ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Άνεμος Αντίστασης: Το υπέρ-πατριωτικό defencenet, ανήκει σε Βούλγαρο....

Άνεμος Αντίστασης: Το υπέρ-πατριωτικό defencenet, ανήκει σε Βούλγαρο....:   Δεν είναι νέα είδηση, κυκλοφόρησε πριν από 2 μήνες. Το γνωστό υπέρ-πατριωτικό blog, Defencenet, βάση καταστατικού, όπως θα δείτε πα...

Το υπέρ-πατριωτικό defencenet, ανήκει σε Βούλγαρο.

 
Δεν είναι νέα είδηση, κυκλοφόρησε πριν από 2 μήνες. Το γνωστό υπέρ-πατριωτικό blog, Defencenet, βάση καταστατικού, όπως θα δείτε παρακάτω, ανήκει σε Βούλγαρο πολίτη. Δείτε το καταστατικό, η δεύτερη σελίδα είναι η επίμαχη.



  Κανένα πρόβλημα βέβαια δεν έχουμε με το ξένος πολίτης, να κάνει κάποια επιχειρηματική κίνηση στην χώρα μας. Το θέμα είναι, ότι το συγκεκριμένο μπλογκ διαβάζεται πολύ από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό του διαδικτύου, και παρά τις επισημάνσεις πολλών περί γενικευμένης αναξιοπιστίας του, πολλοί υιοθετούν τις δεκάδες ανακρίβειες που γράφει. Αν κάτσει κάποιος και το παρακολουθήσει, θα δει ότι άνετα το κατατάσσεις στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
  Είναι σαφές ότι το defencenet, δεν είναι πατριωτικό μπλογκ, αλλά πουλάει "πατριωτισμό''. Εκτός αν πιστεύετε ότι ένα Βούλγαρος επιχειρηματίας έγινε μέσα σε λίγο καιρό "Εθνικιστής-υπερπατριώτης". Τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από τις πλάτες μας είναι πολλά, και στο κομμάτι της ενημέρωσης άκρως επικίνδυνα.
  Συμβουλή μας: Όταν διαβάζετε μία είδηση, πρώτον αναλύστε την. Δεν είστε σαν αναγνώστες, ούτε ηλίθιοι, ούτε άνθρωποι χωρίς λογική. Και μετά, βάλετε την είδηση στο google, να δείτε αν αναπαράγεται κάπου άλλου, και που αναπαράγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου