ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχών


Ρατσιστική επίθεση σε λεωφορείο

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 18 δευτερόλεπτα
*Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του zougla.gr, ακόμη ένα περιστατικό ρατσιστικής βίας σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο λεωφορείο 732 του ΟΑΣΑ που εκτελεί το δρομολόγιο Κολιάτσου - Παγκράτι.* Διαβάστε περισσότερα »

Κλειστός και σήμερα ο ΧΥΤΑ Φυλής (Κάτι μυρίζει με τους Επόπτες στον ΧΥΤΑ Φυλής)!

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 1 ώρα
** *Κλειστός θα παραμείνει και σήμερα ο ΧΥΤΑ Φυλής, προκειμένου για τέταρτη ημέρα οι προσπάθειες ανεύρεσης του αλλοδαπού, που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη και ο οποίος είχε εισέλθει παρανόμως στο χώρο απόθεσης απορριμμάτων. Μέχρι και χθες οι έρευνες συνεχίστηκαν χωρίς αποτέλεσμα ενώ σήμερα θα ερευνηθούν άλλα σημεία που υποδείχθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία από ομοεθνή του αγνοουμένου, ο οποίος έκανε και την καταγγελία για την εξαφάνιση την περασμένη Πέμπτη.* * **http://www.zougla.gr/greece/article/klistos-ke-simera-o-xita-filis*

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 2 ώρες
*Ελληνικές, τούρκικες και κουρδικές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Τούρκους διαδηλωτές, στην Αθήνα* *Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Τούρκους διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν στις 5 και μισή το απόγευμα της Δευτέρας ελληνικές, τουρκικές και κουρδικές αριστερές οργανώσεις, έξω από την τουρκική πρεσβεία, στη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης.* *Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα ''μας χωρίζει μια θάλασσα, μας ενώνει η αξιοπρέπεια'' στη Θεσσαλονίκη.* *Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, καθώ... περισσότερα »

Ένα σίριαλ που θα έκανε τον Γκέμπελς περήφανο…

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 2 ώρες
[image: Ένα σίριαλ που θα έκανε τον Γκέμπελς περήφανο…] *Εντονες αντιδράσεις εγείρει μια γερμανική σειρά που εξισώνει τις θηριωδίες των ναζί με την ρωσική αντίσταση, συνηγορώντας στο νέο δόγμα που προωθεί η Δύση: «Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν εγκληματικός τόσο από την πλευρά του Χίτλερ, όσο και της ΕΣΣΔ» * ** * Πρόσφατα στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF προβλήθηκε σε τρεις συνέχειες η σειρά «Οι μητέρες μας, οι πατέρες μας», που αφορούσε τον μεγαλύτερο πόλεμο του περασμένου αιώνα, μέσα από τα μάτια Γερμανών.* Διαβάστε περισσότερα »

Συνεχίζεται το «αντιρατσιστικό» θέατρο

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 2 ώρες
*Συνεχίζεται με «πάθος» και «εμμονές» το θέατρο γύρω από το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο: Ένα παιχνίδι ΟΛΩΝ των πολιτικών απατεώνων, οφθαλμοφανούς εκλογικής κερδοσκοπίας… **Εάν δεν είναι «υποκειμενικά» στημένο, «αντικειμενικά» είναι στημένο, ακριβώς διότι γίνεται για το θεαθήναι, για εκλογικό εμπόριο και κυρίως διότι λειτουργεί για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ νομιμοποίηση της «αντιρατσιστικής» μυθολογίας: Της σύγχρονης αυτής μυθολογίας των χρηματιστηριακών μαφιών του χρήματος.* Διαβάστε περισσότερα »

Πανιώνιος: Πάνθηρες κατά Χρυσής Αυγής

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 15 ώρες
*[image: Πανιώνιος: Πάνθηρες κατά Χρυσής Αυγής | onsports.gr]* *Σαφή θέση κατά του φασισμού και των εκπροσώπων του πήραν οι οργανωμένοι φίλοι του Πανιωνίου, «Πάνθηρες», με αφορμή επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.* Διαβάστε περισσότερα »

Λαφαζάνης: Προεόρτια μεγάλων κοινωνικών αναταράξεων τα γεγονότα σε Στοκχόλμη και Τουρκία

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 18 ώρες
*Για περίοδο μεγάλων εξεγέρσεων έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα γεγονότα της Στοκχόλμης και της Τουρκίας* *Προεόρτια μεγάλων κοινωνικών αναταράξεων που θα αλλάξουν σύντομα σε βάθος την περιοχή μας και την Ευρώπη, χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης τα εκτεταμένα επεισόδια στην Στοκχόλμη την περασμένη εβδομάδα και τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες τουρκικές πόλεις.* Διαβάστε περισσότερα »

Οι «εγκέφαλοι» που μιλούν για «στημένα»: Κήρυκες της σκλαβιάς και της υποταγής

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 19 ώρες
*Σε πολλούς εγκεφάλους οι εξεγέρσεις φαίνονται σαν έργο «προβοκατόρων» ή ποικίλων «υποκινητών» και συνωμοτών. Αυτοί οι εγκέφαλοι συνδυάζουν δύο κύρια χαρακτηριστικά: **α). **Στέκονται πάντα περιφρονητικά απέναντι σε κάθε λαϊκό κίνημα, αντικρίζουν τους λαούς σαν πρόβατα που έχουν ανάγκη κάποιο Μεσσία ή «εκλεκτό» για να παίξει το ρόλο του τσοπάνη…* Διαβάστε περισσότερα »

Σήμερα/πλατεία Εξαρχείων/19:00:συγκέντρωση αλληλεγγύης στην εξέγερση στη Τουρκία

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 19 ώρες
*Όλη η καρδιά στην Ταξίμ* *Ο σπόρος έχει φυτρώσει:* *Σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία όλο και μεγαλύτερα κομμάτια καταπιεσμένων τα τελευταία χρόνια βγαίνουν από το κάδρο της συναίνεσης, της υποταγής* *και της υπομονής. βγαίνουν έξω και απέναντι στο Καθεστώς. Από τις τεράστιες κινητοποιήσεις στην Αθήνα, την πτώση της κυβέρνησης στη Βουλγαρία και τώρα στην Τουρκία, (και ας μην ξεχνάμε την Τυνησία και ακόμα και τώρα την Αίγυπτο) ένα κοινό δυναμικό αναπτύσσεται στις μητροπόλεις γειτονικών κρατών. Ένα δυναμικό δρόμου και αντίστασης.* Διαβάστε περισσότερα »

Μήνυμα από την Τουρκία: "Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την είδηση!"

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 19 ώρες
*Ημερομηνία: 31/05/2013 22:39* *Το μεταφρασμένο μήνυμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο* ** *Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εξεγερμένους της Τουρκίας τη Δευτέρα 3/6* *Δείτε το ρεπορτάζ: Το όργιο καταστολής στην Κωνσταντινούπολη - Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις* *Αγαπητοί ξένοι φίλοι μας Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο σοβαρή. Η Κωνσταντινούπολη χρειάζεται τη βοήθειά σας, τώρα. Κάτι γενναίο και σημαντικό συμβαίνει στην Τουρκία. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για μια καθυστερημένη έκφανση του κινήματος Οccupy.* Διαβάστε περισσότερα »

κατάσταση πολιορκίας

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 19 ώρες
*Τα καλύτερα "παιδιά" κουράστηκαν και γύρισαν στο σπίτι. Μερικά ίσως και να ντράπηκαν λιγάκι, άλλα ίσως να φοβήθηκαν. Και άλλα ίσως να ένοιωσαν πως ξεπεράστηκαν από τις εξελίξεις.* Διαβάστε περισσότερα »

Κλειστόν λόγω... μελαγχολίας

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
*Κοίτα τη φωτογραφία.* *Κοίτα τη φωτογραφία.* *Είναι ένα βιβλιοπωλείο στη Ζωοδόχου Πηγής, ανεβαίνοντας, μετά τη διασταύρωση με τη Βαλτετσίου.* Διαβάστε περισσότερα »

Στόχος η φθορά των συνειδήσεων. Του Θανάση Μπαρτσώκα

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
** *Επειδή έτυχε να έχω το προνόμιο να περπατάω κάθε μέρα στον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου που σε ένα πολύ μεγάλο μέρος έχει μετατραπεί σε ένα θαυμάσιο ιστορικό-αισθητικό πάρκο, προσπαθώ να δω τις επενδυτικές ευκαιρίες που ανακάλυψε ο αργόμισθος, υψηλόμισθος και αυτόκλητος σωτήρας, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, μαζί φυσικά με την κυβέρνηση του «τεσσαρομάτη». Του Θανάση Μπαρτσώκα* Διαβάστε περισσότερα »

Υπόσιτοι 1 στους 6 Αμερικανούς

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
** *Την ώρα που οι Ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ προωθούν ρύθμιση για περικοπές δισεκατομμυρίων δολαρίων από τα κουπόνια σίτισης, μια νέα έρευνα δείχνει ότι ένας στους έξι Αμερικανούςδεν έχει την δυνατότητα για ένα αξιοπρεπές γεύμα.* Διαβάστε περισσότερα »

Η πρωτότυπη διαμαρτυρία των Ισπανών

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
*Μαζικές ήταν οι διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κατά των πολιτικών λιτότητας, ωστόσο ο πλέον πρωτότυπος τρόπος διαμαρτυρίας ήταν αυτός των Ισπανών. Οι διαδηλωτές, στην προσπάθειά τους να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους στα μέτρα που έχει επιβάλλει η τρόικα κατέβασαν τα παντελόνια τους και έδειξαν τα οπίσθια τους.* Διαβάστε περισσότερα »

Το FBI θα μαθαίνει τα πάντα για τους χρήστες της Google

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
[image: Το FBI θα μαθαίνει τα πάντα για τους χρήστες της Google] *Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ θα μπορεί χωρίς ένταλμα να λαμβάνει όλες τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του διαδικτυακού γίγαντα της Google.* Διαβάστε περισσότερα »

Πώς η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
*[image: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ]* *Έχει μείνει στην ιστορία ως το "Βρώμικο '89". Ταιριαστός τίτλος, όχι όμως για τον λόγο που δόθηκε αλλά για την πραγματικότητα. Το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, που έμεινε στην ιστορία ως "Σκάνδαλο Κοσκωτά", ήταν η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να γλιτώσει την καταστροφή. Σε αυτή την μάχη, λίγοι ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι.* Διαβάστε περισσότερα »

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πέθανε 3 ώρες μετά από παθολογικά αίτια

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
*Νεκρός 54χρονος τρεις ώρες μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια* *Ένα ασυνήθιστο και δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 9, όταν ένας 54χρονος Αγρινιώτης φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου στην περιοχή του Νοσοκομείου.* Διαβάστε περισσότερα »

"Αυτοί βούλιαξαν την Ελλάδα"

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
** * Ουδεμία επίσημη αντίδραση υπάρχει μέχρι τώρα από τους πολιτικούς για τη δριμύτατη επίθεση που εξαπολύει ο γερμανικός τύπος και συγκεκριμένα το περιοδικό «Focus» στην ηλεκτρονική έκδοσή του, με τον τίτλο: «Από την κυβερνητική κλίκα στη φυλακή».* Διαβάστε περισσότερα »

Παρατείνεται το μέτρο της έκτακτης εισφοράς...(Ψεύτες κατοχικοί)!!!

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑστοΟδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχώνΠριν από 21 ώρες
*Έως το 2016 παρατείνεται το μέτρο της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης στα εισοδήματα, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής».* Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου