ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

"Λαγός" ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς: Και κατασχέσεις σπιτιών έχει το success story

"Λαγός" ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς: Και κατασχέσεις σπιτιών έχει το success story

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 15 δευτερόλεπτα
Η κυβέρνηση Σαμαρά διά του υφυπουργού Ανάπτυξης προετοιμάζει το έδαφος για κατασχέσεις σπιτιών από τις τράπεζες. Ο Θανάσης Σκορδάς ανέπτυξε τη "μυστική" ατζέντα της κυβέρνησης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ανοίγοντας τη συζήτηση για να αρθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών με τη δικαιολογία ότι αν υπάρξουν μαζικές εκποιήσεις σπιτιών, θα πέσουν οι αξίες τους! Ο υφυπουργός αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί προσωρινά μετά τις αντιδράσεις. Η κυβέρνηση έφερε ως κατεπείγον στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ενήμερα ενυπόθηκα δάνεια, όμως μετά τη διαφωνία της αντιπολίτευσης, αλλά και του ΠΑ... περισσότερα »

Ηρώ Διώτη, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: «Η κυβέρνηση βγάζει ποτάμια, λίμνες, νερά, όλα τα δημόσια αγαθά, στο σφυρί»

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 1 ώρα
«Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) βρίσκει τα οικοσυστήματα, την περιβαλλοντική νομοθεσία, το ίδιο το περιβάλλον εν τέλει στην χώρα μας, να απειλείται άμεσα από τις πολιτικές των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού», τονίζει σε σημερινή δήλωσή της η συντονίστρια Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ *Η δήλωση αναλυτικά:* Κάποιοι, για την ακρίβεια οι ιθύνοντες νόες της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης, στο όνομα της «ανάπτυξης», επιχειρούν να ξεπουλήσουν κάθε δημόσιο αγαθό και πόρο σε ιδιώτες, προκειμένου, μέσω της … “αξιοποίησής” τους να επιτύχουν μια νέα …ανα... περισσότερα »

Ταχρίρ - Σύνταγμα - Ταξίμ

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 1 ώρα
- Λουπάκη Ευγενία Κοιτάμε προς Ανατολάς με λαιμαργία και ζήλια. Προς την Ταξίμ. Όπως παλιότερα προς την Ταχρίρ. Και προς την Πλάθα δελ Σολ. Βλέπουμε στη διαδήλωση τον "Σουλεϊμάν" και λιώνουμε. Κι είμαστε έτοιμες να πάμε να κλειστούμε σε χαρέμι από τον ενθουσιασμό. Και έτοιμοι να λοιδωρήσουμε τους δικούς μας καλλιτέχνες, που δεν είναι αρκούντως μεγαλοπρεπείς. Τσακίζουμε τα πληκτρολόγια σε αναστεναγμούς για τη δική μας ανεπάρκεια, τη στασιμότητα, την αδράνεια, το βούλιαγμα, το βάλτωμα - ορίστε, ξεσηκώθηκαν μέχρι και οι Τούρκοι! Μεσολάβησε ένα Σύνταγμα, που τό 'χουμε ξεγράψει κ... περισσότερα »

Επεσε η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 2 ώρες
«Επεσε» σήμερα η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης, έπειτα από πρόταση μομφής, όπως αναφέρει η Hurriyet. Μία ομάδα βουλευτών από το κυβερνών Εθνικό Κόμμα Ενότητας μαζί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέθεσαν πρόταση μομφής. Την πρόταση στήριξαν 27 βουλευτές, ενώ 21 την καταψήφισαν. Τον προηγούμενο μήνα το κυβερνών κόμμα και η αντιπολίτευση συμφώνησαν για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στις 28 Ιουλίου. Οι βουλευτικές εκλογές είχαν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2014. Ο πρόεδρος της Βουλής Χασάν Μποζέρ ανακοίνωσε ότι ο τουρκοκύπριος ... περισσότερα »

Ακριβά θα πληρώσει το αιματοκύλισμα ο Ταγίπ Ερντογάν

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 5 ώρες
Του Γ. Δελαστίκ Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι αντιδράσεις λίγων εκατοντάδων οικολογικά ευαισθητοποιημένων κατοίκων της Κωνσταντινούπολης στη μετατροπή τμήματος του πάρκου Γκεζί, κοντά στην πλατεία Ταξίμ, σε εμπορικό κέντρο, ξεκίνησαν αυθόρμητα. Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι αποτέλεσε σοβαρότατο πολιτικό σφάλμα εκ μέρους του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η χρήση τέτοιας έκτασης αστυνομικής βίας για ένα τόσο ασήμαντο από πολιτική σκοπιά θέμα. Ενα σφάλμα όμως που αποκαλύπτει την υπέρμετρη αλαζονεία του Ερντογάν, από την οποία πάσχουν όλοι οι Τούρκοι πολι... περισσότερα »

Χαλκός σαν χρυσάφι

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 6 ώρες
Κέζα Λώρη Η αστυνομία αναλαμβάνει μια ακόμη αποστολή. Θα φυλάσσει τις διαδρομές των τρένων. Δεν είναι αστείο. Ο χαλκός από το εναέριο δίκτυο ηλεκτροκίνησης απαλλοτριώνονται από κυκλώματα, γνωστά ως μαφίες του χαλκού. Η ζημιά που έχει γίνει στα τρένα υπολογίζεται κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Πέρα από το υλικό που εξαφανίζεται υπάρχει και ο κίνδυνος για τους επιβάτες. Ο μηχανοδηγός ίσως να μην προλάβει να φρενάρει αν δει ότι κάτι λείπει στο δίκτυο. Αναλαμβάνουν λοιπόν 35 ειδικοί φρουροί. Το κράτος για μια ακόμη φορά λειτουργεί ανάποδα. Βάζει μια μικρή ομάδα ανθρώπων να ελέγχει ένα ... περισσότερα »

Μπάτσοι κι αστυνόμοι

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 8 ώρες
Του Θανάση Καρτερού Θύμωσαν οι κατ' επάγγελμα νομιμόφρονες γιατί ο Νίκος Βούτσης χρησιμοποίησε σε δήλωσή του τη λέξη μπάτσοι. Βγήκαν στα κεραμίδια ο Δένδιας, η Ν.Δ., η γνωστή συνομοταξία των γνωστών δημοσιογράφων. Η truth team μάλιστα -λείπουν οι μπάτσοι του διαδικτύου από τέτοιο πανηγύρι;- έκανε και τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι κάποτε και ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε την ίδια κακιά λέξη. Και είδαμε το ωραίο θέαμα εκείνοι που σακάτεψαν τους μισθούς των αστυνομικών, που τους στέλνουν να σκοτώνονται με τους κατοίκους στις Σκουριές, που έχουν μετατρέψει την αστυνομία σε δύναμη καταστ... περισσότερα »

Ανακοίνωση του Τμήματος Περιβάλλοντος και Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την «Ημέρα Περιβάλλοντος»

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 8 ώρες
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διαχείριση των φυσικών πόρων Η φετινή παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος βρίσκει την χώρα μας εγκλωβισμένη στην καταστροφική για το περιβάλλον μνημονιακή πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.Κορύφωση αυτής της πολιτικής αποτελεί το ξεπούλημα δημόσιων πόρων σε ιδιώτες, που στην πράξη θα σημάνει τη ληστρική τους εκμετάλλευση και το φόρτωμα ακόμη περισσότερων οικονομικών βαρών στους φτωχούς. Υποδομές μεταφορών, αρχαιολογικοί χώροι, δάση, παραλίες, βραχονησίδες, αποθέματα ορυκτών και μεταλλευμάτων – ακόμη και το νερό με αρχή την εταιρεία ύδρευση... περισσότερα »

Το Ζάλογγο, το κρυφό σχολειό και η ακροδεξιά

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 9 ώρες
*Του Πέτρου Θ. Πιζάνια** Το Ζάλογγο είναι ένας υπέροχος τόπος. Ακόμη και εκείνο το ακαλαίσθητο μνημείο δεν κατάφερε να μειώσει τον συνδυασμό έντασης και γαλήνης που αποπνέει το φυσικό περιβάλλον εκεί. Στη χαράδρα που περιλαμβάνεται στο τοπίο του Ζαλόγγου ενδεχομένως να έριξαν οι Σουλιώτες τις γυναίκες τους τον Δεκέμβριο του 1803 προκειμένου να μη γίνουν λεία πολέμου στα χέρια του νικηφόρου στρατεύματος του Αλί Πασά. Θα ήταν όνειδος για τους ένοπλους ορεσίβιους να επιτρέψουν να λεηλατηθούν τα ίδια τα μέλη των οικογενειών τους, αφού οι άντρες είχαν ήδη χάσει τον πόλεμο για την κυριαρχ... περισσότερα »

Οι κροίσοι τρέφονται µε… κρίση

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 17 ώρες
*Την ώρα που οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και η μεσαία τάξη καταρρέει, το 1% του πληθυσμού **ελέγχει το 39% του παγκόσμιου πλούτου και συνεχίζει να αυξάνει την περιουσία του* *Του Μπάμπη Μιχάλη* [image: 51] Οχι μόνο ελέγχει το 39% του παγκόσμιου πλούτου σήμερα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αυξήσει αυτό το μερίδιό του κι άλλο στα επόμενα χρόνια. Ο λόγος, για το πλουσιότερο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, που όχι μόνο δεν καταλαβαίνει τίποτα από οικονομική κρίση αλλά αντιθέτως συνεχίζει να αυγατίζει τον πλούτο του ο οποίος προσεγγίζει πλέον τα 52,8 τρισ. δολάρια. H τελευταία έκθεση της Bo... περισσότερα »

Τα πολλά λίπη προκαλούν υπνηλία

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 17 ώρες
Ωστόσο η κατανάλωση πρωτεϊνών δεν φαίνεται να συσχετίζεται με την εγρήγορση Η υπνηλία που νιώθουμε στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να επηρεάζεται από τη διατροφή μας, αναφέρουν επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η μεγάλη κατανάλωση λιπών μειώνει την εγρήγορση στη διάρκεια της ημέρας, ενώ η υψηλή κατανάλωση υδατανθράκων την αυξάνει. Ωστόσο, η κατανάλωση πρωτεϊνών δεν φαίνεται να συσχετίζεται με την εγρήγορση, γράφουν στην επιθεώρηση «Sleep». Οι ερευνητές βασίζουν τα ευρήματά τους σε 31 υγιείς εθελοντές, με φυσιολογικ... περισσότερα »

Μήνυμα από το Σκοπευτήριο: «Δεν θα απαλλοτριώσετε την ιστορική μνήμη, δεν θα παίξετε παιχνίδια με τη δημοκρατία»

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 17 ώρες
Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες στην ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, με αφορμή την υπαγωγή του μνημείου στο ΤΑΙΠΕΔ με στόχο το ξεπούλημα του στο βωμό του μνημονίου, ξεπούλημα με πολλαπλές συμβολικές προεκτάσεις. Για «δεξιά παλαιάς κοπής» που κυβερνάει, μίλησε ο Αλ. Τσίπρας που δήλωσε με την ομιλία του πως «Το Σκοπευτήριο δεν θα το πειράξει κανείς». Ο Αλ. Τσίπρας, ξεκίνησε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι σε αντίθεση με τις άλλες χώρες, «μνημείο της αντίστασης πουθενά στην Αθήνα δεν υπάρχει» και στέλνοντας αμέσως το πρώτο μήνυμα: «Το... περισσότερα »

«Κλωτσάει» η Κομισιόν για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 17 ώρες
Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, που ζητά η Ελλάδα, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της, τονίζει Ευρωπαίος επίτροπος Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2014 και κάνοντας λόγο για σαφή δείγματα αύξησης της εμπιστοσύνης έναντι της χώρας, εμφανίστηκε ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος για θέματα Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης, Ελέγχου και Καταπολέμησης της Απάτης, Αλγκίρντας Σεμέτα. Μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών, Θεσμών και Διαφάνειας, ο κ. Σεμέτα αναγνώρισε ότι έχει γίνει σκληρό έργο, τό... περισσότερα »

Επιστολή Καπερνάρου κατά Παπαχρήστου

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 17 ώρες
Επιστολή στον δημοσιογράφο της εφημερίδας “Τα Νέα”, Γιώργο Παπαχρήστο απέστειλε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος. Ο κ. Καπερνάρος κάνει λόγο για “συκοφαντικά δημοσιογραφήματα” εναντίον του, τα οποία προσβάλλουν την προσωπικότητά του και προειδοποιεί ότι θα καταφύγει στα δικαστήρια. Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του κ. Καπερνάρου: «Κύριε Γιώργο Χρ. Παπαχρήστο, Όπως; διαπιστώνετε, όταν «δηµοσιογραφείτε» ψευδόμενος κακοβούλως, εναντίον µου και προσβάλλοντας την προσωπικότητα µου, µε, σκοπίµως και µεθοδευµένως , συκοφαντικά «δηµοσιογραφήµατα» σας, θα καταφεύγω εναντίον σας, ενώ... περισσότερα »

Ανοικτή επιστολή του Κ.Βαξεβάνη προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 18 ώρες
Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε Στις 10 Ιουνίου,πρόκειται να δικαστώ γιατί ως δημοσιογράφος,δημοσίευσα στο περιοδικό μου HOT DOC τα ονόματα των Ελλήνων καταθετών που συμπεριλαμβάνονταν στην λίστα Λαγκάρντ. Η κατηγορία εναντίον μου είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Στις 28 Οκτωβρίου,η Ελληνική Αστυνομία με ειδικό τμήμα της,με εντολή της Εισαγγελίας,με συνέλαβε πριν καλά καλά κυκλοφορήσει το περιοδικό με τα ονόματα αυτών που έπρεπε να ελεγχθούν για πιθανή φοροδιαφυγή. Οδηγήθηκα βιαστικά και πρόχειρα σε δίκη όπου αθωώθηκα. Το δικαστήριο αποδέχθηκε πως δεν υπήρξε παραβίαση προσωπικών δεδομένων ... περισσότερα »

H Λυκοσυμμαχία των Επιόρκων

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 19 ώρες
*Ενθυμείστε* τον αρχικό αριθμό των *«επιόρκων»*; Οταν «έσκασε» το θέμα, ορισμένοι ομιλούσαν για *10-12-15.000!* Κάποιοι πιο μετριοπαθείς και για να γίνεται το θέμα πιο *πιστευτό* *μέτραγαν* *τα* *δάκτυλά* *τους* κι έβγαζαν τους επίορκους 8.000! Η συζήτηση του θέματος κράτησε μήνες, ώσπου ο αποστακτήρας να μετρήσει *5*.* 000**επίορκα* *σταγονίδια* στο ελληνικό Δημόσιο και με αυτόν τον *αριθμό* *τα* *νούμερα* που μας κυβερνάνε να απευθύνονται στους Ελληνες όπως απευθύνεται σε δαύτους η Τρόικα: με *προστακτικές.* Ιταμές και πονηρές· «επίορκοι» κατά το «τεμπέληδες» και «διεφθαρμένοι».** *... περισσότερα »

Όσα δεν είδε ο Κάρολος Παπούλιας στην προβλήτα της COSCO

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 21 ώρες
Του Γ. Ανανδρανιστάκη Προτού επισκεφθεί την προηγούμενη εβδομάδα την προβλήτα ΙΙ, την προβλήτα όπου δραστηριοποιείται η Cosco, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπρεπε απαξάπαντος να περάσει και από την προβλήτα Ι, την οποία διαχειρίζεται ο ΟΛΠ. Αν πέρναγε από εκεί, άλλωστε το Ι προηγείται του ΙΙ, και συναντούσε τους ελάχιστους εργαζόμενους που έχουν απομείνει, θα απέφευγε επιμελώς να πει μπροστά στον φουσκωμένο από υπερηφάνεια Captain Κιου ότι «όταν οι συνθήκες είναι σωστές, τότε και οι εργαζόμενοι μπορεί να αποδίδουν καλύτερα», ή ότι «ήταν μια θαυμάσια επίσκεψη και έζησα ακριβώς αυτή την ... περισσότερα »

ΣτΕ: Κατεδαφιστέα όλα τα εκτός σχεδίου αυθαίρετα μετά το 1983

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 1 ημέρα
Του Αλέξανδρου Αυλωνίτη Ανυπέρβλητα «εμπόδια» στη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές όπου υπάρχει άναρχη οικιστική ανάπτυξη και αυθαίρετα, βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας, επιμένοντας στη θέση ότι οι αυθαίρετες κατασκευές που ανεγέρθηκαν μετά τις 31-1-83 εκτός οικιστικών περιοχών είναι καταδαφιστέες. Σύμφωνα με το ΣτΕ, σε μία τέτοια περιοχή (όπου αναπτύχθηκε και «νέα γενιά αυθαιρέτων, δεν μπορεί να θεμελιωθεί δικαίωμα για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες να κτίσουν και αυτοί, επειδή το κράτος για μεγάλο χρονικό διάστημα έδειξε ανοχή στην άναρχη οικοδομική δραστηριότητα ούτε επειδή υπάρχου... περισσότερα »

Πιέσεις σε Σαμαρά να δώσει το χρίσμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στον Σημίτη

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 1 ημέρα
ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ» Γράφει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος Την άνοιξη του 1995, ενόψει της λήξης της δεύτερης προεδρικής θητείας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αναμενόταν η νέα εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Για να εκλέξει Πρόεδρο και να αποφύγει τις εκλογές διατηρώντας την κυβέρνησή του, ο Ανδρέας Παπανδρέου χρειαζόταν τουλάχιστον 180 ψήφους από τις 300 της Βουλής. Ο τότε πρωθυπουργός ήρθε τελικά σε συμφωνία με την Πολιτική Άνοιξη με στόχο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωστής Στεφανόπουλος, στηριζόμενος με τον συνδυασμό των ψήφων του ΠΑΣΟΚ και της Πολιτι... περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ προς Στουρνάρα: «Εξηγήσου για μαύρο χρήμα και Λίστα Λαγκάρντ»

Σταύρος ΦυντικάκηςστοΑμεινίας ο ΠαλληνεύςΠριν από 1 ημέρα
Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με τη σκανδαλώδη εγκύκλιο που ρίχνει «στα μαλακά» όσους έχουν βγάλει στο εξωτερικό «μαύρο» χρήμα κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δημήτρης Γάκης και Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ζητώντας εξηγήσεις για την ευνοϊκή αυτή μεταχείριση προς τους οικονομικά ισχυρούς, την ίδια στιγμή που οι απλοί πολίτες βιώνουν καθημερινά το φάσμα της εξοντωτικής φορολόγησης, της μείωσης εισοδημάτων, της ανεργίας και της φτωχοποίησης. Ο κ. Στουρνάρας ερωτάται, μεταξύ άλλων, και για τί ποσά έχει ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου