ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Άνεμος Αντίστασης

Κλιμάκωση της βίας, με νέους νεκρούς, σε όλη την Τουρκία. Τι γίνεται σε όλη την Τουρκία!

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 9 ώρες
* Δυστυχώς, οι σημερινές επιθετικές δηλώσεις Ερντογάν, με βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στους διαδηλωτές, μετουσιώθηκαν σε άγρια καταστολή διαδηλωτών σε όλη την Τουρκία και πάλι. Οι αναφορές, μας έρχονται, από φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.* Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Σμύρνη, όπου χιλιάδες διαδηλωτές παραμένουν στην κεντρική παραλία της Σμύρνης με ενισχύσεις από το Κορδελιό, την Μπούκα και την Μαγνησία (Μanisa) ενώ νωρίτερα σημειώθηκαν πολλαπλά επεισόδια μετά απ'ο την παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων. * Από την επίσημη σελίδα των ομογενών στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε μία ε... περισσότερα »

Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκία

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 11 ώρες
*Ο γνωστός πλέον και σε εμάς "Σουλεϊμάν'' και σήμερα στους δρόμους!* *Σμύρνη, χθες βράδυ! Διμαρτυρία, εντος της οικίας! Η πρωτοτυπία καλοδχούμενη * *Συλλήψεις Διαδηλωτών!* * ** ** **Σημερινή συγκέντρωση στην Σμύρνη. Πραγματική λαοθάλασσα!* * ** ** ** ** ** ** ** * * ** ** **Αμάξι στην Άγκυρα, πατάει 3 διαδηλωτές.* * ** ** ** ** ** ** ** * * ** ** **Απίστευτη ποσότητα χημικών, τώρα στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Μπεσίκτας* * ** ** ** ** ** ** ** * * ** **Συλλεκτική φωτογραφία. Δερβίσης διαδηλωτής, με μάσκα για να αντιμετωπίσει τα χημικά τη αστυνομίας.* * ** ** ** ** ** ** ** **... περισσότερα »

Το υπέρ-πατριωτικό defencenet, ανήκει σε Βούλγαρο.

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 11 ώρες
*Δεν είναι νέα είδηση, κυκλοφόρησε πριν από 2 μήνες. Το γνωστό υπέρ-πατριωτικό blog, Defencenet, βάση καταστατικού, όπως θα δείτε παρακάτω, ανήκει σε Βούλγαρο πολίτη. Δείτε το καταστατικό, η δεύτερη σελίδα είναι η επίμαχη.* * * ΦΕΚ-ΕΠΕ Πώληση defencenet.gr σε Βούλγαρους! by Dexi Extrem Κανένα πρόβλημα βέβαια δεν έχουμε με το ξένος πολίτης, να κάνει κάποια επιχειρηματική κίνηση στην χώρα μας. Το θέμα είναι, ότι το συγκεκριμένο μπλογκ διαβάζεται πολύ από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό του διαδικτύου, και παρά τις επισημάνσεις πολλών περί γενικευμένης αναξιοπιστίας του, πολλοί υι... περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ-Ερντογάν:Το Twitter είναι ο μπελάς της κοινωνίας

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 13 ώρες
"Υπάρχει ένας μπελάς που λέγεται Twitter", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή που παραχώρησε. "Τα μεγαλύτερα ψέματα ακούγονται εκεί", τόνισε. Δείτε το βίντεο από το MEGA *Σχόλιο Α.Α.: Για τον Ερντογάν, τον Σαμαρά, την Μέρκελ και όλη την παγκόσμια πολιτικοοικονομική ελίτ το πρόβλημα τους είναι η ελευθεροτυπία. Η ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας. Και αφού νόμιζαν ότι εξαγοράζοντας εφημερίδες, κανάλια, και ενημερωτικά portal, ξεμπέρδεψαν, έρχεται ο απλός κόσμος μέσω κοινωνικών δικτύων και Blogs, και τους ξεμπροστιάζει. *

Ελληνες ομογενείς αποκαλύπτουν τα ψέμματα του defencenet.

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 15 ώρες
Το παρακάτω απαγορευτικό είναι σε όλα τα άρθρα του freepen.gr και μπράβο του ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΡΘΟ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ(anemosantistasis) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ defencenet. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.Όταν η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ταυτίζετε απόλυτα με αυτή της Τουρκίας φοβάμαι ότι κάτι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά Μπορείτε να πληροφορηθείτε απευθείας από την σελίδα των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη πατώντας εδώ: facebook. ΔΙΑΨΕΥΣΗ . Ελλαδικά ΜΜΕ, παραφράζοντας και δημιουργώντας σοβαρό κλίμα σε σχέση με την ασφάλεια της Ομογένειας όσο και των Προξεν... περισσότερα »

Σοκ! Πλαστογραφία της ΝΔ η αποκάλυψη περί Κεμαλικών υποκινητών της εξέγερσης

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 16 ώρες
*Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει σε αμηχανία τον αυτοαποκαλούμενο «πατριωτικό χώρο» στην Ελλάδα. Λόγω του μίσους που τρέφουν για τη γείτονα χώρα, δεν ξέρουν ποια πλευρά να πρωτομισήσουν περισσότερο. Το εξεγερμένο λαό ή το κράτος και την αστυνομία; Τα οπαδικά τους ένστικτα έχουν μπλοκάρει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν κάνει κανείς μια βόλτα στα social media του χώρου.* * *Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει, όμως, σε αμηχανία και την κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι προφανές ότι το τελευταίο που θα ήθελε, είναι αυτά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για τους Έλληνες. Και το γεγονός ό... περισσότερα »

Κατέδωσε τον συνάδελφο σου, στο γραφείο...Και άλλο επίτευγμα της κυβέρνησης Σαμαρά

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 16 ώρες
Δημόσιοι υπάλληλοι εναντίων δημοσίων υπαλλήλων, είναι ο νέος υπό προετοιμασία νόμος της κυβέρνησης Σαμαρά. Με την καταπολέμηση της διαφθοράς εκ των έσω, βάζοντας δηλαδή τους μεν να «καρφώνουν» τους δε. Φυσικά, δίνονται κίνητρα και μάλιστα ισχυρά! Τα κίνητρα θα είναι από μπόνους ή προαγωγή μέχρι αύξηση μισθού και ειδικό καθεστώς εργασίας, όπως διαβάσαμε στο newsit. Κανείς μας, δεν υπερασπίζεται τα φαινόμενα διαφθοράς στο Δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. *Δυστυχώς η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά, εισάγει και με τον νόμο, το ρουφιανιλίκι ανάμεσα σε συναδέλφους.* Δηλαδή θέλει πολ... περισσότερα »

Αθλιότητα του ΣΚΑΙ. Κατηγόρησε Τούρκο διαδηλωτή για την δολοφονία του από την αστυνομία

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 19 ώρες
* * *ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ* *ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ* * * *''ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ * *ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ* * ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ * * ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ''* * * anarhogatoulis.blogspot.gr

ΕΞΕΡΓΕΣΗ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 21 ώρες
ΕΞΕΓΕΡΣΗ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Nα εξεγερθώ ή να επαναστατήσω? Δεν ξέρω,είναι που με μπερδεύουν λίγο οι ερμηνείες των λέξεων αυτών . Με καταλαβαίνεις? Και δεν ξέρω και ποιο κάνει περισσότερο σαματά Δεν είναι που φοβάμαι ,αλλά πειράζει να προσέχω λίγο? Έχω παιδιά να μεγαλώσω ,έχω οικογένεια . Καλύτερα να εξεγερθούν ή να επαναστατήσουν αυτοί που δεν έχουν υποχρεώσεις. Το βρίσκω δίκαιο ,εσύ τι λες? Δεν θα ξεκινούσα αυτή την κουβέντα ,αλλά να ,με τάραξαν λίγο οι γείτονες μας οι Τούρκοι Εγώ κάθισα να δω μια ταινία ,κάτι τέλος πάντων ,ν... περισσότερα »

Toυρκικός Τύπος: "Η νίκη του λαού"

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 22 ώρες
*«Η νίκη του λαού»* είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. H τουρκική εφημερίδα γράφει «η Τουρκία έζησε μια αντίσταση χωρίς προηγούμενο. Η κυβέρνηση υποχώρησε. Παρα τα δακρυγόνα, το άγριο ξύλο της αστυνομίας οι εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών δεν υποχώρησαν. Τελικά η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να κάνει ένα βήμα πίσω και η αστυνομία αποσύρθηκε από την πλατεία. *«Έληξε η εισβολή, η πλατεία είναι του λαού»* είναι ο τίτλος της Taraf. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως «παρά τις πλαστικές σφαίρες, τα δακρυγόνα, τα τεθωρακισμένα οχήματα συνεχίστηκε η αντίσταση και τελικά η αστυνομία υποχώρησε και ... περισσότερα »

