ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

AlfaZita


Τι διαφορά έχουν τα σπασμένα κεφάλια στην Ελλάδα και στην Τουρκία;

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ώρα
*ΚΟΥΙΖ: Αυτή η φωτογραφία είναι από την Ελλάδα ή την Τουρκία;* * * *ΕΛ.Λ.Α.Σ.* Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη στάση των διεθνών και εγχώριων ΜΜΕ στο ζήτημα των διαδηλώσεων της Τουρκίας. Οι εκεί εξεγερμένοι αντιμετωπίζονται μάλλον με συμπάθεια και εφράζεται με κάθε ευκαιρία ο αποτροπιασμός για την αστυνομική καταστολή που υπερέβη τα εσκαμμένα. Τα εσκαμμένα; Ποια εσκαμμένα; Αυτή η διεθνής κοινότητα δεν έχει δει ότι τα σκαρφαλώσαμε από καιρό τα εσκαμμένα; Δεν είδαν την αστυνομική βαρβαρότητα στους δρόμους της Αθήνας επί ενάμιση περίπου χρόνο; Δεν είδαν τους μπάτσους να επιτίθενται δολοφ... περισσότερα »

Ο Στουρναρας πανηγυρίζει για αυτά… που δεν πήραμε.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 13 ώρες
Το είπε τις προάλλες ο Στουρνάρας. Το «σχεδόν δώρο» προς τον ελληνικό λαό, εξήγησε συνίσταται στο ότι οι δανειστές έχουν δανείσει στην Ελλάδα 240 δισ. ευρώ. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή «μας» δάνεισαν 240 δισ. ευρώ, είναι λόγος, κατά τον Στουρνάρα, για να πανηγυρίζει κανείς... Για να καταλάβουμε, όμως, τι κρύβεται πίσω από τα «πανηγύρια» τους και από τα «σχεδόν δώρα» τους, αρκεί να μιλήσουν οι αριθμοί (σ.σ.: οι δικοί τους αριθμοί...). Πριν από λίγες μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ελληνικό πρόγραμμα «σωτηρίας». Σύμφωνα με την έκθεση, αρχής γενο... περισσότερα »

Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται! …και μεταξύ δωσίλογων υπάλληλων, προέχει η αλληλεγγύη

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 22 ώρες
*H κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, με καθοριστικό τον ρόλο των Δένδια-Ρουπακιώτη, συνέβαλε στην απαγωγή του Πολιτικού Πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά από ελληνικές-τουρκικές-αμερικ**ανικές μυστικές υπηρεσίες και την έκδοση του στην Τουρκία.* Η κυβέρνηση Σαμαρά αποκάλυψε για μια ακόμη φορά το αποκρουστικό τρομοκτρατικό της πρόσωπο, υλοποιώντας την συμφωνία Σαμαρά-Ερντογάν για την παράδοση με κάθε τρόπο Τούρκων-Κούρδων αγωνιστών που είχαν ζητήσει Πολιτικό Άσυλο στη χώρα μας, έχοντας διαφύγει του ανθρωποκυνηγητού ενός κράτους που προηγουμένως τους είχε συλλάβει, βασανίσει, κλείσει στα απάνθρωπα λευ... περισσότερα »

“ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”!

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 22 ώρες
[image: 20130602-094508.jpg] Είναι εντυπωσιακή είδηση, που δημοσιοποιήθηκε μέσω του στενότερου συνεργάτη του σε θέματα Τύπου, κ. Γιώργου Ελενόπουλου, ότι ο επόμενος στόχος του πρώηνν πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι η εντονότερη παρουσία του στο εσωτερικό μέτωπο. Και είναι εντυπωσιακή διότι ο κ. Παπανδρέου δείχνει θάρρος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, να αντιμετωπίσει και να κοιτάξει στα μάτια τον ελληνικό λαό. Αν και για την πλειοψηφία των πολιτών η λέξη θάρρος έχει αντικατασταθεί εδώ και καιρό με τη λέξη ΘΡΑΣΟΣ. Ο πρώην πρωθυπουργός ολοκλήρωσε τις διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο... περισσότερα »

Τι κάνει ο άνθρωπος για.. λίγη… δημοσιότητα.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 22 ώρες
*Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος Αθηναίων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας πως κάποιοι επιθυμούν έναν άνθρωπο με τη δική του δομή και προσωπικότητα.* Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δήλωσε πως «είναι ένα θέμα που θα το σκεφτώ με τον εαυτό μου και θα το συζητήσω με τους συνεργάτες …του εαυτού μου… αργότερα. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα, ούτε από πλευράς προτεραιότητας, ούτε από πλευράς συμφωνιών με κάποιους. Κάποιοι πιστεύουν ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα -με κόκκινους πάνθηρες... περισσότερα »

Μόνο «η μάνα μου η φουκαριάρα» λείπει από την λίστα του νέου παραδικαστικού

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 22 ώρες
Δικηγόροι, δικαστές, κληρικοί, ηλεκτρονικοί, εφέτες, πρόεδροι πρωτοδικών ,αντιεισαγγελείς Αθηνών, δικαστές ελεγκτικού συνεδρίου, πρώην υπάλληλοι ΣΔΟΕ, ιδιωτικοί ντετέκτιβ, δικαστικοί επιμελητές, μηχανικοί, υπαλληλοι τραπέζης, κτηματομεσίτες, «μπράβοι», λογιστές, υποψ.βουλευτές, υπάλληλοι ΔΟΥ, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ,αλλά και συμβολαιογράφοι είναι μερικά από τα επαγγέλματα των ατόμων που φέρονται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όι περισσότεροι είναι κάτοικοι Βορείων προαστίων. Περισσότερα από 50 άτομα έχουν ήδη περάσει την πόρτα του εφέτη ειδικού ανακριτή, που ... περισσότερα »

Είδωλα, αλλά γυμνά

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
[image: Τοτέμ] Κανένας στο απυρόβλητο. Κ α ν έ ν α ς ! Όλοι ί σ ο ι στο πεδίο της μάχης! Και όλοι ομοίως επί σκηνής στο στριπτήζ. Δύο οι στολές: οι γυμνοί από τη μία, και οι ένοπλοι, οι θωρακισμένοι από την άλλη. Συνεννοημένα πράγματα. Μη μου λέτε εμένα *ο ποιητής, ο ευαίσθητος, ήταν ευγενικός ως όφειλε, άκου πρώτα τι ακριβώς είπε κι έλα να σου εξηγήσω εγώ τι εννοούσε, να σε ποια λεπτά σημεία ήταν λάθος η απάντηση που έλαβε*… Άμα δεν έχει καταλάβει στα ενενήντα βάλε του ότι ο πολιτικάντης ζει και ψοφάει για δημοσιότητα· ότι γυροφέρνει ψωμοτύρι εξ επαγγέλματος γι αυτό το λόγ... περισσότερα »

Νεώτερα από την σφαγή στην Τουρκία . 5 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Της…Φατμαγκιούλ το κάγκελο γίνεται στην Τουρκία Εν μέσω απαγόρευσης, από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, της μετάδοσης ειδήσεων σχετικών με τα επεισόδια ή της προβολής εικόνων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς (αυτό, ας προσεχθεί ιδιαίτερα από την ελληνική κυβέρνηση...), η τουρκική αστυνομία έπνιξε στο αίμα τις ογκώδεις διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων, που ακολούθησαν τη βίαιη απομάκρυνση διαδηλωτών από το Πάρκο Γκεζί, στην περίφημη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Μέχρι στιγμής στα επεισόδια καταμετρώνται τουλάχιστον πέντε νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες μόλις χάραξε και φάνηκ... περισσότερα »

Δείτε ένα… τέρας ..πολιτικής ….Α..συνέπειας

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Ο Βουλευτής Αχαΐας Αθ. Νταβλούρος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μέλος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος, το 2011 ως πολίτης είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο Πατρών (αρ. απόφασης 4513/11) και ζητούσε να μην γίνει προσωρινή διακοπή στο λογαριασμό του, προκειμένου να... ...μην πληρώσει το χαράτσι, το οποίο θεωρούσε παράνομο. Ο ίδιος με την βουλευτική του ιδιότητα το 2013 το ψήφισε, αναγκάζοντας εκατομμύρια έλληνες να το πληρώσουν. O κ. Κανελλόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το σκεπτικό με το οποίο ο νυν βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος λειτούργ... περισσότερα »

«Έχασε» μερικά ..νησιά το ΤΑΙΠΕΔ.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Παρεμπιπτόντως …Πόσα νησιά έχει το ΤΑΙΠΕΔ… περίπου 560. Η μελέτη έχει καταγράψει 598. που χάθηκαν 38 νησιά ; Αξία 273δισ Ευρώ.! Όλα αυτά στο ΤΑΙΠΕΔ – TREUHAND ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και όλα αυτά τα ελέγχουν οι Βρυξέλλες ! http://www.scribd.com/doc/145057587/AKINHTH-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%CE%A3 AKINHTH ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Χωρίς τιμή εκκίνησης, χωρίς αποτίμηση και με δέσμευση ότι, αφού τα πουλήσει, το ελληνικό Δημόσιο θα συνεχίσει να τα νοικιάζει για 25 χρόνια! Το ΤΑΙΠΕ∆ «χαρίζει» το υπουργείο Παιδείας και ακόµη 27 φιλέτα!... περισσότερα »

ΤΩΡΑ πια ΦΤΑΙΣ κι ΕΣΥ...

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Φταις κι εσύ... * * * * * * *Στρογγυλοκάθησες στον καναπέ σου και βλέπεις στην T.V.* *μικρομέγαλα Καθάρματα να σου κουνούν το δάκτυλο.* *Ξέρω πως κάπου βαθιά μέσα σου...Ελπίζεις.* *Σε κάποιο θαύμα, σε κάποιο νέο "πρόσωπο".* *Ελπίζεις πως...ίσως...ίσως...και να μπήκε πάτος στο βαρέλι.* *Πως δ ε ν θα χρειαστεί κι άλλο...Αίμα -το δικό σου ΑΙΜΑ-**...* *...**η ρημάδα η Σωτηρία.* *Πως δ ε ν μπορεί, ρε πούστη μου, νάναι ΟΛΟΙ τους* *τόσο Ψευταράδες, Λαμόγια, Αμετανόητοι και Αδιόρθωτοι.* *Ελπίζεις πως ΑΥΤΟΙ που σε κυβερνούν...ΩΡΙΜΑΣΑΝ.* *Πως ΑΛΛΑΞΑΝ. Πως νοιάζονται για ΣΕΝΑ.* *Το παιδί σου και... περισσότερα »

Τώρα που έλιωσαν τα γόνατά μας από το σκύψιμο και το σύρσιμο, άρχισε να βολεύει η στάση, και το να σταθούμε όρθιοι φαίνεται κουραστικό.» Το διάβασα και με πόνεσε.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Από τα δύο στα τέσσερα και από τα τέσσερα στα δύο «[…] *Τώρα που έλιωσαν τα γόνατά μας από το σκύψιμο και το σύρσιμο, άρχισε να βολεύει η στάση, και το να σταθούμε όρθιοι φαίνεται κουραστικό.»* Το διάβασα και με πόνεσε. Δεν έχω χάσει κείμενο του ανθρώπου που τόγραψε, και ξέρω ότι νοιάζεται, αλλά κι αυτή ακόμα η προσωπική μου μαρτυρία ως κύρωση περιττεύει. Δεν γράφει, ρε σεις, κάποιος αυτά τα λόγια, άμα δεν νοιάζεται –άμα δεν έχει συναίσθηση και δεν νοιάζεται. Κι όποιος έχει συναίσθηση και νοιάζεται πονάει. Και με πόνεσε. Με πόνεσε, διότι οι γονατισμένοι, οι σκυφτοί και συρμένοι, αυτο... περισσότερα »

Popi For President!

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Τους ισοπέδωσε τους αχρησίμευτους, σύμφωνα με τις αναφορές στην μπλογκόσφαιρα, η Πόπη του Αλαφούζου στην εκπομπή της, υπογραμμίζοντας το επικοινωνιακό καφέ σαντάν που έχει στηθεί με πρόφαση το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, μια παράσταση που στήθηκε, μόνο για να κουκουλώσει προσωρινά την ανθρωπιστική κρίση που βιώνει αυτή η κοινωνία. Η Πόπη επιτέθηκε στον εκπρόσωπο της πολιτικής παράταξης «Δεν ΗΜασταν ΑΡιστεροι, (σας τη σκάσαμε)» (Δ.ΗΜ.ΑΡ.) απαιτώντας να απαντήσει on cameraστο λαό της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας, εάν θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία ο χορός του Ζαλόγγου, το Κρυφό Σχ... περισσότερα »

Εεε όχι να απειλεί ….και… η…. Αλ ψωλέχ

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη. Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Γεγονός" την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να ζήτησε "να έρθει κάποιος" να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη: "Δεν θ' αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ΓΕΓΟΝΟΣ στις 31-5-2013, στην οποί... περισσότερα »

«Υπηρεσιακό απόρρητο» τα κομματικά θαλασσοδάνεια

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
*Αυτό επικαλείται η Τράπεζα της Ελλάδας για τα δάνεια που έχουν λάβει τα πολιτικά κόμματα και αρνείται να δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα, τη στιγμή που οι τράπεζες προχωρούν σε κατασχέσεις σπιτιών για μερικές δεκάδες ευρώ, έχουν στείλει τους λογαριασμούς των Ελλήνων στην εφορία για να μπορεί και εκείνη να προχωρά σε κατασχέσεις και μας έχουν όλους «φακελώσει».* Η άκρως προκλητική απόφαση της Προβοπούλιας Τράπεζας η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή δια του γερμανοτσολιά Στουρνάρα. *Είναι αυτός που προώθησε για ψήφιση τη σκανδαλώδη τροπολογία με την οποία δόθηκε άσυλο στα διοικητικά ... περισσότερα »

Δραματικές ώρες στην Τουρκία.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
* Η τουρκική κυβέρνηση απαγόρευσε στα μέσα ενημέρωσης να μεταδώσουν οτιδήποτε σχετικά με τα δραματικά επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες. Όπως ήταν φυσικό, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Facebook, πήραν «φωτιά», με τη ροή πληροφοριών, αλλά και φωτογραφιών, να αποκαλύπτει το μέγεθος της αστυνομικής θηριωδίας. Τέσσερις νεκροί και εκατοντάδες (τουλάχιστον 400) τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός σε αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουρκία, κυρίως στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, αλλά και σε άλλες πόλεις.* *Η τουρκική αστυνο... περισσότερα »

Όλοι αυτοί νομίζουν πως ο κόσμος ξέχασε το Σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στον Βαλτοπεδινό Εφραιμ *Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου για τα 25 έτη προσφοράς της Μονής * Βατοπεδίου* στην Ορθοδοξία και την Πατρίδα στο ξενοδοχείο Caravel.* Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Θάνος Πλεύρης, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας. Αξίζει να αναφερθεί πως ακριβώς δίπλα στον ηγούμενο της Μονής, γέροντα Εφραίμ, καθόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. *Επίσης παρέστησαν ο Αρχιεπίσκο... περισσότερα »

η πραγματικότητα είναι ότι ο Στουρνάρας θα πρέπει να βγει με κιθάρα στο Σύνταγμα για να μαζέψει κάνα φράγκο να δώσει στα γερόντια!

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
θρύψαλα κάνει το πανηλίθιο success story του Σαμαρά το Focus. O ανταποκριτής τους στην Αθήνα την Παρασκευή ανέβασε στη ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού την αλήθεια για το ΙΚΑ του πρώην ταμία του *ΠΑΣΟΚ Σπυρόπουλου.** **Το ΙΚΑ δεν είχε λεφτά να πληρώσει τις συντάξεις και προφασίστηκε ότι δήθεν ήταν θέμα της ηλεκτρονικής αναβάθμισης του συστήματος, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ο Στουρνάρας θα πρέπει να βγει με κιθάρα στο Σύνταγμα για να μαζέψει κάνα φράγκο να δώσει στα γερόντια!** *Το περιοδικό ζήτησε και την άποψη του κόμματος της Μέρκελ για την ελληνική πραγματικότητα αλλά δε... περισσότερα »

Το ΔΝΤ ενέκρινε τη δόση αλλά πάνε στις τράπεζες .............

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) ανακοίνωσε σήμερα την εκταμίευση 7,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίσης των τραπεζών. Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή του ΕΤΧΣ Κλάους Ρεγκλινγκ, το ποσό που εκταμιεύθηκε θα συνεισφέρει στην εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού τομέα, προϋπόθεση που θεωρείται απαραίτητη για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Με τα σημερινά 7,2 δισ. ευρώ το ποσό που έχει εκταμιευθεί μέχρι σήμερα από το ΕΤΧΣ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έφτασε τα 48,2 δισ. ευρώ από τα 50 δισ. ευρώ, που έχουν δεσμ... περισσότερα »

Ποια κυριαρχία ρε παλιομαλάκα; αυτή έχει παραχωρηθεί προ πολλού, με το επάρατο μνημόνιο σας

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Mόνο …κόλο, δεν έχετε ζητήσει. "Η ολοκλήρωση της Ευρώπης πρέπει να προχωρήσει ως εκ τούτου ένα κράτος – μέλος με προβλήματα βλέπε Ελλάδα που δέχεται βοήθεια, πρέπει ως αντάλλαγμα να παραχωρήσει μέρος της εθνικής του κυριαρχίας στην Ε.Ε.", τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο Stern. ( Ποια κυριαρχία ρε παλιομαλάκα; αυτή έχει παραχωρηθεί προ πολλού, με το επάρατο μνημόνιο σας ). "Ο μόνος τρόπος να πετύχει η Ευρώπη είναι να καταστεί σαφές ότι τα μεμονωμένα κράτη δεν μπορούν να εξέλθουν της ευρωζώνης". (διότι τα θέλουμε για..προτεκτοράτα.) ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου