ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

In the mind of Harry Klynn

Πυρηνική βόμβα Siemens στα θεμέλια του Μεγάρου Μαξίμου από τον Πάστορα Κουβέλη. Στον αέρα η συγκυβέρνηση!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 19 ώρες
*Από την Ιόλη Πιερίδη * * * * * Το* “Κουρδιστό Πορτοκάλι” *θέλοντας να υπογραμμίσει την μοναδικότητα του πολιτικού ανδρός τον οποίο τιμούν ταυτοχρόνως με την φιλία τους, *ο μέντορας της Πετρούλας, **Σταμάτης Μαλέλης, η Μαρία Ρεπούση, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος,* η ίδια η *Πετρούλα* αλλά και ο *Γρηγόρης Ψαριανός, *του απένειμε τον τιμητικό τίτλο *Πάστορας Κουβέλης**.* Και είναι αλήθεια πως ο *Κουβέλης *κάνει ότι μπορεί για να υπερασπισθεί τον συγκεκριμένο τίτλο. Την μεγάλη στόμφα του, ο επικεφαλής της *ΔΗΜΑΡ *έδειξε τις τελευταίες 48 ώρες *με δύο επιθετικές κινήσεις*: Η πρώτη ήταν η... περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΗΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 20 ώρες
olympiada [image: 20130602-105031.jpg] ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ. ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ”! Η επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο Συριακός Ηλεκτρονικός στρατός μετά το χακάρισμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Κατάρ εκτός από την αποκάλυψη των “αδελφικών” σχέσεων Τουρκίας και Κατάρ, έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Γκιούλ καλεί τον “αδελφό” του, να στηρίξει συγκεκριμένη επιχείρηση τουρκικών συμφερόντων. Στην Ελλάδα, η μεταβίβαση – μαμούθ μετοχών από ελληνόφωνο μεγαλοεργολάβο στο Κατάρ, έγινε μέ... περισσότερα »

Όσο θα υπάρχουν Ρεπούσαινες, θα οδηγούμαστε σε Ζάλογγα…

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 21 ώρες
[image: repousi] *του Στρατή Μαζίδη * Περυσινά ξυνά σταφύλια θυμίζουν ο συνωστισμός της Σμύρνης, η αποχώρηση από την αίθουσα της Βουλής τη στιγμή της ένδειξης του σεβασμού απέναντι στη μνήμη του ποντιακού ελληνισμού ή η προοδευτική άποψη του τι χρειάζεται το Πάτερ Ημών το πρωί στα σχολεία. Τώρα και το Ζάλογγο πέρασε στη σφαίρου του μύθου, του θρύλου. Και τι να πω εγώ στο γιο μου που ακόμη θυμάται τον εαυτό του πριν δύο χρόνια στον παιδικό σταθμό όταν ερμήνευε τον καλόγηρο Σαμουήλ και σήκωνε το χεράκι του ψηλά λέγοντας τα λόγια του μονάχου “για την πατρίδα αξίζει ο θάνατος, είναι πι... περισσότερα »

Γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν;

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 22 ώρες
Αυτό το ερώτημα έχει γίνει η αγαπημένη καραμέλα σε συζητήσεις εντός κι εκτός συνόρων. Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές. Ο καθένας μπορεί να βρει ένα σάκο του μποξ και να εκτοξεύσει πάνω τη οργή του. Όλοι μπορούμε να βγάλουμε την ουρά μας απέξω και να υποδείξουμε κάποιον άλλον που φταίει ή αντίθετα να φορτωθούμε όλες τις ενοχές και ν΄αρχίσουμε να αυτομαστιγωνόμαστε. Όμως η ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα, δεν μπορεί να είναι παρά μία. Ποιοι Έλληνες; Οι *Έλληνες* σαν ένας λαός που κατοικεί σ΄ενα συγκεκριμένο χώρο ή μια κοινή συνισταμένη που ενώνει ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ του... περισσότερα »

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ TΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
*Η συνείδηση της Ιστορίας θα μας απελευθερώσει * *** * Άρθρο των *Π. Κουρουμπλή*, *Στ. Π. Θεοδωρίδη**στην *Αυγή* της Κυριακής 20 Μαΐου 2013 Η 19 Μαΐου, ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και κατ’ επέκταση η τύχη που επιφυλάχτηκε στους χριστιανικούς πληθυσμούς της Ανατολής, άρα και των Ρωμιών, κατά τη διαδικασία μετάβασης από την, θρησκευτικής βάσης, Οθωμανική Αυτοκρατορία στο τουρκικό εθνικό κράτος, έτυχε και τυγχάνει μεγάλης ιδεολογικής και πολιτικής χρήσης σε πολλά επίπεδα του δημόσιου διαλόγου. [image: image_thumb9] Η επιφανειακή προσέγγιση αυτού του θέματος ... περισσότερα »

Μας «σώσανε»!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
Στις 31/12/2009, όταν δηλαδή μας ετοίμαζαν να πάμε από το Καστελόριζο «βουρ» για το ΔΝΤ, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ήταν *298 δισ. ευρώ.* Σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, το δημόσιο χρέος της χώρας έχει φτάσει τα *309 δισ. ευρώ!** Δηλαδή, μετά από τρεις δανειακές συμβάσεις, μετά από τρία Μνημόνια, μετά από... έξι επικαιροποιημένα μνημόνια, μετά ακόμα και από το «κούρεμα» με το οποίο «αποκεφάλισαν» τα πάντα, το χρέος αυξήθηκε! Είναι προφανές: Μας... *«έσωσαν»!* * Σύμφωνα με την έκθεση που εκπονήθηκε για τη Unicef από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπ... περισσότερα »

Παντού υπάρχει μία Ρεπούση…

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
Η Μαρία Ρεπούση θυμίζει κάπως την Αννα Βίσση. Είναι… απελπιστικά διαθέσιμη σε κάθε κυβέρνηση, σε κάθε κόμμα, σε κάθε εξουσιαστικό σχηματισμό που χρησιμοποιεί ελληνίδα φωνή για βάρβαρα προστάγματα. Να μην ξεχνάμε την πορεία της μανδάμας. Ενώ ήτο βεριτάμπλ συνασπισμένη, έγινε διάσημη επί Νέας Δημοκρατίας! Οχημά της προς τη δόξα και τον αγήραστο έπαινο (πάντων των κεμαλικών) ήταν το βιβλίο της Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού, όπου οι Σμυρνιοί, που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη φλεγόμενη πόλη τους και τις χατζάρες των Τούρκων σφαγέων, απλά… «συνωστίζονταν» στην προκυμαία του λιμένος. Λες... περισσότερα »

ΚΡΑΤΟΣ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ: Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΛΗΣΤΕΨΕΙ!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
*ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; * *ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΕΙ; * *ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΒΟΜΒΕΣ; * *ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ!!!* *ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΤΗΝΗ* **** olympiada

Φασίστική επίθεση από την Αλ Σαλέχ καταγγέλει γυναίκα δημοσιογράφος.

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
[image: 20130601-192849.jpg] Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη. Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Γεγονός”… την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να ζήτησε “να έρθει κάποιος” να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη: “Δεν θ’ αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ΓΕΓΟΝΟ... περισσότερα »

Popi For President!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
Τους ισοπέδωσε τους αχρησίμευτους, σύμφωνα με τις αναφορές στην μπλογκόσφαιρα, η Πόπη του Αλαφούζου στην εκπομπή της, υπογραμμίζοντας το επικοινωνιακό καφέ σαντάν που έχει στηθεί με πρόφαση το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, μια παράσταση που στήθηκε, μόνο για να κουκουλώσει προσωρινά την ανθρωπιστική κρίση που βιώνει αυτή η κοινωνία. Η Πόπη επιτέθηκε στον εκπρόσωπο της πολιτικής παράταξης «Δεν ΗΜασταν ΑΡιστεροι, (σας τη σκάσαμε)» (Δ.ΗΜ.ΑΡ.) απαιτώντας να απαντήσει on camera στο λαό της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας, εάν θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία ο χορός του Ζαλόγγου, το Κρυφ... περισσότερα »

ΤΩΡΑ

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα

Huffington Post: Ετοιμόρροπος πύργος της Βαβέλ η Ευρωζώνη

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 2 ημέρες
*[image: Jose Manuel Barroso, Herman Van Rompuy] **του **Nathan Gardels* *Η ευρωζώνη έγινε ένας ετοιμόρροπος πύργος της Βαβέλ. Η κρίση κρατικού χρέους και το υψηλό κοινωνικό κόστος της λιτότητας έχουν εξασθενήσει σοβαρά τα θεμέλια του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.* Το αν αυτή η παραπαίουσα κατασκευή, που σχεδιάστηκε να συγκρατεί τη διαφορετικότητα μέσα από την ανάγκη για ένα κοινό νόμισμα, τελικά θα καταρρεύσει και θα πέσει, ή θα κατορθώσει να παραμείνει όρθια, θα εξαρτηθεί από το αν θα καταστεί δυνατό να επαναθεμελιωθεί η ευρωπαϊκή ιδέα με όρους του 21ου αιώνα. Το σχέδιο της ευρωπαϊκής ... περισσότερα »

2013

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 2 ημέρες
* *«Στον κόσμο μας δέν θά υπάρχουν άλλες συγκινήσεις παρά μόνο ό φόβος, ή λύσσα, ό θρίαμβος και ό αυτοεξευτελισμός. Ολα τά άλλα θά τά καταστρέ­ψουμε. Ολα. Ηδη συντρίβουμε τους τρόπους του σκέπτεσθαι, όσους απόμειναν άπό τήν προεπαναστατική εποχή. Συντρίψαμε πιά τους δεσμούς τής πατρικής, μητρικής και υιικής στρογής, τής φιλίας και του έρωτα. Κανείς δέν μπορεί πιά νά έμπιστευθή τό παιδί του, τον φίλο του, τήν γυναίκα του. Τά παιδιά αφαιρούνται άπό τις γυναίκες αμέσως μόλις γεννιούνται, όπως τ’ αυγά άπό τις κόττες. Δέν θά νπάρχη άλλη πίστις άπό τήν πίστι πρός τό Κράτος. Ουτε γέλοιο ... περισσότερα »

Το IIF αδειάζει Στουρνάρα: Ποιο 2014; Η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές πριν το 2020

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 2 ημέρες
Σαφές μήνυμα στην Αθήνα ότι δεν πρέπει να βιάζεται να βγει στις αγορές, τουλάχιστον όχι πριν επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης που να επιβεβαιώνουν την έξοδο από την κρίση, έστειλε το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), ενώ και ο Γιάννης Στουρνάρας εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του στο REUTERS για το ενδεχόμενο έκδοσης ομολόγου το 2014. «Δεν ανακοίνωσα, είπαμε ότι το σκεφτόμαστε. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι του χρόνου τελειώνουν και τα χρήματα από το πρόγραμμα» σημείωσε ο κ. Στουρνάρας. Από την πλευρά του το IIF, που εκπροσωπεί επί της ουσίας ... περισσότερα »

Χανουμάκ ΔΗΜΑΡ-> Από το χορό του Ζαλόγγου στο χορό της … κοιλιάς!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 2 ημέρες
*Ρεπούση: Εθνικός μύθος ο χορός του Ζαλόγγου* (Greki)

ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ;

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες

«Ερχεται ανάπτυξη» λέει ο Σαμαράς, ενώ η Ελλάδα βουλιάζει.

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
Του *Γιώργου Δελαστίκ** * Αντιλαμβανόμαστε την πολιτική σκοπιμότητα της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να ωραιοποιήσουν την οικονομική κατάσταση της χώρας. Αυτό επιβάλλει το ιδιοτελές κομματικό τους συμφέρον, άρα από τη σκοπιά τους σωστά πράττουν τα κυβερνητικά κόμματα όσο υπάρχουν... ανενημέρωτοι ή αφελείς πολίτες που τους πιστεύουν. Επί της ουσίας όμως σε καμία περίπτωση οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί δεν αντέχουν τη σύγκριση με την πραγματικότητα. Ας αρχίσουμε από τα θεμελιώδη. Βάσει των επίσημων στοιχείων της Γιούροστατ, της στατιστικής υ... περισσότερα »

«Όμηροι της ληστρικής φορολογίας ακινήτων»

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
[image: «Όμηροι της ληστρικής φορολογίας ακινήτων»] Σ. Παραδιάς: Η περιουσία μεταβλήθηκε από δικαίωμα σε πραγματικό βάρος «Ομήρους της ληστρικής φορολογίας ακινήτων, και πραγματικά λύτρα τους φόρους που καλούνται να πληρώσουν», χαρακτήρισε τους ιδιοκτήτες ο Πρόεδρος της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων Στράτος Παραδιάς κατά την ομιλία του στη δημόσια συζήτηση που διεξήχθη σήμερα στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ. Ο κ. Παραδιάς ανέφερε ότι την τελευταία τριετία στην ουσία δεκαπλασιάστηκε το φορολογικό βάρος της ακίνητης περιουσίας, η κρίση εκμηδενίζει βαθμιαία τα μισθωτικά εισοδήματ... περισσότερα »

Οταν Βενιζέλος και Λοβέρδος έβγαζαν αθώο τον Τσοχατζόπουλο και «καθάριζαν» για τους TOR M1!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
* * Στο άκουσμα της σύλληψης του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο μυαλό των παροικούντων τη Βουλή ήρθαν δύο ονόματα. Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος. Αμφότεροι, ως απλοί βουλευτές τότε, είχαν ξεχωρίσει ως συνήγοροι υπερασπίσεως του παρ’ ολίγον προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου, στην Εξεταστική της Βουλής για τους TOR M1. Ειδικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στριμωγμένος από την πίεση που ασκούσε η Νέα Δημοκρατία, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο ίδιος ήταν αυτός που συνέταξε το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έβγαζε τότε πεντακάθαρους τον Ακη... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου