ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στο "σφυρί" η πρώτη κατοικία απο το 2014-Βορά στα "αρπακτικά" της περιουσίας των Ελλήνων

Στο "σφυρί" η πρώτη κατοικία απο το 2014-Βορά στα "αρπακτικά" της περιουσίας των Ελλήνων

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 4 ώρες
*Τέλος στο καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας μπαίνει μετά από απαίτηση της τρόικας και τη συμφωνία της κυβέρνησης. Από το 2014 τα σπίτια των οφειλετών θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό σε περίπτωση που ο δανειολήπτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες εξόφλησης των δανειακών του υποχρεώσεων.* *Αφού δηλαδή στραγγάλισαν την ελληνική κοινωνία με απανωτά και εξοντωτικά οικονομικά μέτρα και οδήγησαν την πλειονότητα των Ελλήνων στη φτώχεια και την ανεργία τώρα επιτρέπουν στα «αρπακτικά» να τους πάρουν και τα σπίτια.* Η αρχή γίνεται με το νόμο που κατατέθηκε στη Βουλή από την κυβέρνη... περισσότερα »

Γιατί ρέ Ελληνα

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 4 ώρες
*Εχετε αναλογιστεί πώς είναι δυνατόν εμείς ο λαός που έδωσε τα φόντα του πολιτισμού ανά την υφήλιο πού αγωνίστηκε καί αντιστάθηκε δυναμικά σε κάθε μορφή τυρρανίας,σήμερα να είμαστε παραδομένοι;* Εμείς ώς λαός που γράψαμε ιστορία και μας έγραψε η ιστορία.......πώς είναι δυνατόν οι απόγονοι του *Περικλή*,του *Σωκράτη*,του *Κολοκοτρώνη*,του *Νικηταρά* του *Καραϊσκάκη* νά έχουμε παραδοθεί *άνευ ο όρων *αναμένοντας απλά το τέλος μας........ Πώς είναι δυνατόν ένας λαόςπού διακατέχεται από *δυναμισμό*,*μαγκιά*,* φιλότιμο, ντοπροσύνη*,σήμερα να αργοπεθαίνει δίχως να μπορεί να αμυνθε... περισσότερα »

Αφήστε τις βλακείες. Την τηλεοπτική παρανομία την είχε κάνει τρόπο ζωής ο Καρατζαφέρης

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 18 ώρες
Διευκρινίσεις για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ έδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σε απάντησή του προς την Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας που είχε προειδοποιήσει με προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τη...διεκδίκηση των νομίμων δικαιωμάτων της, αντιδρώντας στην απόφαση του Συμβουλίου για τη χορήγηση άδειας πανελλαδικής εμβέλειας στον τηλεοπτικό σταθμό. Σε ανακοίνωσή του το ΕΣΡ υποστηρίζει ότι δεν εκδόθηκαν άδειες λόγω του ότι η πολιτική ηγεσία δεν είχε ολοκληρώσει το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπεται από το νόμο προκειμένου να καταστεί δυνατή η αδειοδότηση. Όπω... περισσότερα »

Η τρικομματική Κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά την βούληση των Θεσσαλονικέων... Η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ συνεχίζεται παρά τις αντιδράσεις τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και των τοπικών Δημάρχων...

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 22 ώρες
*Όλοι στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Κατούνη 16-18 και ώρα 11:30, διαμαρτυρόμαστε για την πώληση της ΕΥΑΘ * "Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ" Η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ συνεχίζεται παρά τις αντιδράσεις τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και των τοπικών Δημάρχων όπου σύσσωμοι ταχθήκανε κατά της ιδιωτικοποίησης και υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος. Η τρικομματική Κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά την βούληση των Θεσσαλονικέων, καθώς και την αποδεδειγμένα αποτυχημένη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων. Μόλις την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση της ΕΥΑΘ, ανακοίνωσε αύξηση στα καθαρά κέρδη στο πρ... περισσότερα »

Ο γαμπρός του Παπακωνσταντίνου χρωστάει στο δημόσιο, ενώ έχει λεφτά στην Ελβετία.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Μία αποκάλυψη φωτιά έφερε στο φως η εφημερίδα «Δημοκρατία» για το γαμπρό του άλλοτε τσάρου της οικονομίας επί Γιώργου Παπανδρέου. Ο διαγραμμένος γαμπρός χρωστάει στο δημόσιο, ενώ έχει λεφτά στην Ελβετία. Ο Ανδρέας Ρωσσώνης, του οποίου το όνομα έγινε γνωστό από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και της σχέσης του με το Γιώργο Παπακωνσταντίνου, φέρεται σύμφωνα με πόρισμα να χρωστά στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα 528.000 ευρώ, τίμημα το οποίο αρνείται να καταβάλει. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την απόρρητη αναφορά εσωτερικού διοικητικού ελέγχου η υπόθεση αφορά το τίμημα τεσσάρων πυροβόλω... περισσότερα »

Δεν μας λες ρε γερμανοτσολιά; Tων υπουργών και λοιπών άθλιων τον μείωσες 60% ;

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
Προχθές Πέμπτη 30/5/2013, συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του γερμανοτσολιά Σαμαρά με θέμα την νέα δομή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ουσιαστικά "θυσίασε" τους μισθούς των ανώτατων αξιωματικών προς όφελος των μεσαίων στελεχών. «Ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησής μας να πετσοκόψουμε τους μισθούς των υψηλόβαθμων αντί να προβούμε σε αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών τσακίζοντας έτσι τη ραχοκοκαλιά του στρατεύματος. Ήταν επιλογή μας να διασώσουμε τους μικρούς και να κόψουμε από 45 έως 60% τις αποδοχές των μεγάλων... περισσότερα »

Μας έχουν ταράξει στα… αρχι..κά.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
O ..ψ.λ, ο…μ.ν , ο… κ.λος , ο…π.τσ, κ.α τα παίρνουν από τον ΟΠΑΠ. Η πτώση των εσόδων από το παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα» αγγίζει το 33% την περίοδο 2010-2012 (με τάση νέας πτώσης το 2013), αλλά ο ΟΠΑΠ την ίδια περίοδο είχε 98 «ειδικούς συμβούλους», όπως τους ονομάζει. Οι σύμβουλοι αυτοί είναι διαφόρων ειδικοτήτων και συμβουλεύουν τα αρμόδια τμήματα του Οργανισμού για διάφορα θέματα, αλλά κυρίως για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα». Για παράδειγμα, οι σύμβουλοι ασχολούνται με τα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών, τις παγίδες, πιθανές εστίες διαφθοράς ή αναφέρουν ενδείξεις για σ... περισσότερα »

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ....

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
*ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΠΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ.* * **ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ.* * **ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ (ΑΥΔΩΣΙΑΣ) ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.* * **ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.* * **ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ.* * **ΔΙΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.*

Χωρίς τίτλο

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 1 ημέρα
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ. Αναλυτικά οι ρυθμίσεις για τα δάνεια και οι αλλαγές για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. *ΠΛΗΡΗΣ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.* *ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.* *ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.* *ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.* * ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. *Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τις ρυθμίσεις των στεγαστικών κι άλλω... περισσότερα »

TEΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!!

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 2 ημέρες
Επεισόδιο με τη Βούλτεψη στη Βουλή Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, κατά την είσοδό της στη Βουλή, ενώ πέρασε τη μαγνητική πύλη, στη συνέχεια αρνήθηκε να παραδώσει την..... τσάντα της, προκειμένου να περάσει από τον ειδικό έλεγχο. Στην παρατήρηση του αστυνομικού ότι πρέπει να το κάνει σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν στη Βουλή, η κ. Βούλτεψη αρνήθηκε και πάλι λέγοντας χαρακτηριστικά: «να ξεϊσχύσουν». Μετά από αυτό, ο αστυνομικός θα κάνει αναφορά εναντίον της κ. Βούλτεψη προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη. : http://www.oparlapipas.com/2013/06/te.html#ixzz2V9vSCw6s

Τι διαφορά έχουν τα σπασμένα κεφάλια στην Ελλάδα και στην Τουρκία;

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 2 ημέρες
*ΚΟΥΙΖ: Αυτή η φωτογραφία είναι από την Ελλάδα ή την Τουρκία;* * * *ΕΛ.Λ.Α.Σ.* Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη στάση των διεθνών και εγχώριων ΜΜΕ στο ζήτημα των διαδηλώσεων της Τουρκίας. Οι εκεί εξεγερμένοι αντιμετωπίζονται μάλλον με συμπάθεια και εφράζεται με κάθε ευκαιρία ο αποτροπιασμός για την αστυνομική καταστολή που υπερέβη τα εσκαμμένα. Τα εσκαμμένα; Ποια εσκαμμένα; Αυτή η διεθνής κοινότητα δεν έχει δει ότι τα σκαρφαλώσαμε από καιρό τα εσκαμμένα; Δεν είδαν την αστυνομική βαρβαρότητα στους δρόμους της Αθήνας επί ενάμιση περίπου χρόνο; Δεν είδαν τους μπάτσους να επιτίθενται δολοφ... περισσότερα »

Ο Στουρναρας πανηγυρίζει για αυτά… που δεν πήραμε.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 2 ημέρες
Το είπε τις προάλλες ο Στουρνάρας. Το «σχεδόν δώρο» προς τον ελληνικό λαό, εξήγησε συνίσταται στο ότι οι δανειστές έχουν δανείσει στην Ελλάδα 240 δισ. ευρώ. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή «μας» δάνεισαν 240 δισ. ευρώ, είναι λόγος, κατά τον Στουρνάρα, για να πανηγυρίζει κανείς... Για να καταλάβουμε, όμως, τι κρύβεται πίσω από τα «πανηγύρια» τους και από τα «σχεδόν δώρα» τους, αρκεί να μιλήσουν οι αριθμοί (σ.σ.: οι δικοί τους αριθμοί...). Πριν από λίγες μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ελληνικό πρόγραμμα «σωτηρίας». Σύμφωνα με την έκθεση, αρχής γενο... περισσότερα »

Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται! …και μεταξύ δωσίλογων υπάλληλων, προέχει η αλληλεγγύη

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 3 ημέρες
*H κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, με καθοριστικό τον ρόλο των Δένδια-Ρουπακιώτη, συνέβαλε στην απαγωγή του Πολιτικού Πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά από ελληνικές-τουρκικές-αμερικ**ανικές μυστικές υπηρεσίες και την έκδοση του στην Τουρκία.* Η κυβέρνηση Σαμαρά αποκάλυψε για μια ακόμη φορά το αποκρουστικό τρομοκτρατικό της πρόσωπο, υλοποιώντας την συμφωνία Σαμαρά-Ερντογάν για την παράδοση με κάθε τρόπο Τούρκων-Κούρδων αγωνιστών που είχαν ζητήσει Πολιτικό Άσυλο στη χώρα μας, έχοντας διαφύγει του ανθρωποκυνηγητού ενός κράτους που προηγουμένως τους είχε συλλάβει, βασανίσει, κλείσει στα απάνθρωπα λευ... περισσότερα »

“ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”!

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 3 ημέρες
[image: 20130602-094508.jpg] Είναι εντυπωσιακή είδηση, που δημοσιοποιήθηκε μέσω του στενότερου συνεργάτη του σε θέματα Τύπου, κ. Γιώργου Ελενόπουλου, ότι ο επόμενος στόχος του πρώηνν πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι η εντονότερη παρουσία του στο εσωτερικό μέτωπο. Και είναι εντυπωσιακή διότι ο κ. Παπανδρέου δείχνει θάρρος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, να αντιμετωπίσει και να κοιτάξει στα μάτια τον ελληνικό λαό. Αν και για την πλειοψηφία των πολιτών η λέξη θάρρος έχει αντικατασταθεί εδώ και καιρό με τη λέξη ΘΡΑΣΟΣ. Ο πρώην πρωθυπουργός ολοκλήρωσε τις διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο... περισσότερα »

Τι κάνει ο άνθρωπος για.. λίγη… δημοσιότητα.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 3 ημέρες
*Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος Αθηναίων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας πως κάποιοι επιθυμούν έναν άνθρωπο με τη δική του δομή και προσωπικότητα.* Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δήλωσε πως «είναι ένα θέμα που θα το σκεφτώ με τον εαυτό μου και θα το συζητήσω με τους συνεργάτες …του εαυτού μου… αργότερα. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα, ούτε από πλευράς προτεραιότητας, ούτε από πλευράς συμφωνιών με κάποιους. Κάποιοι πιστεύουν ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα -με κόκκινους πάνθηρες... περισσότερα »

Μόνο «η μάνα μου η φουκαριάρα» λείπει από την λίστα του νέου παραδικαστικού

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 3 ημέρες
Δικηγόροι, δικαστές, κληρικοί, ηλεκτρονικοί, εφέτες, πρόεδροι πρωτοδικών ,αντιεισαγγελείς Αθηνών, δικαστές ελεγκτικού συνεδρίου, πρώην υπάλληλοι ΣΔΟΕ, ιδιωτικοί ντετέκτιβ, δικαστικοί επιμελητές, μηχανικοί, υπαλληλοι τραπέζης, κτηματομεσίτες, «μπράβοι», λογιστές, υποψ.βουλευτές, υπάλληλοι ΔΟΥ, Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ,αλλά και συμβολαιογράφοι είναι μερικά από τα επαγγέλματα των ατόμων που φέρονται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όι περισσότεροι είναι κάτοικοι Βορείων προαστίων. Περισσότερα από 50 άτομα έχουν ήδη περάσει την πόρτα του εφέτη ειδικού ανακριτή, που ... περισσότερα »

Είδωλα, αλλά γυμνά

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 3 ημέρες
[image: Τοτέμ] Κανένας στο απυρόβλητο. Κ α ν έ ν α ς ! Όλοι ί σ ο ι στο πεδίο της μάχης! Και όλοι ομοίως επί σκηνής στο στριπτήζ. Δύο οι στολές: οι γυμνοί από τη μία, και οι ένοπλοι, οι θωρακισμένοι από την άλλη. Συνεννοημένα πράγματα. Μη μου λέτε εμένα *ο ποιητής, ο ευαίσθητος, ήταν ευγενικός ως όφειλε, άκου πρώτα τι ακριβώς είπε κι έλα να σου εξηγήσω εγώ τι εννοούσε, να σε ποια λεπτά σημεία ήταν λάθος η απάντηση που έλαβε*… Άμα δεν έχει καταλάβει στα ενενήντα βάλε του ότι ο πολιτικάντης ζει και ψοφάει για δημοσιότητα· ότι γυροφέρνει ψωμοτύρι εξ επαγγέλματος γι αυτό το λόγ... περισσότερα »

Νεώτερα από την σφαγή στην Τουρκία . 5 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 3 ημέρες
Της…Φατμαγκιούλ το κάγκελο γίνεται στην Τουρκία Εν μέσω απαγόρευσης, από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, της μετάδοσης ειδήσεων σχετικών με τα επεισόδια ή της προβολής εικόνων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς (αυτό, ας προσεχθεί ιδιαίτερα από την ελληνική κυβέρνηση...), η τουρκική αστυνομία έπνιξε στο αίμα τις ογκώδεις διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων, που ακολούθησαν τη βίαιη απομάκρυνση διαδηλωτών από το Πάρκο Γκεζί, στην περίφημη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Μέχρι στιγμής στα επεισόδια καταμετρώνται τουλάχιστον πέντε νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες μόλις χάραξε και φάνηκ... περισσότερα »

Δείτε ένα… τέρας ..πολιτικής ….Α..συνέπειας

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 3 ημέρες
Ο Βουλευτής Αχαΐας Αθ. Νταβλούρος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μέλος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος, το 2011 ως πολίτης είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο Πατρών (αρ. απόφασης 4513/11) και ζητούσε να μην γίνει προσωρινή διακοπή στο λογαριασμό του, προκειμένου να... ...μην πληρώσει το χαράτσι, το οποίο θεωρούσε παράνομο. Ο ίδιος με την βουλευτική του ιδιότητα το 2013 το ψήφισε, αναγκάζοντας εκατομμύρια έλληνες να το πληρώσουν. O κ. Κανελλόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το σκεπτικό με το οποίο ο νυν βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος λειτούργ... περισσότερα »

«Έχασε» μερικά ..νησιά το ΤΑΙΠΕΔ.

alfazitaστοAlfaZitaΠριν από 3 ημέρες
Παρεμπιπτόντως …Πόσα νησιά έχει το ΤΑΙΠΕΔ… περίπου 560. Η μελέτη έχει καταγράψει 598. που χάθηκαν 38 νησιά ; Αξία 273δισ Ευρώ.! Όλα αυτά στο ΤΑΙΠΕΔ – TREUHAND ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και όλα αυτά τα ελέγχουν οι Βρυξέλλες ! http://www.scribd.com/doc/145057587/AKINHTH-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%CE%A3 AKINHTH ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Χωρίς τιμή εκκίνησης, χωρίς αποτίμηση και με δέσμευση ότι, αφού τα πουλήσει, το ελληνικό Δημόσιο θα συνεχίσει να τα νοικιάζει για 25 χρόνια! Το ΤΑΙΠΕ∆ «χαρίζει» το υπουργείο Παιδείας και ακόµη 27 φιλέτα!... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου