ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ

61 νεκροί από φωτιά σε ορνιθοτροφείο στη Κίνα

Μεγάλης έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε σε ορνιθοτροφείο στη βορειανατολική Κίνα παγίδευσε στις φλόγες 61 εργαζόμενους σε αυτό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. Η φωτιά προκλήθηκε, από τρεις διαδοχικές εκρήξεις στο ηλεκτρικό σύστημα, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Ξινχούα ενώ η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι το ατύχημα συνέβη κατά την αλλαγή βάρδιας των [...]

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 2 δευτερόλεπτα
- Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ... "ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ". ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟ... - Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί... Άνεμος Αντίστασης: Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκί... : Ο γνωστός πλέον και σε εμάς "Σουλεϊμάν'' και σήμερα ... - Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατασκεύασε και χρέωσε στο ABC Australia ψεύτικο ρεπορτάζ για την Τουρκία Αναδημοσίευση από το Jungle-report ... περισσότερα »

Το σχόλιο του Σ. Λυγερού για την Τουρκία

στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Το σχόλιο του Σ. Λυγερού για την Τουρκία Ακούστε το σχόλιο του Σταύρου Λυγερού για τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία, μέσα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm. Ακούστε το ηχητικό:

Απορριμματοφόρο σε χαντάκι-Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Απορριμματοφόρο σε χαντάκι-Εγκλωβίστηκε ο οδηγός Στο νοσοκομείο μεταφέρεται αυτή την ώρα ένας εργάτης, πιθανότατα πρόκειται για τον οδηγό απορριμματοφόρου, που έπεσε νωρίτερα σε χαντάκι επί της οδού Ασπασίας, στο Ντράφι. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού από κλιμάκιο της πυροσβεστικής. Ο άντρας βρέθηκε ζωντανός ... περισσότερα »

Στους 93 οι νεκροί στην Κίνα

στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Στους 93 οι νεκροί στην Κίνα Η πυρκαγιά σε σφαγείο πουλερικών στη βορειο-ανατολική Κίνα προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 93 ανθρώπων, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της Υπηρεσίας Ενημέρωσης της επαρχίας Τζιλίν. "Μέχρι τις 14.35, συνολικά 93 είναι οι νεκροί και 54 οι τραυματίες", ... περισσότερα »

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ...

στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Οικονομικών και ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας στοιχεία αναφορικά με την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών στους ιδιώτες από την κυβέρνηση. «Τον Απρίλιο του 2013, οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις διαμορφώθηκαν ... περισσότερα »

Ερώτηση Μιχελάκη για συγγενή του Γιώργου ...

στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Ερώτηση Μιχελάκη για συγγενή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Για «προκλητικό "φέσι" του γαμπρού του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» κάνει λόγο με ερώτησή του ο Γιάννης Μιχελάκης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται σε ... περισσότερα »

Ο τυχερός των 50.000 ευρώ της Real News

στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Ο τυχερός των 50.000 ευρώ της Real News O 52χρονος Δημήτρης Χριστοδούλου από την Θεσσαλονίκη, ήταν ο μεγάλος τυχερός που βρήκε την επιταγή των 50.000 ευρώ στην Real News της Κυριακής. Ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με 2 παιδιά, ο κ. Χριστοδούλου μίλησε στον ... περισσότερα »

Μίκης προς Ρεπούση: Είναι προνόμιο που ζεις στην ...

στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Μίκης προς Ρεπούση: Είναι προνόμιο που ζεις στην Ελλάδα Με δριμύτητα επιτίθεται ο Μίκης Θεοδωράκης στη Μαρία Ρεπούση, στο πλαίσιο συνέντευξής του για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει λόγο για ... περισσότερα »

Κατσαρίδες και ποντίκια σε εστιατόριο

στοenikos.gr - καταχωρήσεις: πρόσφατεςΠριν από 4 δευτερόλεπτα
Κατσαρίδες και ποντίκια σε εστιατόριο Κρατούσε καλά κρυμμένη την κατάσταση που επικρατούσε στο εσωτερικό του καταστήματος του ο Ηρακλειώτης ιδιοκτήτης εστιατορίου στο κέντρο της πόλης. Μόλις το κατάστημα όμως άλλαξε ιδιοκτησία έγινε αντιληπτό αυτό που επικρατούσε στην κουζίνα και τους υπόλοιπους χώρους ... περισσότερα »

Μ' αγωνία και λαχτάρα...

Kastelliotisaστοavanti popoloΠριν από 6 δευτερόλεπτα
Αδυναμία ανάπτυξης, κενό χρηματοδότησης. Το «δίπτυχο» που δημιουργεί εφιάλτες στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, μετά και την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος που εμμέσως αποκλείει την άμεση ανάκαμψη της οικονομίας Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά εντυπωσίασε, την περασμένη Τετάρτη, με τη δημοσίευση των δύο εκθέσεων για την ελληνική οικονομία (Τράπεζα Ελλάδος και ΟΟΣΑ) ήταν η έμμεση αλλά σαφής προειδοποίηση του διοικητή της ΤτΕ πως δίχως μέτρα τόνωσης της οικονομίας δύσκολα αυτή θα ανακάμψει. Το ίδιο όμως έκανε αίσθηση και η άμεση αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, κ. Στου... περισσότερα »

Τουρκία: Παντού αντίσταση, παντού συγκρούσεις

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 8 δευτερόλεπτα
Του Σεΐτ Αλντογάν, ανταποκριτή της εφημερίδας Evrensel Σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας ξύπνησαν σήμερα 7η μέρα με φωνές και διαδηλώσεις για τις πολιτικές ελευθερίες και για τα δημοκρατικά δικαιώματα. Μέχρι τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα στην Κων/πολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Κοτζάελι, Εσκισεχίρ, Κάισερι, Ντέρσιμ και πολλές άλλες μεγάλες και μικρές πόλεις έγιναν ογκώδεις διαδηλώσεις από κάθε ηλικία, φύλο, εργάτες και εργαζόμενους. Στην Άγκυρα συνεχίστηκαν οι διαδηλώσεις όλη μέρα ενώ μόλις σκοτείνιασε η αστυνομία επιτέθηκε ενάντια στους διαδηλωτές με αύρες, πυροσβεστικά και άλλα οχήματα.... περισσότερα »

…Και περάσαν όμορφα – όμορφα - όμορφα!

ΦύλαρχοςστοΜενιδιάτης-Hλεκτρονική εφημερίδα των ΑχαρνώνΠριν από 9 δευτερόλεπτα
*ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣ**Η ΤΗΣ Watch Art/Προσοχή Έργα ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΑΤΟΪΟΥ* * *** ** *Όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία που ανέβασαν στο **face** **book**, η εξόρμηση της Watch Art/Προσοχή Έργα! του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών την Κυριακή 2 Ιουνίου στα κτήματα Τατοΐου, υπήρξε παραπάνω από πετυχημένη. Και να, πως σχολίασαν την συγκεκριμένη φωτό, αλλά και τα τεκταινόμενα, στην σελίδα τους στο **FB**. “Ιπτάμενος WATCH ARTist! πάει να συναντήσει την υπόλοιπη ομάδα που μείναμε στα κτήματα Τατοϊου μετά από μια εξαντλητική ποδηλατάδα για μερικούς (με τη ανεκτίμητη στήριξη των Acharnai Rider), τ... περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 9 δευτερόλεπτα
Δευτέρα 3/6

Νίκος Βούτσης: Αν πάμε με τους δικούς μας ρυθμούς πιθανώς ο λαός δεν θα μας έχει ανάγκη

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 9 δευτερόλεπτα
Ο Γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ μιλάει στην Αυγή της Κυριακής και τον Ν. Παπαδημητρίου Η Δεξιά του Αντώνη Σαμαρά έστρωσε τον δρόμο στη Χρυσή Αυγή λέει στη συνέντευξή του στην "Αυγή" ο Νίκος Βούτσης, ενώ μέμφεται ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. για «υποκρισία» στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Ο γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Α' Αθηνών, μιλώντας για τη νέα σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, επισημαίνει ότι η κοινωνία παρακολουθεί αν τα στελέχη του μπορούν και συνθέτουν διαφορετικές απόψεις και καταλήγει με το... σήμα ότι «αν πάμε με βάση τις ανάγκες των δικών μας χρόνων ωρίμανσης, είναι πάρα πολύ πι... περισσότερα »

Αλέκος Καλύβης: Η Ευρωζώνη έχει υποστεί αντιδραστική μετάλλαξη

ΦΙΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜστοΦΙΛΟΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ε.Κ.ΜΠριν από 11 δευτερόλεπτα
Το μέλος της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μιλάει στην Αυγή της Κυριακής και τον Χρήστο Σίμο Το νόμισμα δεν μπορεί να συνιστά ταυτοτικό στοιχείο της Αριστεράς, υπογραμμίζει ο Αλέκος Καλύβης, μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Αυγή" της Κυριακής, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ επισημαίνει τα προβλήματα του συνδικαλιστικού κινήματος, ενώ υποστηρίζει ότι οι ξεχωριστές λίστες συνιστούν το πιο δημοκρατικό μοντέλο για τα όργανα που θα εκλέξει το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. ** Για ποιο λόγο σημειώνεται κάμψη των κοινωνικών αγώνων το τελευτα... περισσότερα »

Σκυλακάκης: Η τρόικα δεν υποστηρίζει δραστικά τη χώρα

στοΣΚΑΪ - Κυριότερες ΕιδήσειςΠριν από 12 δευτερόλεπτα
[image: Image] Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο νέος πρόεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης.

«Αποδιοπομπαίοι τράγοι;» Τρεις τράγοι συνελήφθησαν για βανδαλισμούς

στοΣΚΑΪ - Κυριότερες ΕιδήσειςΠριν από 12 δευτερόλεπτα
[image: Image] Το... ποτήρι ξεχείλισε όταν οι τράγοι κατηγορήθηκαν για την καταστροφή ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου της ινδικής αστυνομίας...

ΥΠΟΙΚ: Μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών κατά 880 εκατ. ευρώ ή κατά 11%.

στοΣΚΑΪ - Κυριότερες ΕιδήσειςΠριν από 12 δευτερόλεπτα
[image: Image] «Η Ελληνική Κυβέρνηση συνεχίζει την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης προς τους ιδιώτες.

ΥΠΕΣ: 1.43 εκατ. ευρώ σε δήμους για σίτιση μαθητών

giannisστοAftodioikisi.grΠριν από 19 δευτερόλεπτα
Ποσό 1.439.978,99 € , έναντι της συνολικής τους δαπάνης για τη σίτιση των μαθητών μουσικών και καλλιτεχνικών γυμνασίων και λυκείων της Χώρας, κατά τη σχολική περίοδο 2012-2013, θα κατανεμηθεί σε 38 δήμους της χώρας, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών. Οπως αναφερεται σε σχετικη ανακοίνωση τα ποσά θα καταβληθούν στους δικαιούχους δήμους, με Χρηματική Εντολή μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Δείτε σε ποιούς δήμους θα δοθούν τα χρήματα εδώ

Δ. Φαιστού: Εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες ήρωες στις Μοίρες

giannisστοAftodioikisi.grΠριν από 39 δευτερόλεπτα
Εκδήλωση μνήμης για τους τοπικούς ήρωες, που εκτελέστηκαν από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής την 1η Ιουνίου 1942, πραγματοποίησαν ο Δήμος Φαιστού και η Δημοτική Κοινότητα Μοιρών την Κυριακή 2 Ιουνίου στις Μοίρες. Στις εκδηλώσεις, έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη, μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου, Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοιρών, Πρόεδροι Οργανισμών, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Δημοτικής Κοινότητας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων και συγγενείς των εκτελεσθέντων Ηρώων. Οι εκδ... περισσότερα »

Γκαζάκια στο γραφείο του γενικού γραμματέα Διαφάνειας

giannisστοAftodioikisi.grΠριν από 39 δευτερόλεπτα
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια εξερράγη στις 08:05 το πρωί στον διάδρομο του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μιχαλακοπούλου 27 στα Ιλίσια, όπου στεγάζεται το γραφείου του γενικού γραμματέα Διαφάνειας, Γεώργιου Σούρλα. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε υπέστη ελαφρά εγκαύματα μια γυναίκα στην προσπάθειά της να σβήσει τη φωτιά, ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημιές.Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία. Προηγήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα δύο ακόμη εκρήξεις από γκαζάκια, μία στην είσο... περισσότερα »

Οι Τούρκοι στους δρόμους τρομάζουν την ελληνική κυβέρνηση και όχι μόνο για το Αιγαίο

Κωνσταντίνος ΤερζήςστοΑς Μιλήσουμε ΕπιτέλουςΠριν από 43 δευτερόλεπτα
*Του Πάρι Καρβουνόπουλου * Η Αθήνα δεν κοιτά με αγωνία προς την Κωνσταντινούπολη ,την Άγκυρα και τις άλλες τουρκικές πόλεις που φλέγονται από τη λαϊκή οργή μόνο επειδή ανησυχεί μήπως και τώρα υλοποιηθεί το “σενάριο εξαγωγής της κρίσης” στο Αιγαίο. Γι΄ αυτό ανησυχούν οι στρατιωτικοί και καλά κάνουν. Είναι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν όπως λένε. Οι πολιτικοί όμως και αναφερόμαστε σ΄ όσους έχουν να κάνουν με το “τρικομματικό κυβερνητικό στρατόπεδο”, μάλλον ανησυχούν περισσότερο με τις ταραχές αυτές καθ΄ αυτές. Η Τουρκία του Ερντογάν που πρόσφατα ξεχρέωσε το ΔΝΤ ,η Τουρκία της “... περισσότερα »

Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό και τα θέματα ρατσισμού

Κωνσταντίνος ΤερζήςστοΑς Μιλήσουμε ΕπιτέλουςΠριν από 43 δευτερόλεπτα
*Γράφει ο Στάθης Διομήδης * Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι του παραλόγου μεταξύ όλων των κομμάτων της Βουλής, για την ψήφιση ή όχι και με ποιους όρους ενός νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Πλέον τα κόμματα έχουν σχεδόν αποφασίσει να καταθέσουν διαφορετικά νομοσχέδια. Εν τω μεταξύ το «υποτιθέμενο» αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη που κατατέθηκε στη Βουλή προσφάτως, είναι ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενο καθώς στην αιτιολογική έκθεση στο σημείο έξι, αναφέρεται ότι, αγγίζει τα όρια της νομιμότητας του Συντάγματος για τα ατομικά και τα πολιτικά δικαίωμα αλλά και τα δι... περισσότερα »

Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω: Για τις εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και τον αποκλεισμό των προνηπίων

alfavitaστοAlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό ΔίκτυοΠριν από 44 δευτερόλεπτα
Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις *ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ * * Π.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ* * Ρήγα Φερραίου 20 Αιγάλεω 2-6-2013* *ΠΡΟΣ : - Το Υπουργείο Παιδείας, τα μέλη του Συλλόγου μας * *- Δ.Σ της ΔΟΕ και Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε* *ΘΕΜΑ: «Για τις εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και τον αποκλεισμό των προνηπίων».* Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε Αιγάλεω *καταγγέλλει την προσπάθεια πλήρους αποκλεισμού μιας ολόκληρης ηλικιακής ομάδας, των προνηπίων, από τα δημόσια νηπιαγωγεία*. Το Υπουργείο, μέσω προφορικών εντολών των Δ/νσεων Π.Ε, προσπαθεί να επιβάλλει στις νηπιαγωγού... περισσότερα »

Σύνταξη έως 800 ευρώ για το 72,4% των συνταξιούχων

alfavitaστοAlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό ΔίκτυοΠριν από 44 δευτερόλεπτα
Tweet Κατηγορία: Κοινωνία Είδος «υπό εξαφάνιση» έγιναν οι υψηλές συντάξεις στο ΙΚΑ μετά τις τελευταίες περικοπές (κλιμακωτές μειώσεις άνω των 1.000 ευρώ καθώς και στις διπλές συντάξεις) οι οποίες περιόρισαν σε μόλις... 3.118 τους συνταξιούχους σε σύνολο 1.158.309 που εξακολουθούν να λαμβάνουν σύνταξη άνω των 2.000 ευρώ και διπλασίασαν τον αριθμό των υψηλοσυνταξιούχων που «έπεσαν» σε συντάξεις μεταξύ των 1.100 ευρώ και 1.400 ευρώ. *Ο «χάρτης» * Την «ανατροπή» αποτυπώνει ο «χάρτης» των συντάξεων του ΙΚΑ που δημοσιεύει η «Η» και αφορά στα ποσά που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι του μεγα... περισσότερα »

Ερωτήματα και παρατηρήσεις με βάση την ανακοίνωση της ΚΕΕ

alfavitaστοAlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό ΔίκτυοΠριν από 44 δευτερόλεπτα
Tweet Κατηγορία: Άρθρα Αρθρογράφος: Χρήστος Κυργιάκης *Ερωτήματα και παρατηρήσεις με βάση την ανακοίνωση της* *Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων* *Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη* *Ο κόκορας εγέννησε ολά, ολά (δις)* *Σαράντα κολοκύθια βατσιτσέλο, βατσιτσό (δις)* *Πολλά ψέματα είπαμε ολά, ολά (δις)* *Ας πούμε και μια αλήθεια βατσιτσέλο, βατσιτσό (δις)* *……………………………………………………………* *Το παρακάτω κείμενο είναι η ανακοίνωση (δεύτερη για τις φετινές πανελλήνιες) της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων σχετικά με τα θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων:* Με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων,... περισσότερα »

Γκαζάκια σε ΥΠΕΧΩΔΕ, ΙΟΒΕ και γραφείο του Γ.Σούρλα

alfavitaστοAlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό ΔίκτυοΠριν από 44 δευτερόλεπτα
Tweet Κατηγορία: Κοινωνία Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια εξερράγη στις 08:05 το πρωί στην είσοδο διαμερίσματος στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 27. Εκεί στεγάζεται το γραφείο του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργου Σούρλα. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε υπέστη ελαφρά εγκαύματα μια γυναίκα στην προσπάθειά της να σβήσει τη φωτιά, ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην είσοδο του διαμερίσματος. Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ενώ για την επίθεση διενε... περισσότερα »

Που γίνονται προσλήψεις εποχικού προσωπικού

alfavitaστοAlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό ΔίκτυοΠριν από 44 δευτερόλεπτα
Tweet Κατηγορία: Εργασία *Που γίνονται προσλήψεις εποχικού προσωπικού* Νέο πακέτο προσλήψεων εποχικού προσωπικού έρχεται για την κάλυψη αναγκών σε δήμους της χώρας. *Διαβάστε τη συνέχεια στο proson.gr* ***Κάντε like* ***Κάντε like* *Αναρτήστε ΔΩΡΕΑΝ την αγγελία σας* Tags: βρίσκω δουλειά Θέσεις εργασίας αγορά εργασίας εύρεση εργασίας εργασία proson.gr Tweet

Ξαναέρχεται σήμερα το Μουσικό Σχολείο στο Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας;

noreply@blogger.com (Τηλεβόας)στοΤηλεβόας της ΆρταςΠριν από 45 δευτερόλεπτα
*Έληξε η διορία των 15 ημερών* Σήμερα, Δευτέρα 3 Μαΐου και ώρα 8:30 μμ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων για να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις στα θέματα της ημερήσιας διαταξης (μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω). Υπάρχει όμως κι άλλη μια* εκκρεμότητα* από τη προηγούμενη συνεδρίαση: *Το θέμα της μεταστέγασης του Μουσικού Σχολείου στη Γραμμενίτσα*. Ήταν *15 Μαΐου* όταν *καταψηφίστηκε* η εισήγηση για αμοιβαία μεταστέγαση Μουσικού Σχολείου και Γυμνασίου Γραμμενίτσας και είχε αποφασιστεί η *σύσταση Επιτροπή*ς που θα μελετούσε εναλλακτικές προτάσεις, τις οπο... περισσότερα »

Η άλλη όψη της Annalynne McCord

zougla.grστοZougla.grΠριν από 46 δευτερόλεπτα
Η Annalyne McCord ανήκει στη νέα γενιά του Hollywood, πρωταγωνιστεί στη σειρά «Beverly Hills» και δεν ξεφεύγει καθόλου από το στερεότυπο της sexy ξανθιάς καλλονής. Πριν από λίγες μέρες πήγε στην παραλία... περισσότερα »

Στα 7,3 δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

zougla.grστοZougla.grΠριν από 46 δευτερόλεπτα
Στα 7,3 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου στο τέλος Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα... περισσότερα »

«Οι Χανσενικοί έχουν ακτινοβολήσει τον δρόμο μου»

zougla.grστοZougla.grΠριν από 46 δευτερόλεπτα
Για 26 χρόνια περιέθαλπε δωρεάν Κρητικούς και Έλληνες χανσενικούς οι οποίοι είχαν μεταφερθεί από την Σπιναλόγκα στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα... περισσότερα »

Παραδοσιακοί χοροί και "Πλούτος" του Αριστοφάνη από τους μαθητές του 14ου Δημοτικού τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο αμφιθέατρο "Σοφοκλής"

ΦύλαρχοςστοΜενιδιάτης-Hλεκτρονική εφημερίδα των ΑχαρνώνΠριν από 47 δευτερόλεπτα
*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ* *Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας και αρχαίο θέατρο!** * *Στο Δημοτικό Θέατρο "Σοφοκλής" τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 στις 19:00 ώρα : "Ιστορίες Του Παππού Αριστοφάνη"* * * *Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, να μας θαυμάσετε και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας !!!*

Το όραμα του ΣΕΤΕ = εφιάλτης για τους εργαζομένους στον Τουρισμό.

β.ariaditisστοΒαθύ ΚόκκινοΠριν από 48 δευτερόλεπτα
Απολύτως εκτός πραγματικότητας ήταν η φιέστα-συνεδρίαση που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Τ.Ε. (Σύνδεσμος ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων) την περασμένη εβδομάδα με την παρουσία των πολιτικών εκπροσώπων τους, Σαμαρά και υπουργό Τουρισμού. Η ομιλία του προέδρου του ΣΕΤΕ, Ανδρεάδη, απέδειξε πως οι αντεργατικές πολιτικές πηγάζουν από τις δικές τους ανάγκες, έχουν στο επίκεντρο μονάχα τα συμφέροντα της τάξης τους, [...]

O δικός μου Απόλλωνας

β.ariaditisστοΒαθύ ΚόκκινοΠριν από 48 δευτερόλεπτα
Γράφει οΤάσος Χριστόπουλος Κάτω Πατήσια – Ριζούπολη, ένα τσιγάρο δρόμος και συνήθως το κάναμε μόλις κατεβαίναμε στον Περισσό, πηγαίνοντας προς το γήπεδο, για να μην μας πάρει κανένα μάτι στην γειτονιά. Ήμασταν δεν ήμασταν 13 χρονών… Μια ετερογενής κατά τα άλλα παρέα, που ανακάλυψε την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ορμώμενη μάλλον από διαφορετικές αφετηρίες και για προσωπικούς [...]

Τουρκία:Παντού αντίσταση,παντού συγκρούσεις

β.ariaditisστοΒαθύ ΚόκκινοΠριν από 48 δευτερόλεπτα
*Γράφει ο Σεϊτ Αλντογάν Σχεδόν όλες τις πόλεις της Τουρκίας ξύπνησαν με εικόνες που δημιουργεί ένας λαός που παλεύει για 7 μέρες διεκδικώντας πολιτικές ελευθερίες και δημοκρατικά δικαιώματα. Μέχρι τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα στην Κων/πολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Κοτζάελι, Εσκισεχίρ, Κάισερι, Ντέρσιμ και πολλές άλλες μεγάλες και μικρές πόλεις γινόταν ογκώδεις διαδηλώσεις με συμμετοχή κόσμου από [...]

«Όχι» της Μέρκελ σε περισσότερες εξουσίες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Kastelliotisaστοavanti popoloΠριν από 52 δευτερόλεπτα
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ αντιτίθεται στο να δοθούν περισσότερες εξουσίες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συμφωνεί με τη Γαλλία ότι οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έπρεπε να συνεργαστούν πιο στενά σε ό,τι αφορά την οικονομική πολιτική, όπως δήλωσε σε μια συνέντευξη μέρος της οποίας προδημοσιεύθηκε σήμερα. Το Βερολίνο υποστήριζε πάγια το να καταστεί η Κομισιόν ισχυρότερη, όμως η εδρεύουσα στις Βρυξέλλες Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δει την επιρροή της να εξασθενεί κατά την διάρκεια της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, ενώ η Γερμανία, η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, είνα... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου