκε, του Ράστερ, του Σόιμπλε για τις οικονομίες του νότου…και καμία αντίδραση από πλευράς των αρμόδιων των κρατών της νότιας Ευρώπης!!!

*τι συμβαίνει με τα εναπομείναντα πυρηνικά όπλα /τακτικά/σε πέντε χώρες του νάτο.

*όλο το πακέτο της Siemens…..

*λεπτομέρειες από τις συζητήσεις του eurogroup επί Γιούνκερ….καθώς και 4 ειδικές διασκέψεις της εκτ επί προεδρίας Ντράγκι…για το τρίτο μνημόνιο της Ελλάδος.

*ποιος είναι ο διεθνής τραπεζίτης που θέλει να βγάλει καυτό βιβλίο για την οικονομική ομηρία των λαών της Ελλάδος και Πορτογαλίας….

*λεπτομέρειες για 6 εκθέσεις σχετικά με τους υδρογονάνθρακες στην μεσόγειο…και τις διαφωνίες ελλήνων και λοιπών σχετικά με το τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει.

*πολλά στοιχειά μέσω υποκλοπών από το σύστημα κωδικός ονομασίας perdido….για Ελλάδα-βαλκάνια -θέσεις της ΕΕ για τρομοκρατία κλπ…/το dropmine για ελλαδα…και τι είχαν ετοιμάσει με 3 κορυφαία ινστιτούτα οι αμερικανοί για να κουρέψουν σαρωτικά το ελληνικό χρέος…και πως οι γερμανοί αντέδρασαν. η σκληρή αντιπαράθεση Γκάιντνερ με Σόιμπλε…και η θέση των ΗΠΑ ότι δεν εκδικούνται και δεν συμπεριφέρονται έτσι σε συμμάχους!!! Γιατί δεν μίλησαν οι δικοί μας τότε….».

*τι είπε η τότε σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Σούζαν Ράις…στον Γερμανό πρέσβη στον ΟΗΕ για το θέμα της Ελλάδος…η σφοδρή αντιπαράθεση….αυτά τα πολύ λίγα επί του παρόντος….

Και νέες αποκαλύψεις

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθει στη φόρα αυτό που λέμε «βαρβάτο» υλικό….Εξαρτάται βεβαία από αυτά που θα πλασάρει ο Σνοουντεν…και αυτοί που τον κατευθύνουν…

Στο Χονγκ Κονγκ, πριν αναχωρήσει για Μόσχα είπε σε αναλυτή στη νότια Ασία (ο αναλυτής γράφει στην Sydney Morning Herald) ότι ο» φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από Γερμανία και Κίνα….οψόμεθα.

Σκεφτείτε οι δικοί μας…με την πλάτη στον τοίχο…τι θα έλεγαν…Βοήθα Παναγία…

Πώς έκαναν τις παρακολουθήσεις

Οι κοριοί, οι ειδικές κεραίες και πώς υποβαθμίζουν οι Αμερικανοί το θέμα

Μετά από το σκάνδαλο των υποκλοπών της Vodafone, αυτό που κυκλοφορούσε ως «αστικός μύθος» (και) στην Ελλάδα και ήθελε τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να γνωρίζουν τα πάντα ακόμα και σε υψηλό επίπεδο για τη χώρα μας, επιβεβαιώνεται. Ο «αστικός μύθος» ότι οι Αμερικανοί έχουν πράκτορες και συστήματα που μπορούν να «δουν» και να «ακούσουν» τα πάντα, έπαψε να είναι τέτοιος… Λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους γίνονταν οι παρακολουθήσεις και των ελληνικών «στόχων» από την NSA προκύπτουν από τα στοιχεία που δίνει στο φως ο πρώην, πλέον, πράκτοράς της, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκάλυψε ο Σνόουντεν, το προσωπικό που ασχολείται με την Ε.Ε. έφτανε το 2010 στους 90 ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο ήταν ηλεκτρονικοί και χειριστές της ειδικής κεραίας.

Η κωδική ονομασία της παρακολούθησης της ελληνικής αποστολής στον ΟΗΕ ονομαζόταν «Powel», ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian η ονομασία της παρακολούθησης της ελληνικής πρεσβείας ήταν «Klondyke» (το όνομα μια μικρής πόλης που ίδρυσαν χρυσοθήρες το 1900).

Σύμφωνα με ένα νέο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο αποσκιρτήσας πρώην υπάλληλος της NSA, συνολικά 38 πρεσβείες και άλλες διπλωματικές αποστολές περιγράφονται ως «στόχοι». Μέσα σε αυτές είναι και οι ελληνικές πρεσβείς και διπλωματικές αντιπροσωπείες.

Για κάθε έναν από αυτούς η NSA χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους που περιλαμβάνουν «κοριούς», παρακολούθηση των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και εξειδικευμένο εξοπλισμό με ειδικές κεραίες.

Μεταξύ των 38 στόχων βρίσκεται η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στα Ηνωμένα Εθνη, μαζί με τις ευρωπαϊκές αποστολές και άλλους συμμάχους των ΗΠΑ, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Νότια Κορέα, κλπ

Το έγγραφο αναφέρει ότι η κατασκοπεία των ευρωπαϊκών επιτροπών γίνεται για την απόκτηση εσωτερικών πληροφοριών προκειμένου οι ΗΠΑ να γνωρίζουν τις πολιτικές διαφωνίες για τα διεθνή ζητήματα μεταξύ των κρατών-μελών. Το κωδικό όνομα της επιχείρησης κατασκοπείας στην Ευρώπη φέρει το όνομα «Perdido» και το σχέδιο περιλαμβάνει τη συγκέντρωση δεδομένων με τη χρήση ηλεκτρονικών κοριών και την πλήρη αντιγραφή ολόκληρων σκληρών δίσκων.

Ο 30χρονος Σνόουντεν, που διέφυγε από το Hong Kong, εδώ και μία εβδομάδα φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα στο transit του αεροδρομίου της Μόσχας και περιμένει την απόφαση του Ισημερινού για τη χορήγηση ασύλου αφού το διαβατήριό του έχει ήδη ακυρωθεί από την αμερικανική κυβέρνηση.

Υποβαθμίζουν

Πάντως οι Αμερικανοί επιχειρούν να υποβαθμίσουν τη συλλογή πληροφοριών για την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς της «μικρότερου ενδιαφέροντος», με βάση τον όγκο των δεδομένων που είχαν υποκλαπεί από το σύστημα «Prism». Σύμφωνα με μία εκδοχή που εμφανίζεται σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το ενδιαφέρον των Αμερικανών για την Ελλάδα, όπως και για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, είχε να κάνει με τον κίνδυνο να οδηγηθεί η Ευρωζώνη σε διάλυση λόγω των χτυπημένων από την κρίση οικονομιών τους.

Για να πέσουν οι τόνοι, τη στιγμή που σύμμαχοι των ΗΠΑ έχουν προαναγγείλει έρευνες και έχουν προειδοποιήσει με κυρώσεις, Αμερικανοί αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών δήλωσαν ότι θα συζητήσουν το θέμα απευθείας με τους αρμόδιους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Παράλληλα, ο πρώην επικεφαλής της CIA και της NSA, Μάικλ Χέιντεν, συμβούλεψε το Λευκό Οίκο να φέρει λίγη περισσότερη διαφάνεια στα κατασκοπευτικά προγράμματα, ώστε να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις της αμερικανικής αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης.

Το ΥΠΕΞ

Μπορεί να μην έκανε επί της ουσίας… τίποτα, όμως για τα δεδομένα του ΥΠΕΞ και το επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, η δήλωση του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ, Κ. Κούτρα, θεωρείται ιδιαίτερα σκληρή: «Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η Ελλάδα σέβεται απολύτως τις προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου που διέπουν το καθεστώς λειτουργίας των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών.

Για το λόγο αυτό, αδυνατεί να κατανοήσει πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με παρακολουθήσεις, μεταξύ άλλων, και ελληνικών διπλωματικών αποστολών από Υπηρεσίες φίλης και συμμαχικής χώρας.

Το περιεχόμενο των εν λόγω δημοσιογραφικών αναφορών, η διερεύνηση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρμόδιες ελληνικές Υπηρεσίες, θα εξετασθεί με προσοχή.

Εξυπακούεται ότι, αναλόγως θα ζητηθούν και οι αναγκαίες διευκρινίσεις».

Θρίλερ με το άσυλο

Σε περισσότερες από 15 χώρες έχει καταθέσει αίτημα ασύλου ο Σνόουντεν, ο οποίος φοβάται ότι «θα θανατωθεί» εάν εκδοθεί στις ΗΠΑ. Ο πρώην πράκτορας, ο οποίος βρίσκεται στη ζώνη τράνζιτ του αεροδρομίου της Μόσχας όμως, βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, καθώς ο Πούτιν έκανε «πισωγύρισμα», θέτοντας ως όρο για να του δώσει άσυλο «να σταματήσει να βλάπτει τους Αμερικανούς φίλους μας».

Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος

Διεθνολόγος- Στρατιωτικός αναλυτής

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ .... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ .‏


Αγαπητέ Κε ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ


Επειδή σας εκτιμώ βαθύτατα και σας θεωρώ εξαιρετικά έμπειρο δημοσιογράφο στην ερεύνα

Θα ήθελα σας παρακαλώ να εξετάσετε τα παρακάτω ανεξήγητα δημοσκοπικα φαινόμενα .


ποια δημοσκόπηση έλεγε την αλήθεια ....... και ποιες ψέματα ????????????????

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ.

και παρακάτω τα σχόλια του δια ζωσης στο ΕΧΤRA 3 στον ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ .
Το 16 % της ΝΔ σε σχέση με το εκλογικό της αποτέλεσμα ( Ιούνιος 2012 - 29 % ) αιτιολογητε δια ζωσης στο ΕΧΤΡΑ 3
στο οτι ο Κος ΣΑΜΑΡΑΣ δεν επαναδιαπραγματευτηκε το μνημόνιο καθώς και δεν τήρησε κανένα από τα 18 εξαγγελθέντα προεκλογικά μέτρα .


συνεπώς και με κάθε λογική από την 7/11/2012 ( μετά την ψήφιση των μέτρων !!!) τα αποτελέσματα των δημοσκοπισεων τα οποία εμφανίζουν την ΝΔ με άνοδο κοντά στο 50% .... είναι έξωπραγματικά και δεν συνάδουν με καμία απολύτως λογική .


4/2/2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΕΠ. ΠΑΝΑ πρόθεση ψήφου με αναγωγή



ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ: ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

Στις 14 Μαΐου 2013 - 20:50.



Παραθέτω και διάφορα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία
η αύξηση του ποσοστού της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κατα 50%
δεν συνάδουν με απολύτως καμία λογική .

Τα 18 μέτρα για την οικονομία, που προτείνει ο Σαμαράς


«Ανάκαμψη - ανακούφιση, επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής και δικαιοσύνη-ασφάλεια»
είναι το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων της ΝΔ, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες θέσεις του κόμματος για την οικονομία που παρουσίασε ο κ. Αντώνης Σαμαράς από το ΕΒΕΑ.«Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι των τελευταίων δεκαετιών. Είτε θα επιβεβαιώσομε εκείνους οι οποίοι μας προσβάλλουν καθημερινά. Είτε θα αποδείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αλλάξομε τη μοίρα μας», είπε ο πρόεδρος τη ΝΔ και παρουσίασε τα 18 μέτρα πολιτικής της επόμενης κυβέρνησης:

1. Αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων στα επίπεδα του 2009, της εξισωτικής για τους κτηνοτρόφους, των ειδικών μισθολογίων –αρχικά για την πολεμική αεροπορία- και αποκατάσταση των ζημιών για τους ομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία

2. Επέκταση των επιδομάτων εργασίας για 2 χρόνια

3. Επίδομα ανεργίας σε μη μισθωτούς και καταστηματάρχες, που έχασαν την επιχείρησή τους και βρίσκονται κάτω από ένα εισοδηματικό όριο

4. Να μη ξεπερνά η φορολογία το 25% του οικογενειακού εισοδήματος

5. Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. Στήριξη των ΣΣΕ. Επαναφορά της μετενέργειας

6. Σταδιακή άνοδο του αφορολόγητου από τις 5000 στις 8000 το επόμενο έτος και στις 10.000 το μεθεπόμενο

7. Αντικατάσταση το χαρατσιού της ΔΕΗ με νέο ΕΤΑΚ

8. Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών, με άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 9% και σταδιακή, σε τρία χρόνια, μείωση των τριών κλιμάκων του φόρου προστιθέμενης αξίας στο 19% για τον υψηλό, στο 9% για το μεσαίο και στο 5% για το χαμηλό και όλο το τουριστικό πακέτο.

9. Επέκταση για 2 χρόνια έως το 2016 των περικοπών των 11,6 δις που έχουν προγραμματιστεί για το 2013-2014

10. Όχι άλλες περικοπές εργαζομένων, με ρυθμίσεις πέραν του κανόνα 1/10 στο δημόσιο

11. μέτρα για τους δανειολήπτες. Πληρωμή μόνο των τόκων για τους ανέργους δανειολήπτες. Μηνιαία δόση έως το 30% του εισοδήματος για τους υπόλοιπους

12. Αναστολή του Τειρεσία για όσους μπήκαν την τελευταία διετία

13. Ρευστότητα στην πραγματική οικονομία με σειρά μέτρων όπως η επιστροφή των καταθέσεων

14. Συμψηφισμός των οφειλών από κα προς το δημόσιο

15. Αποδέσμευση ακίνητης περιουσίας του δημοσίου με νομοθετικές πρωτοβουλίες

16. Αποκρατικοποιήσεις πέραν των δεσμεύσεων των δανειακών συμβάσεων

17. Αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας με μέτρα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευση, του παραεμπορίου, των κουκουλοφόρων, του οργανωμένου εγκλήματος κι της χαμηλής εγκληματικότητας

18. Επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖΟ κ. Σαμαράς επετέθη και το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως όσοι μιλούν για μονομερήκαταγγελία του Μνημονίου μοιάζουν «με παιδάκια σε μπαρουταποθήκη. Οδηγούν την Ελλάδα στην απομόνωση και πίσω στο μεγάλο κράτος. Επιστρέφον όχι στο χθες αλλά στο προχθές».

Στην συνέχεια 4/2/13 και χθες 14/5/13 .... παγιώνετε τεχνηέντως μια άνοδος στο ποσοστό της
δηλαδή από το 16 στο 21 % ....και η οποία είναι παντελώς αδικαιολογητη στα μάτια της κοινής γνώμης
και αυτό γινετε ...όχι μόνο για το ποσοστό της ΝΔ άλλα και της ΔΗΜ.ΑΡ και

η κυβέρνηση Σαμαρά
Μισό χρόνο βρίσκεται στην εξουσία, αλλά πρόλαβε να εμπλακεί σε ουκ ολίγα σκάνδαλα. Αντώνης Σαμαράς και κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και η αιτία είναι όλα αυτά που ακολουθούν στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr.

Ποιο απ' όλα τα σκάνδαλα θα ρίξει τελικά τον Αντώνη Σαμαρά και την συγκυβέρνηση;
Η Λίστα Λαγκάρντ, η συγκάλυψη των κ.κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, η χρηματοδότηση του αδελφού του Πρωθυπουργού, οι παραχωρήσεις στην Τρόικα εις βάρος της Υγείας των Ελλήνων, τα πάρε δώσε με το Γιάννη Σγουρό και τον Σταύρο Παπασταύρου; Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά μαζί αποτελούν μια βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης. Μια βόμβα, της οποίας το φυτίλι έχει ήδη ανάψει. Είναι πολλά και ήρθαν μαζί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Δεν πρόλαβε ούτε μισό χρόνο να κυβερνήσει ο Αντώνης Σαμαράς και ήδη η εμπλοκή του σε σκανδαλώδεις υποθέσεις είναι εντυπωσιακή.
Το Newsbomb.gr σας θυμίζει όλες τις υποθέσεις που εγείρουν αναπάντητα ερωτήματα και που τελικά θα αποβούν μοιραίες για τη σημερινή κυβέρνηση.

1. Χρηματοδότηση με 11,5 εκατ. ευρώ του αδελφού του πρωθυπουργού
Το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» μόλις 22 ημέρες (!) αφού ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς πήρε επιχορήγηση 11,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για τις κτιριακές του ανάγκες. Πρόεδρος του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του Πρωθυπουργού της Ελλάδας!
Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για την υπόθεση εδώ.

2. "Περίεργες" σχέσεις με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό
Αφού πρώτα ο κ. Σαμαράς άφησε ανενόχλητο τον κ. Σγουρό να κάνει "τα δικά του" (μεταξύ άλλων, να διαθέσει 8,5 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της περιφέρειάς του!), στη συνέχεια του έδωσε κεντρικό ρόλο στην υπόθεση Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου και Αλέξανδρου Σαμαρά. Ήταν ο κ. Σγουρός που έφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής το θέμα της επιδότησης με 11,5 εκατ. ευρώ του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, «για τη βελτίωση των κτιριακών του υποδομών», όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr.
Oι σχέσεις των δύο ανδρών δεν σταμάτησαν εκεί. Όπως αποκαλύψαμε πρώτοι, πρωθυπουργός και περιφερειάρχης έχουν ήδη προχωρήσει και σε παρασκηνιακή συμφωνία με πολιτικό περιεχόμενο! Ο κ. Σγουρός ετοιμάζεται για την Δήμο Αθηναίων, με τη στήριξη Σαμαρά!
Διαβάστε την αποκάλυψη για το πολιτικό deal των δύο αντρών εδώ.

3. Η απίθανη περίπτωση Παπασταύρου
Βρίσκεται στη Λίστα Λαγκάρντ, το όνομά του συνδέθηκε με την υπόθεση Μαργαρίτας Παπανδρέου για το ιδιο σκάνδαλο και τυγχάνει στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Ποιος είναι ο μυστηριώδης κύριος Σταύρος Παπασταύρου;
Όπως όλα δείχνουν, είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Ο άνθρωπος που από συνεργάτης του προκατόχου του στην κεφαλή της ΝΔ, κατάφερε να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στο ρόλο του ως Ελληνα πρωθυπουργού. Η περίπτωσή του είναι ομιχλώδης και μπάζει από παντού. Ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς τον κρατά στο πλευρό του.
Διαβάστε τα δύο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για τον Σταύρο Παπασταύρου:
Αποκάλυψη: Ο συνεταίρος του κ. Παπασταύρου και η λίστα φωτιά
Ποιο μυστικό κρατά ακλόνητο τον Παπασταύρου στο πλάι του Σαμαρά;

4. Λίστα Λαγκάρντ και κάλυψη των κ.κ. Βενιζέλου και Παπακωνταντίνου
Η περίπτωση Παπασταύρου, όμως, δεν είναι η μοναδική που ξεπηδά από την διαβόητη "Λίστα Λαγκάρντ". Το όλο φιάσκο του χειρισμού της υπόθεσης αυτής, με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να "μη θυμάται" πού την έβαλε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να παλινωδεί σχετικά με την δική του εμπλοκή, εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Σαμαρά που αποφάσισε να τους καλύψει.
Τι υποκρύπτει η εκκωφαντική σιωπή του Πρωθυπουργού; Γιατί δεν βάζει ο ίδιος τέλος σε αυτή τη δύσοσμη υπόθεση και δεν στέλνει... πακέτο στη Δικαιοσύνη τους εμπλεκόμενους, όποιοι και αν είναι, όσο ψηλά και αν βρίσκονται;
Το Newsbomb.gr έχει εκθέσει όλους τους υπεύθυνους με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ:
Τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ ζητά ο Ν. Νικoλόπουλος
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου με καταθέσεις 500 εκατ. στη λίστα Λαγκάρντ;
40.000.000 δολάρια διαχειρίστηκαν ο Γιάννος και η σύζυγός του!
Ο Μ. Κεφαλογιάννης, η σύζυγός του και «συμπτώσεις» στη λίστα Λανγκάρντ

5. Το ξεπούλημα της Υγείας των Ελλήνων
Η κυβέρνηση Σαμαρά προλειαίνει το έδαφος ώστε είναι έτοιμες οι γερμανικές πολυεθνικές να εξοστρακίσουν από την εγχώρια φαρμακευτική αγορά οποιαδήποτε ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα. Έτσι τα κέρδη από οποιαδήποτε δραστηριοποίηση των Γερμανών εδώ, θα μεταφέρονται στη χώρα τους! Ο νόμος περί δραστικής ουσίας είναι ο Δούρειος Ίππος που θα φέρει το ξεπούλημα της υγείας των Ελλήνων και μάλιστα με θλιβερές συνέπειες.
Η υποχρεωτική συνταγογράφηση δραστικής ουσίας καταδικάζει σε θάνατοτις πιο ευπαθείς ομάδες του ελληνικού λαού και μειώνει το προσδόκιμο ζωής όλων μας. Την ίδια ώρα το ΕΣΥ έχει καταλήξει να απευθύνεται στην ελίτ των εχόντων, καθώς όποιος δεν έχει ασφαλιστική κάλυψη και αδυνατεί να πληρώσει, πολύ απλά δεν έχει πρόσβαση.
Με απλά λόγια, όπως έχει γράψει πολλάκις το Newsbomb.gr: Η συγκυβέρνηση βάζει τα κέρδη των πολυεθνικών πάνω από την Υγεία μας!

6. Η απόρριψη της πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο
Γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θέλει να πέσει φως στις κινήσεις Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου που μας κατέστησαν δέσμιους της τρόικας;
Πώς εξηγείται ότι έχουν κολλήσει οι δικογραφίες και οι έρευνες που αφορούν στις συνθήκες υπό τις οποίες μπήκε η Ελλάδα στο Μνημόνιο, ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση των CDS, πώς έγιναν τα μαγειρέματα στην ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα και γιατί ήπιαν ορισμένοι το αμίλητο νερό για τη λίστα Λαγκάρντ;
Τις απαντήσεις δίνει το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

7. Το πολιτικό deal με Βενιζέλο και Σημίτη για το νέο, "ευρωπαϊκό" κόμμα
Είναι άλλο πράγμα η συγκυβέρνηση και άλλο πράγμα το πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες των ανυποψίαστων ψηφοφόρων που σύντομα θα ξανασυρθούν στην κάλπη με κάποιο εκβιαστικό δίλημμα.
Το Ευρωπαϊκό κόμμα είναι μία πραγματικότητα, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για τη γέννησή του. Αυτό είναι εμφανές σε όλους. Αυτό που δεν έχει αποκαλυφθεί είναι η ανάμειξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Κεντρικός κορμός αυτού του νέου Ευρωπαϊκού κόμματος θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Θα πλαισιωθεί από στελέχη προσκείμενα στον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη,όπως τους κ.κ Γιαννίτση, Στουρνάρα, Φλωρίδη, Χριστοδουλάκη, στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως η κ. Διαμαντοπούλου ή ο κ.Χρυσοχοϊδης ενώ υπάρχουν και στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ, όπως οι κ.κ Μπίστης, Οικονόμου, Ψαριανός και Χατζησωκράτης που είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα.
Η συγκυβέρνηση, λοιπόν, αυτήν τη στιγμή περισσότερο ενδιαφέρεται για τη μυστική της προετοιμασία εν όψει των πρόωρων εκλογών που ετοιμάζει, με την απλή αναλογική για να ανακόψει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία, παρά για να σώσει τη χώρα από την καταστροφή!

8. Την προσπάθεια για "δωρεά" 800.000 ευρώ στον ΔΟΛ του κ.Ψυχάρη!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παρασκήνιο" η κυβέρνηση πιέζει τον ΟΠΑΠ να χορηγήσει με 800.000 ευρώ την έκδοση "Το Βήμα - 90 Χρόνια" που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα - ναυαρχίδα του ΔΟΛ. Η ιστορία, μάλιστα, αυτή αν συνδυαστεί με τις επιθέσεις του κ. Ψυχάρη κατά της τρόικας το τελευταίο διάστημα, εγείρει πολλά ερωτήματα. Φοβάται ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ ότι κάτι θα στραβώσει; Ότι τα χρήματα που τόσο έχει ανάγκη και που δεν φαίνεται να έρχονται από τις τράπεζες, τελικά δεν θα καταφέρει να τα βρει από πουθενά;
Οι πληροφορίες θέλουν τη χορηγία να έχει περάσει από την πίσω πόρτα, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο και η αρμόδια Επιτροπή του ΟΠΑΠ αρνήθηκαν να την εγκρίνουν.
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη απίστευτη αυτή ιστορία εδώ.

9. Ο ρόλος Σαμαρά στην υπόθεση Siemens
O πρωθυπουργός, ούτε λίγο ούτε πολύ, ήλθε σε μια συμφωνία συμβιβασμού με τη γερμανική κυβέρνηση και την παρουσίασε τον Αύγουστο στην καγκελάριο κ. Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα παραιτείται από διεκδικήσεις έως και 2 δισεκατομμυρίων ευρώ από την εταιρεία "Siemens"! Χάρη σ' αυτήν την συμφωνία πείστηκε η κ. Μέρκελ να έρθει στην Αθήνα για να κάνει ανούσιες και άκαιρες δηλώσεις στήριξης προς την κυβέρνηση των τριών εταίρων. Ο Αντώνης Σαμαράς, δηλαδή, αντάλλαξε λίγη καλή δημοσιότητα για το κόμμα του και την κυβέρνησή του, έναντι της διεκδίκησης χρημάτων που θα έδιναν πραγματική ανάσα στη χώρα!

Υπάρχει, βέβαια, και ένα ακόμη ενδεχόμενο: Μήπως η κ. Μέρκελ διαθέτει στοιχεία τα οποία ο πρωθυπουργός πολύ θα ήθελε να αποσιωπηθούν;

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΙΧ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ!



Μήπως, δηλαδή, υπάρχει κάτι άλλο, ακόμη πιο σημαντικό πίσω από την παραίτηση των ελληνικών διεκδικήσεων;

10. Το ξεπούλημα του ελληνικού αίματος στο εξωτερικό
Τη στιγμή που η Ελλάδα αναγκάζεται σε εισαγωγή τεράστιων παρτίδων (πανάκριβου) αίματος, το αίμα των ιδίων Ελλήνων πωλείται στο εξωτερικό όσο - όσο!
Το Newsbomb.gr επισκέφθηκε κι έκανε ρεπορτάζ στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Όταν ανέλαβε η κυβέρνηση του κ. Αντώνη Σαμαρά με τη συγκατάθεση των άλλων δύο εταίρων του, τοποθετήθηκε υφυπουργός Υγείας το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ κ. Φωτεινή Σκοπούλη, η οποία επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο για να αναλάβει τη διαχείριση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.
Σήμερα, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλείται να καλύπτει ανάγκες άλλων χωρών του εξωτερικού και να εξάγει αποθέματα αίματος, ακόμα και σε τιμές «όσο – όσο».

Γιωργος Αναγνωστης

Πώς η CIA έκανε πρωθυπουργό τον Καραμανλή

Την ιστορία την γράφουν πάντα οι νικητές και συνήθως αποδίδουν στον εαυτό τους,τους πιο βαρύγδουπους τίτλους, για να μπορούν να της ταιριάζουν. Σωτήρες, πατριώτες, ηθικοί και τις περισσότερες φορές ήρωες με αυταπάρνηση. Αρκούν όμως μερικά χαρτιά,για να αποδειχθεί πως η ιστορία δεν ήταν παρά φωνή πάνω από τα συντρίμια, που δεν είχε αντίλογο.

Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που η νίκη τον καθιέρωσε ως Εθνάρχη της Ελλάδας, είναι το άβατο της νεοελληνικής ιστορίας. Η 12τομη βιογραφία του, είναι γεμάτη από «έργα και επιτεύγματα». Τον πραγματικό Καραμανλή όμως, δεν αποδίδουν ούτε οι βιογράφοι του Ινστιτούτου Καραμανλής, ούτε τα εικονίσματα που έφτιαξαν όσοι επέλεγαν να γεμίζουν με πίστη όσα αμφισβητούσε η λογική. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν ήταν ο φιλόδοξος επαρχιώτης που κατάφερε με πείσμα, να γίνει πρωθυπουργός. Ήταν το αποτέλεσμα της παρασκηνιακής δράσης μυστικών υπηρεσιών δράσης μυστικών υπηρεσιών και εξωτερικών παραγόντων. Η CIA ήταν ίσως ο κυριότερος από αυτούς.

Του Κώστα Βαξεβάνη



Στη βιογραφία του Άλεν Ντιούλς, του πιο σκληρού και αδίστακτου αρχηγού της CIA,την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, υπάρχουν πολλά ιστορικά γεγονότα τα οποία φωτίζονται από μια άλλη σκοπιά. Η βιογραφία έχει γραφτεί από την ίδια τη CIA, και αποτελεί ένα είδος ευαγγελίου για τους πράκτορες και τους θιασώτες της ατλαντικής αντίληψης, οι οποίοι θεωρούν πως αυτός ο τύπος, που έβαψε τα χέρια του με το αίμα χιλιάδων ανθρώπων, ήταν απλώς ένας ιεροκήρυκας της ελευθερίας. Στη βιογραφία του, πέρα από τα στοιχεία για την οξυδέρκεια και την αυταπάρνησή του,υπάρχουν και οι επιχειρήσεις τις οποίες σχεδίασε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πρόκειται για τις λεγόμενες «καλυμμένες επιχειρήσεις», μέσα από τις οποίες οι ΗΠΑ ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργώντας οι ίδιες τις κατάλληλες συνθήκες. Σε αυτή λοιπόν τη βιογραφία, ως ένας από τους σταθμούς της καριέρας του Ντιούλς αναφέρεται και η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή για πρώτη φορά στη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, στις 5 Οκτωβρίου του 1955. Γιατί όμως η τοποθέτηση του Καραμανλή, τον οποίο είχαν συνδέσει με τις ραδιουργίες του παλατιού και της Φρειδερίκης, να αποτελεί κάτι για το οποίο επαίρεται ο πιο σημαντικός αρχηγός της CIA; Αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν απαντούν οι βιογράφοι, ούτε του Ντιούλς, αλλά πολύ περισσότερο, ούτε του Καραμανλή.



Ένας τρελός και Aνθέλληνας

Στις 21 Δεκεμβρίου 1958, η εφημερίδα «Νεολόγος Πατρών» έχει ένα πρωτοσέλιδο, το οποίο έμελλε να ταράξει γιακαιρό την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Ο κεντρικός τίτλος είναι «Πώς ανήλθε ο Καραμανλής εις την Εξουσίαν». Η εφημερίδα αποδίδει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή ενδοτικότητα στο θέμα του Κυπριακού, κατηγορώντας τον πως, σε συμφωνία με τον αγγλικό και τον αμερικανικό παράγοντα, έγινε πρωθυπουργός με αντάλλαγμα το Κυπριακό. Το πιο σημαντικό είναι πως η εφημερίδα δημοσιεύει επιστολή του πρώην βουλευτή Παναγιώτη Σωτηρόπουλου, ο οποίος υπήρξε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Παναγιώτη Πιπινέλη, στενού συνεργάτη του Καραμανλή. Ο Σωτηρόπουλος στην επιστολή του γράφει πως ο Καραμανλής έδωσε στον Πιπινέλη ένα μνημόνιο, στο οποίο περιέγραφε τις θέσεις του για το Κυπριακό. Ο Πιπινέλης το έδωσε με τη σειρά του για να δακτυλογραφηθεί και να μεταφραστεί στα αγγλικά. Το μνημόνιο αυτό ήταν οι «εξετάσεις» του Καραμανλή προκειμένου να πάρει το χρίσμα του πρωθυπουργού. Και όλα αυτά πριν πεθάνει ο πρωθυπουργός της χώρας, στρατηγός Αλέξανδρος Παπάγος.Γράφει στην επιστολή-βόμβα ο Σωτηρόπουλος: «Ο κ. Καραμανλής, πολύ προ του θανάτου του στρατάρχου Παπάγου, αφ" ής, ως γνωστόν, να εξασφαλίση δι" αυτών, επί πλέον άλλων, και της υποστήριξης των Αμερικανών. Εκτός των άλλων επαφών, είχε από του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 1955 και εν συνεχεία μετά του κ. Πιπινέλη τοσαύτας μεθ" ου συνεργαζόμην, εκδίδων τα «πολιτικά Φύλλα». Ασθενούντος του στρατάρχου Παπάγου και μετά την επιστροφήν εκ Κέρκυρος
εις Αθήνας της Αυτού Μεγαλειότητος του Βασιλέως Παύλου, κατά τον μήνα Σεπτέμβριον του 1955, μετά συνεργασίαν μετά του κ. Καραμανλή, ο κ. Πιπινέλης, επιστρέψας εις το γραφείον του, μου έδωσε να αναγνώσω σημείωμα γραμμένο επί φύλλου χάρτου φέροντος έντυπον επικεφαλίδα «Υπουργείον Δημοσίων Έργων» και εις το οποίο αναφέροντο, κατεταγμέναι κατά παραγράφους, σκέψεις-προτάσεις επί της πολιτικής, η οποία θα ηκολουθείτο εν περιπτώσει σχηματισμού Κυβερνήσεως. Το σημείωμα αυτό, όπως μου είπε ο κ. Πιπινέλης, είχε συνταχθή εν συνεραγσία μετά του κ. Καραμανλή (υπουργού τότε των Δημοσίων Έργων) και αι διορθώσεις τας οποίες έφερεν ήσαν ιδιόχειρα του κ. Καραμανλή. Μεταξύ των σκέψεων προτάσεων εις 6 ή 7 κατά τον αριθμόν παραγράφους, ως ενθυμούμαι, υπήρχε και μία, η οποία αναφέρετο εις την καταπολέμησιν του κομμουνισμού και ετέρα διλαμβάνουσα ότι ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΛΕΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗΝ ΕΠΙΛΥΣΙΝ ΤΟΥΤΟΥ. Αι άλλαι παράγραφοι ανεδέροντο εις εσωτερικά οικονομικά και διοικητικά θέματα. Επρόσεξα και ενθυμούμαι τούτο, διότι εκ της Ελληνικής εις την οποίαν ήτο συντεταγμένο, ο κ. Πιπινέλης το μετέφρασεν εις την Αγγλικήν και το έδωσεν εις την δακτυλογράφο να αντιγράψει εις 3 αντίτυπα το αγγλικόν και άλλα 3 το ελληνικόν κείμενο. Με παρακάλεσε δε να επιβλέψω να κλειδώση την θύρα του γραφείου της η δακτυλογράφος και να μην κρατήσει τυχόν αντίγραφα. Καλέσας τον υπάλληλον του γραφείου του, έδωσε τον φάκελον με την εντολήν να τον παραδώσει ιδιοχείρως εις τον κ. Καραμανλήν.». Η κυβέρνηση Καραμανλή αντέδρασε στις κατηγορίες Σωτηρόπουλου και διέψευσε πως ο Καραμανλής σχεδίαζε με ξένες δυνάμεις να αναλάβει την πρωθυπουργία πριν ακόμη πεθάνει ο πρωθυπουργός
Παπάγος. Ο Σωτηρόπουλος, μέσα από μία επιθετική επικοινωνιακή πολιτική της εποχής, σχεδόν χαρακτηρίστηκε τρελός και ανθέλληνας, απέναντι σε έναν ελπιδοφόρο πολιτικό όπως ο Καραμανλής.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Η ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ. Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΘΟΥΝ ΟΣΟ ΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ. ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Η ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ. Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΘΟΥΝ ΟΣΟ ΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ. ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!


ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ...

Οι ακροδεξιές οργανώσεις που θέλουν να «φάνε» τον Μιχαλολιάκο και διεκδικούν μερίδιο από τη Χρυσή Αυγή


Για ορισμένους η παλαιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δράση της Χρυσής Αυγής δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή. Μερικοί εκτιμούν πως ξεπετάχτηκε τα τελευταία χρόνια και, επενδύοντας στην ξενοφοβία και τον ακραίο λόγο και πράξεις εκμεταλλεύτηκε την απογοήτευση των Ελλήνων πολιτών και βρέθηκε μέσα σε δημοτικά συμβούλια, αλλά και το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι περισσότεροι, ωστόσο, γνωρίζουν πως το εθνικιστικό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει συγκεκριμένη ακραία πολιτική πορεία εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι το μόνο που διεκδικεί την πρωτοκαθεδρία στον πολιτικό χώρο της ακροδεξιάς.
Εχει, μάλιστα, και αρκετούς παλιούς γνώριμους (και της αστυνομίας) και πρώην συντρόφους (ακόμη και από την εποχή της Χούντας και τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης) με τους οποίους «μοιράζεται» τις ίδιες ρατσιστικές ιδεοληψίες και ακραία ιδεώδη, αλλά και με τους οποίους αντιμάχεται για την ριζοσπαστικότητα στο χώρο της ακροδεξιάς.
Με τους περισσότερους από αυτούς, ωστόσο, οι διαφορές δεν είναι απαραίτητα πολιτικές, αλλά περισσότερο «εσωτερικές» και διακατέχονται από συναισθήματα ρεβανσισμού και προσωπικές κόντρες
Οπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής» υπάρχουν τουλάχιστον τρεις βασικοί «πυρήνες» που βρίσκονται στα.. δεξιά της Χρυσής Αυγής και προωθώντας τον ριζοσπαστικό εθνικισμό και τις ακραίες απόψεις και προσπαθούν, με τη σειρά τους, να κερδίσουν από την εκλογική άνοδο του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Στις οργανώσεις αυτές συναντάμε παλαιούς γνώριμους των αρχών και καταδικασμένους για επιθέσεις μίσους, αλλά και εκείνους που εκτιμούν πως η Χρυσή Αυγή έχει γίνει πιο «λάιτ», άλλους που κατηγορούν τον Μιχαλολιάκο για «οικογενειοκρατία», αλλά και ορισμένους που απλά δεν βρέθηκαν στη «κατάλληλη» θέση της ακροδεξιάς προεκλογικά.
Ανένταχτοι Μαίανδροι Εθνικιστές
Αν και ανένταχτοι τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, γνωστά για την επιθετική τους δράση και τα συνθήματα μίσους σε τοίχους της πρωτεύουσας και όχι μόνο, υπάγονται άτυπα στον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, τον πάλαι ποτέ επονομαζόμενο «Περίανδρο».
Ο «Περίανδρος» κατείχε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 τον τίτλο του πρωτοπαλίκαρου του Μιχαλολιάκου ( ο Κασιδιάρης της εποχής) μέχρι που, τον Ιούνιο του 1998, βρέθηκε μπλεγμένος στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεση ενάντια στον φοιτητή, Δημήτρη Κουσουρή.
Οι αρχές χρειάστηκαν αρκετό διάστημα για να τον συλλάβουν, ενώ, στη συνέχεια καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ως ένοχος για την επίθεση.
Η δική του εκδοχή είναι πως την επίθεση του τη φόρτωσε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος για να τον «βγάλει από τη μέση» ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωνε «Με άφησαν στη φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσα από το κελί να διαχειριστώ το πολιτικό μου παρελθόν και πόνταραν στην ανδρική μου τιμή ότι δεν θα αποκαλύψω ποιοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά τον φοιτητή. Αν ανοίξω το στόμα μου θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή».
«Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές είμαστε ο μυθικός Φοίνικας του εθνικισμού. Αναγεννιόμαστε διαρκώς μέσα από τις στάχτες μας στα πεδία του ριζοσπαστικού αγώνα. Η τραχύτητα του αγώνα και η λατρεία του κινδύνου είναι τα στοιχεία που μας κρατούν σε μια μανιακή εγρήγορση. Οσο πιο επικίνδυνος γίνεται αυτός ο αγώνας και όσο περισσότερα είναι αυτά που διακυβεύονται μέσω αυτού για μας και το έθνος μας τόσο περισσότερο ατσαλώνουμε. Και συνεχίζουμε παρά τις λαβωματιές. Η φωτιά του αγώνα θα τις επουλώσει.
Το αίμα με αίμα καλύπτεται» αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους.
Με σύμβολα παρόμοια με εκείνα της Χρυσής Αυγής και δράση… κοντινή οι ΑΜΕ φιλοδοξούν να «ικανοποιήσουν» εκείνους που ψάχνουν για κάτι πιο ακροδεξιό.
Το Εθνικιστικό Μέτωπο
Πλευρικά της Χρυσής αυγής κινείται και το Εθνικιστικό Μέτωπο, οργάνωση που δρούσε κυρίως τη δεκαετία του 1980 και εμφανίστηκε ξανά πρόσφατα, ενώ, όπως αναφέρει το «ΕΘΝΟΣ» μέλη του είναι αρκετά δυσαρεστημένα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής και της ΕΠΕΝ και διαγραμμένα στελέχη του ΛΑΟΣ.
Κεντρικό ρόλο έχει ο εκδότης – επιχειρηματίας, Εμμανουήλ Κώνστας, ενώ, αναφορικά με το σήμα τους που μοιάζει με αυτό της Χρυσής Αυγής, τονίζουν ότι «αυτοί το είχαν πρώτοι. Μπορεί να μην επιτίθενται ευθέως στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, ωστόσο, δεν χάνουν ευκαιρία να πετάξουν τις «μπηχτές» τους.
«Μαύρος Κρίνος»
Ενας ακόμη ισχυρός πυρήνας του ακροδεξιού εξτρεμισμού θεωρείται η οργάνωση «Μαύρος Κρίνος» τα μέλη της οποίας καταγγέλλουν την «αστική άκρα δεξιά στην Ελλάδα».
«Είμαστε μια αυτόνομη συντακτική ομάδα και συλλογικότητα Εθνικιστών / Φασιστών / Εθνικοσοσιαλιστών χωρίς αρχηγούς υπεύθυνους και γραφεία και προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι της Ιδεολογίας που είναι τρόπος ζωής», σημειώνουν, οι ίδιοι.
Ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας θεωρείται ένας άλλος «τοξοβόλος» που είχε απασχολήσει στο παρελθόν την ελληνική κοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης, ο Αριστοτέλης Καλέντζης που αποτελεί από μόνος του ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς.
Υπήρξε για πολλά χρόνια ηγετική φυσιογνωμία των Ελλήνων νεοναζί, είναι ο πρώτος καταδικασθείς για ακροδεξιά τρομοκρατία στην Ελλάδα και ο μόνος που συμπλήρωσε δώδεκα χρόνια στη φυλακή.
Ο ίδιος δηλώνει για τη Χρυσή Αυγή ότι σήμερα είναι «Χράμια, τσόκαρα, ταγάρια και ντορβάδες εμπριμέ είναι σήμερα η ΧΑ».
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις οργανώσεις που κινούνται στον χώρο της Ακρας Δεξιάς, καθώς υπάρχουν και πολλές ακόμη κινήσεις που δραστηριοποιούνται περιφερειακά του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου και με τις οποίες έχει ασχοληθεί το iefimerida και στο παρελθόν.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η… χάρη μίας από αυτές τις ομάδες, της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής έχει φθάσει μέχρι και εντός Κοινοβουλίου με ερωτήσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς για τις δράσεις παραστρατιωτικού τύπου τις οποίες πραγματοποιεί.