Παίζει με την φωτιά ο Σαμαράς αρνούμενος το αντιρατσιστικό: Η οργή των εβραϊκών κοινοτήτων

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 22 ώρες
Το ένα χαστούκι μετά το άλλο για την κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά εξαιτίας της άρνησής της να ψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μόλις την Τετάρτη *ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC), Ronald S. Lauder*, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να θεσπίσει νέα νομοθεσία για την καταπολέμηση του μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος. Oπως όλα δείχνουν στο συγκεκριμένο θέμα η κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά και μάλιστα σε μια εύφλεκτη γειτονιά, όπως είναι η δική μας με τον Εντογάν να αναζητεί τρόπους να αποφύγει την αιματοχυ... περισσότερα »

1.000.000 Τούρκοι τώρα στην πλατεία Ταξίμ....Αυξάνει ο αριθμός των νεκρών(Video)

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Τα νεώτερα από την Τουρκία είναι ευχάριστα για την εξέλιξη των διαδηλώσεων, αλλά πολύ δυσάρεστα για τον απολογισμό νεκρών και τραυματιών. Είναι ένα μάθημα, ίσως ότι όταν ο τύρρανος απειλείται γίνεται τόσο σκληρός, που δυστυχώς απαιτούνται θυσίες για να τον αντιμετωπίσεις. Πλέον μιλάνε για 1 εκ. κόσμο στην πλατεία. Μαγαζιά και σπίτια ανοίγουν για να προστατεύσουν διαδηλωτές. Τα wifi παντού είναι ανοιχτά για να μαθαίνει ο κόσμος τα νέα. Πολλοί αστυνομικοί ζητωκραύγαζαν υπέρ των διαδηλωτών καθώς πήραν εντολή να φύγουν από την πλατεία πριν λίγη ώρα. Ο Ερντογαν μοιάζει αν τα έχει ... περισσότερα »

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ?

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Αυτό το ερώτημα έχει γίνει η αγαπημένη καραμέλα σε συζητήσεις εντός κι εκτός συνόρων. Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές. Ο καθένας μπορεί να βρει ένα σάκο του μποξ και να εκτοξεύσει πάνω τη οργή του. Όλοι μπορούμε να βγάλουμε την ουρά μας απέξω και να υποδείξουμε κάποιον άλλον που φταίει ή αντίθετα να φορτωθούμε όλες τις ενοχές και ν΄αρχίσουμε να αυτομαστιγωνόμαστε. Όμως η ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα, δεν μπορεί να είναι παρά μία. Ποιοι Έλληνες? Οι Έλληνες σαν ένας λαός που κατοικεί σ΄ενα συγκεκριμένο χώρο ή μια κοινή συνισταμένη που ενώνει ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ του... περισσότερα »

ΔΝΤ: Δεν θα κάνετε μειώσεις φόρων....Καταρρέουν τα ψεύδη Σαμαρά

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Η κ. Λαγκάρντ,μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, το βράδυ της Παρασκευής, όπου εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης των 1,74 δισ. ευρώ, εξέφρασε τη διαφωνία του Ταμείου με τις μειώσεις φόρων, σε αυτή την περίοδο τουλάχιστον, λέγοντας ότι «πρέπει να υπάρξει αντίσταση σε πιέσεις για μείωση των φόρων». Άλλη μία αισιόδοξη είδηση, από αυτές που είχαν αναγγείλει Σαμαράς και Σοτυρνάρας διαψεύστηκε σήμερα πανηγυρικά. Αναφέρουμε , "Άλλη μία", γιατί δεν είναι η πρώτη και σίγουρη θα είναι τελευταία. Εν συντομία αναφέρουμε που αλλού κατέρρευσε η τεχνητή αισιοδοξία, της κ... περισσότερα »

Παρέδωσαν στις Τουρκικές αρχές τον πολιτικό πρόσφυγα που απήγαγε η ελληνική αστυνομία;

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Την στιγμή που ο λαϊκός ξεσηκωμός του Τούρκικου λαού ενάντια στο βάρβαρο καθεστώς της Αγκυρας πληρώνεται με αίμα* η ελληνική αστυνομία απαγάγει τούρκους αγωνιστές πολιτικούς πρόσφυγες και τους παραδίδει στο καθεστώς της Αγκυρας* με ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικό να ισχύει η είδηση ότι* ο πολιτικός πρόσφυγας Μπουλούτ Γιαϊλά, τον οποίον οι μπάτσοι «μπροστά στα μάτια των πολιτών, στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Σόλωνος τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον απήγαγαν», σύμφωνα με την καταγγελία της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Του... περισσότερα »

Focus: Η Ελλάδα βιώνει ανθρωπιστική τραγωδία και όχι success story

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Μετά το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο που άδειασε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, λέγοντας πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει στις αγορές πριν το 2020, έρχεται η σειρά του γερμανικού περιοδικού Focus να επισημάνει πως η εικόνα αισιοδοξίας που καλλιεργείται στη χώρα μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια οφθαλμαπάτη. «Μια ψεύτικη ιστορία επιτυχίας», όπως τη χαρακτηρίζει σε ένα ιδιαίτερα επικριτικό για την κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά άρθρο. «Τα φαινόμενα απατούν: Η ηρεμία που φαίνεται να επικρατεί γενικά, η έλλειψη μαζικών διαδηλώσεων στους δρόμους της Αθήνα... περισσότερα »

Δολοφονία διαδηλωτή on camera στην Κωνσταντινούπολη!

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Σε βίντεο που ανάρτησε τουρκικό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, απεικονίζεται ένας νεαρός, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, που δέχεται «ριπή» νερού από κανονάκι σε κοντινή απόσταση και χάνει τη ζωή του μπροστά στην κάμερα. Αστυνομικές πηγές στη Κωνσταντινούπολη ισχυρίζονται ότι ο νεαρός έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή. Και καποιοι προβληματίζονται πως ονοματίζονται(και όχι η συμπεριφορά τους) αυτοί με τις ασπίδες και τα κράνη τα ανάποδα γκλόμπς, οι ρίψεις νερού ανευ λόγου και αιτίας(να χρησιμοποιούνται και να υπάρχουν) σε ένα κράτο... περισσότερα »

Περί Αδώνιδος ιλαρά και φαιδρά

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Να τους χαιρόμαστε, λοιπόν, για ακόμη μια φορά τους λεβέντες βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, οι οποίοι, με πλήρη αυταπάρνηση, πιστοί στα χιλιόχρονα δημοκρατικά ιδεώδη, απέρριψαν το αίτημα για άρση της ασυλίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αδώνιδος παρακαλώ Γεωργιάδη μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών επειδή ο εν λόγω βουλευτής τον είχε αποκαλέσει αρχηγό των «κουκουλοφόρων». Σημειώνεται ότι αυτό είχε συμβεί στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής. * Οι βουλευτές μας (εξαιρουμένων αυτών των ΑΝ.ΕΛΛ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) θεώρησαν ότι αυτό που είπε ο... περισσότερα »

"Κερασάκι στην τούρτα" της εκδρομής-φιάσκο στην Κίνα: Ο Π. Ζερίτης, της χρεωκοπημένης Diana, ήταν στην πρωθυπουργική αποστολή

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
*Σύμφωνα με την έρευνα του XanthiPress,gr, ο επιχειρηματίας της χρεοκοπημένης Diana Π. Ζερίτης ήταν ανάμεσα στους επιχειρηματίες που συνόδευσαν τον Σαμαρά στο πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα.* ***Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι συμπεριλήφθη στην αποστολή περίπου 70 επιχειρηματιών που είχε σαν στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και τη σύναψη συνεργασιών με την κινεζική πλευρά. Για ποιο λόγο ο ιδιοκτήτης της υπό εκκαθάριση Diana επιβραβεύεται για το είδος της επιχειρηματικότητας που πρεσβεύει, παραμένει άγνωστο αλλά εξόχως εντυπωσιακό.* * **Ο «επιτυχημένος» επιχειρηματίας της …χρεοκοπημέ... περισσότερα »

Ο "Σουλεϊμάν'' με την μεριά των διαδηλωτών στην Τουρκία. Οι δικοί μας μούγκα!

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
* * *Πραγματικά, ''Μεγαλοπρεπής'' ο Τούρκος ηθοποιός, που ανταποδίδει την όποια στήριξη απολαμβάνει από το Τούρκικο κοινό στην πράξη, συντρέχοντας στον αγώνα των συμπατριωτών του.* Η φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο. Όπως βλέπετε στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, ο γνωστός πρωταγωνιστής τούρκικων σήριαλ, που παίζονται και στην Ελλάδα, ''Σουλεϊμάν''(δεν γνωρίζω το πραγματικό του όνομα), λαμβάνει μέρος με την μεριά των διαδηλωτών στην εξέγερση των Τούρκων εναντίον της κυβέρνησης. *Προβλεπόμενος..... με το φανελάκι του και την μάσκα για να αντιμετωπίσει τους τόνους χ... περισσότερα »

Οι Τούρκοι έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
*(ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ, ΩΡΑ 18:00)** * *Ό*λα ξεκίνησαν από μια απλή διαμαρτυρία μιας μερίδας πολιτών στην Κωνσταντινούπολη για οικολογικό θέμα και συγκεκριμένα για να εμποδίσουν την καταστροφή μέρους του μητροπολιτικού πάρκου στην πλατεία Ταξίμ, προκειμένου να ανεγερθεί νέο εμπορικό κέντρο και πολυκατοικίες στην περιοχή. Η αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει βίαια τους συγκεντρωμένους, κατά τα ελληνικά πρότυπα, με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατέρρευσε μία σκαλωσιά, τραυματίζοντας δεκάδες διαδηλωτές. Ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια πο... περισσότερα »

Η Λαγκάρντ μας εύχεται καλό μήνα με ένα μήνυμα που στάζει χολή !!!

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
* Ειπε και το ΜΜΕ κατι σωστό. Τους ξεφευγουν κατα διαστήματα για να θολώνουν τα νερα.* * * * Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, μετά την έγκριση της εκταμίευσης της δόσης των 1,74 δις ευρώ από το ΔΣ του Ταμείου, αναφέρθηκε στην πρόοδο της ελληνικής πλευράς σε ό,τι αφορά την επιτυχή εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος, αλλά και στην ανάγκη συνέχισης των διαρθρωτικών αλλαγών και ιδιαίτερα στους τομείς της φοροδιαφυγής, των κλειστών επαγγελμάτων και της δημόσιας διοίκησης. * Παράλληλα, *άναψε «κόκκινο» σε πιέσεις που ασκούνται για μείωση της φορολογίας*, με αφορμή την ενδεχόμεν... περισσότερα »

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙς ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Οι συγκουσεις γενικεύονται.Στους 5 εχουν φτάσει οι νεκροι και 100αδες οι τραυματιες μεταξυ αυτων και καποιοι σοβαρα. ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ:http://www.livestream.com/revoltistanbul και εδω αν δεν πιανει: http://www.vgtv.no/#!/video/65035/live-direktebilder-fra-istanbul-live-video-from-istanbul Δείτε την θηριωδια των μπατσων. Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ *ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ (ΩΡΑ 19:00)*

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ: Πλήθος κόσμου στους δρόμους για δεύτερη μέρα - Νεκρική σιωπή από τα τουρκικά ΜΜΕ - "Τρίζει" η καρέκλα του Ερντογάν (LIVE STREAM)

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Watch live streaming video from revoltistanbul at livestream.com (ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΩΡΑ 14:45) Τα επίσημα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας δεν δείχνουν πλάνα από τα επεισόδια δεν γίνεται αναφορά στο θέμα γιατί αντιμετωπίζουν τον φόβο της τουρκικής αρμόδιας τηλεοπτικής αρχής, η οποία τους απειλεί με πρόστιμα και ποινές. ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΩΣ (ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ TWITTER) ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ: *ΡΟΗ ΣΤΟ TWITTER** * * https://twitter.com/search?q=occupygezi* * * *https://twitter.com/search?q=dayangeziparki* Τα τελευταία νέα αναφέρουν:Στις 4 ξεκιν... περισσότερα »

Οργανο των τουρκικων μυστικων υπηρεσιων ο Σαμαρας;

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Δελτιο Τυπου απο την Ομάδα Δικηγόρων για τα δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών Το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαΐου 2013, ένα σκηνικό βίαιης απαγωγής εκτυλίχτηκε στα Εξάρχεια, στο σημείο όπου καταλήγει η οδός Σόλωνος, με θύμα έναν τούρκο πολιτικό πρόσφυγα : Ενώ ο πρόσφυγας Υ.Β. που μόλις είχε αποχωρήσει από κοντινό μικρό κουρδικό εστιατόριο της περιοχής, διέσχιζε το δρόμο, 5 άνδρες πετάχτηκαν από ένα αυτοκίνητο, που περίμενε σταματημένο από ώρα – όπως λένε οι μάρτυρες-στην άκρη του δρόμου, του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον έσπρωξαν στο αυτοκίνητο με τη β... περισσότερα »

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης ημέρας του 2ου Συνεδρίου του Ε.Πα.Μ. (+BINTEO)

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Στις 11:30 περίπου το βράδυ της Παρασκευής 31ης Μαΐου 2013 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 1ης ημέρας του 2ου Συνεδρίου του Ε.Πα.Μ. με την εκφώνηση τρων απολογισμών της Πολιτικής Γραμματείας, του Οργανωτικού Γραφείου και της Οικονομικής Επιτροπής του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου. Αφού επικυρώθηκε ομόφωνα η συγκρότηση του Προεδρείου, τα μέλη του οποίου είχαν υποδειχθεί από τους πυρήνες, η πανηγυρική έναρξη των εργασιών χαρακτηρίστηκε από τη πληθώρα συμμετοχής προσκεκλημένων από άλλα κινήματα και λαϊκές οργανώσεις και από τους χαιρετισμούς εκπροσώπων τους. Ως σημαντική ... περισσότερα »

Οταν ο Παπούλιας (του κωλόσπιτου της Εκάλης και των Μνημονίων) συνάντησε τους ευτυχισμένους εργαζόμενους της Cosco !!!

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
*«Παιδί μου, έχεις δει ποτέ ευτυχισμένο άνθρωπο;»– «Οχι»– «Ε, τότε κοίτα εμένα»!*Ο διάλογος είναι από εκείνες τις παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, και διεξάγεται ανάμεσα στον «ευτυχισμένο» Βασίλη Αυλωνίτη και στον απορημένο και δύσπιστο Νίκο Ρίζο. Δύσπιστο, αφού ο καημένος ούτε είχε ξαναδεί, ούτε ήξερε πώς είναι ένας «ευτυχισμένος άνθρωπος»…Αν και σεις έχετε την ίδια απορία, αν και σεις δυσπιστείτε, αν ψάχνετε και δεν βρίσκετε «πώς είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος», δε χρειάζεται να περιμένετε πότε θα μεταδοθεί η ταινία για να…απολαύσετε τη φιγούρα του Αυλωνίτη.*Από τον... περισσότερα »

Σήμερα στις 6, όλοι στο Σύνταγμα κατά της Τρόικας!

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
. Σήμερα 1/6, πανευρωπαϊκό κάλεσμα, υπάρχει με σύνθηκα ''Κάτω η Τρόικα'' (ευγενικά, μίας και στα Αγγλικά είναι Fuck the Troika). Μέσω διαδικτύου, και συγκεκριμένα από εδώ, πήραμε το παρακάτω κάλεσμα. *"Σήμερα δεν εχουμε καμμια δικαιολογια.* Ο Χαιρετισμός μας που θα σταλεί και θα διαβαστεί Πανευρωπαικά σε όλες τις διαμαρτυρίες ενάντια στην Τρόικα! *Αθήνα-Πλατεία Συντάγματος 1/6/2013* *ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ* Σήμερα οι πολίτες της Ευρώπης είμαστε ενωμένοι ενάντια στις πολιτικές που κάνουν τις ζωές μας αβίωτες. Αποφασίσαμε να πούμε ένα ισχυρό όχι στις πολιτικές της τρόικ... περισσότερα »

Turkspring???

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
*ΑΜΕΙΩΤΗ Η ΕΝΤΑΣΗ * *ΜΕ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ 1ης ΙΟΥΝΙΟΥ* * * *(ΠΗΓΕΣ: ** * *http://rt.com/* *http://olympia.gr/**)*

Σενάρια για πρόωρες εκλογές στις 27 Οκτωβρίου ή στις 3 Νοεμβρίου

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο προσφυγής σε πρόωρες εκλογές , με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να εμφανίζεται ότι μελετά σοβαρά αυτό το σενάριο καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του, στόχος είναι η σταθερότητα και η πιο αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», δύο πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών είναι η 27η Οκτωβρίου και η 3η Νοεμβρίου και ο πρωθυπουργός «το σκέφτεται σοβαρά» όπως αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να ... περισσότερα »

Πάτα τον τον πούφτη....Πινόκιο (βιντεο)

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
Αυτό το χαζοχαρούμενο παιδάκι, που θαυμάζει τον οδηγό, είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας! ΠΑΤΑ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ *Οι αποδοκιμασίες και η ατάκα προς τον πρωθυπουργό της χώρας στην εκκίνηση του 59ου Ράλι Ακρόπολις.*

Νεώτερη ενημέρωση από Κωνσταντινούπολη .4 Νεκροι μεχρι στιγμης

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
Update 3:30Έτοιμοι και προετοιμασμένοι οι διαδηλωτές για να συνεχίσουν την σύγκρουση με τις δυνάμεις καταστολής [image: BLok6moCUAAgePq] [image: BLolNQxCMAEYxDw] Στην Κωνσταντινούπολη κατάφεραν να ρίξουν περισσότερα δακρυγόνα απ’ όσα στην Αθήνα το ’11. [image: BLoj7EZCUAAWy4q] Δύο φωτογραφίες της αστυνομικής βαρβαρότητας σήμερα στην Κωνσταντινούπολη [image: BLlh_fOCYAAJJT5] [image: BLmCkAmCEAEotVX] Update 3:15Ανώτατοι αξιωματικοί του στρατού προειδοποιούν ότι αν η αστυνομία συνεχίσει να επιτίθεται στα πλήθη θα παρέμβει υπέρ του λαού #rbnews μος παρακολουθεί τι γίνεται στην Κωνσταντινούπ... περισσότερα »

Είναι ο πολυπολιτισμός ηλίθιε

ΌττοστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
Του Πέτρου Αργυρίου (agriazwa.blogspot.com) Είμαι αμερικανός: Μεγάλωσα με Δυναστεία, αργότερα με τόλμη και γοητεία, με τζιν, NBA και Nike, με σόουλ, ποπ και ροκ και μέταλ, με Μπρους Γουίλις και Σταλόνε. Είμαι Γάλλος: Μεγάλωσα με Αστερίξ ου Οβελίξ, με Ντεμπισί, με Λουί ντε Φινέ και αργότερα με Λουί Βιτόν. Ιταλός: Μεγάλωσα με Αλμπάνο και Ρομίνα, με Σαμπρίνα, Πίτσα, Γιούβε, άλφα ρομέο και αρμάνι. Άγγλος: Μεγάλωσα με Τζέιμς Μποντ, Μάντσεστερ, μπιτλς, ρολινγκ στοουνς, κλας και κιουρ. Γερμανός: Νίτσε, Βάγκνερ, Ζίμενς, Μπάγιερν, φολκσβαγκεν, μπέμπες και μερσέντες και τώρα ακούω ... περισσότερα »

Εξέγερση στην Κωνσταντινούπολη, ξεσηκωμός σε όλη την Τουρκία

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
Συνεχίζεται η αντίσταση των Τούρκων διαδηλωτών, απέναντι στις δυνάμεις καταστολής της γειτονικής χώρας, που προσπαθούν, ανεπιτυχώς από το πρωί να διαλύσουν συγκέντρωση ακτιβιστών αρχικά ενάντια στην μετατροπή πάρκου σε εμπορικό κέντρο. Η βίαιη καταστολή, που είχε αποτέλεσμα έναν νεκρό προκάλεσε την αντίδραση των Τούρκων πολιτών, που έτρεξαν να συμπαρασταθούν και να συγκρουστούν με την αστυνομία. Οι Συγκρούσεις συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα, και για να δείτε ζωντανή εικόνα, πατήστε http://www.vgtv.no/#!/video/65035/live-direktebilder-fra-istanbul-live-video-from-istanbul ** Στ... περισσότερα »

Επιτυχές το πρώτο τεστ αφύπνισης στο Σύνταγμα με τις συγκεντρώσεις Ν.Μαριά και ΟΛΜΕ

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
*Μετά από μήνες αδικαιολόγητης αδράνειας μπροστά στην σκόπιμη ισοπέδωση της χώρας, το Σύνταγμα πήρε και πάλι ζωή με την παρουσία και τον παλμό χιλιάδων διαμαρτυρόμενων συμπολιτών μας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρώτο τεστ αφύπνισης, όχι ικανοποιητικό από μόνο του, αλλά σίγουρα ελπιδοφόρο για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν. * Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο της ΟΛΜΕ που διαμαρτυρήθηκε για τη χουντική πράξη επιστράτευσης των δασκάλων, αλλά και στον βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότη Μαριά για την υλοποίηση της επετειακής του συγκέντρωσης και ομιλίας με αφορμή το προ διετίας ιστορι... περισσότερα »

Στοιχειώδης σοβαρότητα!!!!!

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
Είμαστε παγιδευμένοι σε μια μοίρα που παει πολύ πίσω και που μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να τη αλλάξουμε γιατί νοιώθουμε ότι πάντα πρέπει να ανήκουμε κάπου, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, πρόσωπο, ιδέα, κόμμα, κλίκα, μας λείπει η κοινή λογική και οι αγνές προθέσεις. Ο αγνός δεν υφίσταται. Είμαστε όλοι μάγκες και πονηροί και έξυπνοι για αυτό και αυτοί που πραγματικά αποφασίζουν για εμάς μας έχουν ισοπεδώσει. Όμως αυτό αξίζει να γίνει προσπάθεια να αλλάξει. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που βρίσκονται μαζί διάφοροι, άλλος έχει το κόμμα το... περισσότερα »

ΚΑΙ το γερμανικό Focus κονιορτοποιεί το success story της σαμαρικής συμμορίας: "Ψεύτικη ιστορία επιτυχίας η Ελλάδα!"

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
*Σοκ από το γερμανικό Focus. * O ανταποκριτής τους στην Αθήνα κάνει θρύψαλα το *success story *της κυβέρνησης Σαμαρά. Μάλιστα την Παρασκευή ανέβασε στη ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού την αλήθεια για το ΙΚΑ του πρώην ταμία του*ΠΑΣΟΚ Σπυρόπουλου.* *Το ΙΚΑ δεν είχε λεφτά να πληρώσει τις συντάξεις και προφασίστηκε ότι δήθεν ήταν θέμα της ηλεκτρονικής αναβάθμισης του συστήματος, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ο Στουρνάρας θα πρέπει να βγει με κιθάρα στο Σύνταγμα για να μαζέψει κάνα φράγκο να δώσει στα γερόντια!* *Το ρεπορτάζ του περιοδικού σε 6 σελίδες κονιορτοποιεί το επικοινωνιακό... περισσότερα »

Εθνικιστική Πατριωτική Πολιτοφυλακή απειλεί "Ανθέλληνες" και μετανάστες-Ανακοινωση της οργάνωσης

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
Η αυτοαποκαλούμενη Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι μια ακραία εθνικιστική οργάνωση που δρα πανελλαδικά, αλλά η δράση της παραμένει σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό. Με βάση την ιδρυτική της ανακοίνωση, στοχεύει στο να δημιουργηθεί μια «εκπαιδευμένη, συντεταγμένη, πειθαρχημένη, ετοιμοπόλεμη, ισχυρή» ομάδα πολιτών - οπλιτών οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να επέμβουν όταν ξεσπάσει η κοινωνική αναταραχή. Η εν λόγω οργάνωση πραγματοποιεί ασκήσεις εκπαίδευσης στρατιωτικού τύπου με στολές παραλλαγής αντίστοιχες με εκείνες του ελληνικού στρατού, με το εθνόσημο και το σήμα της Πατριωτικής Πολιτοφυλα... περισσότερα »

Υποχρεωτικό Δάνειο μετά Ενεχύρου

ΌττοστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ημέρες
της Νίκης Βίκου Η κύρια Βάγια, συγκάτοικος στον τρίτο, μία πάρα πολύ ευγενική κυρία, γύρω στα 75, χήρα εμποροράπτη,μου τηλεφώνησε σήμερα πρωί - πρωί και με παρακάλεσε να κατέβω στο σπίτι της. Επειδή οκτώ χρόνια τώρα που την γνωρίζω, μια φορά μόνον ακόμη. μου ζήτησε κάτι τέτοιο, όταν ένοιωσε άσχημα και δεν έβρισκε τον γιό της, πήγα τρέχοντας. Με περίμενε στην είσοδο, υγιέστατη, αλλά πολύ αναστατωμένη.Στο τραπέζι της κουζίνας, πάνω στον δίσκο με το δαντελένιο πετσετάκι, μοσχοβολούσε ο καϊμακλίδικος καφές και δίπλα τα υπέροχα σουσαμένια κουλουράκια της. - Καλημέρα. Τι πάθατε; -... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου