ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Πυρά Συμέλας κατά υπαλλήλων του Δήμου Φυλής


Πυρά Συμέλας κατά υπαλλήλων του Δήμου Φυλής

ΣΥΜΕΛΑ ΚΑΛΑΝΙΔΟΥ

Πυρ και μανία με τους υπαλλήλους του Δήμου Φυλής η Συμέλα. Κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στη Χασιά, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Άνω Λιοσίων Συμέλα Καλανίδου προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία για τους εργαζόμενους στο Δήμο Φυλής και υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι του Δήμου δε δουλεύουν και δεν εξυπηρετούν τους δημότες. Σύμφωνα με την κυρία Καλανίδου, οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν εργάζονται προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της αντιπολίτευσης! Οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας και της πολεοδομίας που βρίσκονταν στην αίθουσα, καθώς και πλήθος δημοτικών συμβούλων έμειναν άναυδοι με αυτές τις καταγγελίες, ενώ ακόμα και ο ίδιος ο δήμαρχος αντέδρασε και δεν αποδέχτηκε τέτοιου είδους κατηγορίες χωρίς μάλιστα αποδείξεις.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ : 'Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ....'Η ΤΑΝΚΣ !!!


Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην Αίγυπτο, ο υπ. Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter σχολίασε: «Βλέπω τις εικόνες από την Πλατεία Ταχρίρ και τα τανκς στο Κάιρο και θυμάμαι τον Λάκη και τον Αλαβάνο που εύχονταν να κάνουμε το Σύνταγμα-Ταχρίρ».

Τι έγινε ρε παιδιά; Μας απειλείτε με πραξικόπημα;                                                    

Συγκρίνουν οι ερίφηδες την Αίγυπτο με την Ελλάδα. Μια χώρα πάμπτωχη με μια χώρα που μέχρι πριν λίγα χρόνια ανήκε στις είκοσι πλουσιότερες του κόσμου. Μια χώρα της Βόρειας Αφρικής με μια χώρα που ανήκει στην Ε.Ε., μια χώρα με έντονη την παρουσία του στρατού, που την κυβερνούσε για 30 χρόνια ο Μουμπάρακ, με μια χώρα που τηρεί, έστω και τυπικά, τα δημοκρατικά προσχήματα. Συγκρίνουν μια χώρα στην οποία κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο με την Ελλάδα, που με τα κουτσά και τα στραβά της ανήκει στην ανεξίθρησκη Δύση.

Σιγά μην κάνουν οι Στουρνάρες και οι Γεωργιάδηδες γεωπολιτικές, κοινωνιολογικές και πολιτειακές αναλύσεις. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σπέρνουν τον τρόμο με κάθε αφορμή που τους δίνεται. Το κάνανε πριν από λίγους μήνες με την Κύπρο, το κάνουνε και τώρα με την Αίγυπτο. Δεν τους έχει μείνει τίποτα άλλο, ο τρόμος είναι το έσχατο όπλο τους, για να παραμείνουν όσο περισσότερο μπορούν στην εξουσία.

Όλα τα άλλα τα έχουνε χάσει και τα success stories και την ανάπτυξη και την δήθεν αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών. Ξέρουν πολύ καλά τι έρχεται. Έρχεται τσεκούρι στο δημόσιο, απελευθέρωση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, παράταση του χαρατσιού της ΔΕΗ, μείωση μισθών και συντάξεων μέσω της αυξημένης  παρακράτησης, κλείσιμο νοσοκομείων, αύξηση των τιμών των ιατρικών εξετάσεων, για να κλείσει η μαύρη τρύπα του ΕΟΠΠΥ. Έρχονται νέα μέτρα και νέα μνημόνια.

Έχουνε χάσει τα πάντα, ακόμη και την ελάχιστη αξιοπρέπεια που τους είχε απομείνει. Το νεύμα της Μέρκελ στον Σαμαρά, που έτρεξε να στηθεί πίσω της για να βγούνε μαζί φωτογραφία, ήταν η πλέον πρόσφατη και πλέον τρανταχτή απόδειξη του ραγδαίου ευτελισμού τους. Ο μέγας ηγέτης Σαμαράς, ο άτεγκτος δεξιός που  βαράει το χέρι του στο τραπέζι, που ισοπεδώνει μετανάστες και συνδικαλιστές, έτρεξε στην Μέρκελ σαν σκυλάκι σαλονιού που το καλεί η κυρία του να του δώσει μπισκοτάκι. Προσοχή στα μπισκότα, κύριε Αντώνη, γιατί σέρνονται και γαστρεντερίτιδες.

Όταν υιοθετείς τη στρατηγική του τρόμου, για να κρατάς το λαό σε καταστολή, έχεις πάρει έναν κατήφορο που ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει. Όσο σκληραίνουν τα πράγματα, τόσο σκληραίνει κι η ρητορική σου, φτάνεις να εμφανίζεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους ως ολετήρες της πατρίδας, που θα την κάνουν Αίγυπτο, με νεκρούς και τραυματίες. Φτάνεις να μιλάς για πραξικοπήματα, ακόμη και για τανκς. Κι όταν ακούω τη λέξη «τανκς» να βγαίνει από το στόμα του Γεωργιάδη, ανθρώπινο κρέας μου μυρίζει.                  

Του Γ. Ανανδρανιστάκη

ΠΕΡΙ....ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΩΝ !!!


Κάθε όριο ξεπέρασε ο προκλητικός γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή παρομοίωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με «χιμπατζή».
Όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής έδειξαν στον Μιχαλολιάκο τη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος σε έναν από αυτούς του ζήτησε να πει απ' έξω το επίθετό του και σημείωσε πως «αν μπορέσετε να το πείτε τότε να τον πείτε και Έλληνα». Παράλληλα, ενώ παραληρούσε, διερωτήθηκε αν υπάρχουν πολλοί με ανάλογα επίθετα που έχουν πολεμήσει στο έπος του 1912 ή του 1940.

Οι αντιδράσεις από την πλευρά των δημοσιογράφων ήταν έντονες, ωστόσο ο Μιχαλολιάκος συνέχισε να προκαλεί λέγοντας πως «και στον ζωολογικό κήπο άμα δώσετε σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία Έλληνας θα είναι».
Όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον... συνετίσουν λέγοντάς του ότι είναι προκλητικός, ο Μιχαλολιάκος τόνισε ότι γεννήθηκε για να είναι προκλητικός, καθώς και ότι ο «καλός θεούλης» έχει χωρίσει τον κόσμο και κάνει διακρίσεις            Έτσι βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα παραμορφωτικά γυαλιά του ρατσισμού οι όψιμοι φίλοι του Βύρωνα Πολύδωρα, έναν κόσμο γεμάτο έντομα και τετράποδα. Αυτές τις απόψεις προστατεύουν όσοι σφυρίζουν δήθεν αδιάφορα στην αναγκαιότητα ενός αντιρατσιστικού νόμου. Προστατεύουν το δικαίωμα του κάθε Μιχαλολιάκου να βλέπει «χιμπατζήδες» και «κατσαρίδες» στο δρόμο του. Προστατεύουν το δικαίωμα του κάθε ναζιστή να λιώνει κάτω από την αρβύλα του τα «έντομα» των πόλεων και να ονειρεύονται ζωολογικούς κήπους και στρατόπεδα για κάθε τι το διαφορετικό.