ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ-Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ΕΡΤ


ΦΩΤΟ-Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ΕΡΤ
ΦΩΤΟ-Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ΕΡΤ
Στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ


info@iskra.gr (Administrator)στοΑΡΧΙΚΗ
[image: ert-mat]*(Πεμ. 7/11/2013 - 5.30 - 9:15)* *ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΩΡΑ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!* *Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!* Στις 4.20 τα ξημερώματα ΜΑΤ, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλαν στο *Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ *για να δώσει την *χαριστική βολή στην ελεύθερη ενημέρωση*. Στην επιχείρηση συμμετέχουν *δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ*, εκ των οποίων οι οκτώ περικύκλωσαν το κτίριο και *δύο πραγματοποίησαν έφοδο*. Η κυβέρνηση π... περισσότερα »

Η "δημοκρατία" των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο.


ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
* * * * *Αστυνομική επιχείρηση στο Ραδιομέγαρο – 4 προσαγωγές* Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, αστυνομικές δυνάμεις με την παρουσία εισαγγελέα, επιχείρησαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 4 προσαγωγές δημοσιογράφων. O εισαγγελέας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οκτώ διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τις εισόδους του Ραδιομεγάρου, ενώ έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται δημοσιογράφοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Πριν από λίγα λεπτά επικράτησε ένταση έξω από το ραδιομέγαρο, στην κεντρική είσοδο όπου είναι συγκεντρ... περισσότερα »

"ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Δ.Σ.Ν.Α. ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ Χ.Υ.Τ.Α. ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ."


* **Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2013 * * Αριθμ. Πρωτ.: 1163 * *ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. * *ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ στον κ. Γιάννη Σγουρό * *Στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, με αφορμή τον υπάλληλο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. που * *τέθηκε σε αργία εκδώσατε ανακοίνωση ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. που * *εκτός των άλλων αναφέρατε ότι: «Ο κ. Σγουρός προέβη σήμερα το πρωί σε * *σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος στελέχους της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., που βρίσκεται στο * *υψηλότερο επίπεδο διοίκησης της και ο οποίος χρησιμοποιεί για ιδιωτική του χρήση, τζιπ * *ιδιοκτησίας της Ιδιωτικής Εταιρείας που εκτελεί τις εργασί... περισσότερα »

ΦΩΤΟ-Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην είσοδο της ΕΡΤ


ΦΩΤΟ-Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην είσοδο της ΕΡΤ
ΦΩΤΟ-Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην είσοδο της ΕΡΤ
Με το πρώτο φως της ημέρας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και Δημήτρης Στρατούλης βρέθηκαν στην είσοδο της ΕΡΤ με σκοπό να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους. 

Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ! Βουλευτές μιλάνε για ΧΟΥΝΤΑ! (LIVE)


LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ Έπειτα από σχεδόν 5 μήνες (σ.σ: 150 ημέρες) κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ που ακολούθησαν την διακοπή σήματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τα ΜΑΤ, με εντολή του εισαγγελέα, εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Εκείνη την ώρα (04.30 σήμερα τα ξημερώματα) βρίσκονταν μέσα περίπου 50 εργαζόμενοι. Ο εισαγγελέας ενημέρωσε όσους βρίσκονταν εντός του κτηρίου πως αν δεν αποχωρήσουν οικειοθελώς θα προσαχθούν πάραυτα. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την πρόσβαση στις ε... περισσότερα »