iefimerida.gr

Ποιος ο πιο μισητός Πρωθυπουργός από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα; Νέα κοινή δημοσκόπηση Άνεμου, Σφήκας και φιλικών ιστολογίων


  Πολλή κουβέντα για το πως φτάσαμε εδώ. Ποιος φταίει για την κρίση περισσότερο. Ο Άνεμος Αντίστασης, η Σφήκα και φιλικά ιστολόγια κάνουν κοινή δημοσκόπηση με το ακραίο ερώτημα, "Ποιος ο πιο μισητός Πρωθυπουργός από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα;"

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μία εβδομάδα. Ο καθένας μας, μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά, στο πάνω-δεξιά μέρος του ιστολογίου!

Μπορείτε και να ψηφίσετε, πατώντας εδώ: pollcode.com

Ν. Μιχαλολιάκος - Επαγγελματίας ανεπάγγελτος πολιτικάντης ο πορνοξενοδόχος!



Σύμφωνα με  το επίσμο sitee της  Χ.Α. ο αρχηγός της δεν  έχει εργαστεί ποτέ. Ζει πουλώντας πατριωτισμό!!!

Οδόφραγμα 

Ποιος είναι ο Ν. Μιχαλολιάκος



Ο επικεφαλής και ιδρυτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από την ηλικία των 16 ετών συμμετέχει ενεργά στο εθνικιστικό κίνημα. Για τα πιστεύω του συνελήφθη για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1974, κατά την διάρκεια μιας διαμαρτυρίας έξω από την βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα, ενάντια στην στάση των Άγγλων, στην διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Κατά την θητεία του στον Στρατό υπηρέτησε ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις. Είναι συγγραφέας περισσότερων από δέκα έργων ιστορικού, ιδεολογικού και πολιτικού περιεχομένου. Είναι ο εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, στην οποία και αρθρογραφεί. Επανεξελέγη Γενικός Γραμματέας στην διάρκεια των εργασιών του 7ου συνεδρίου του κινήματος, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2011.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/gengramateas#ixzz2YLaSbGpD