ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 5 ώρες
Η Τοπική Οργάνωση του *ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ * *Φυλής *σας καλεί την *Δευτέρα 10 Ιουνίου,* στις *8 μ.μ, *στην* πλατεία Δημαρχείου στα* * Άνω Λιόσια* σε πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του *ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ* *Παναγιώτη Λαφαζάνη*.**** * * * * *F**ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,* *ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!*

Τοποθέτηση Σγουρού για την απόφαση του ΣτΕ (βίντεο)

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 6 ώρες
Επίσης στο 29:42 τα "παιχνιδάκια" με ανοικτά και κλειστά τα μικρόφωνα σχετικά με τα αντισταθμιστικά προς το Δήμο Φυλής (4 ή 2 η μπίλια έκατσε στα 3). 52:30 ΕΜΑ 56:12 Αποτεφρωτήρας Ιατρικών Αποβλήτων. 59:00 Τι μας περιμένει με τα εργοστάσια καύσης.(στην τσέπη μας) 1:05 Δείτε την επικίνδυνη λίμνη στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Σταυρούλα Δήμου προς Στυλιανίδη: Μην αδικείτε την Δυτική Αττική

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 16 ώρες
Τα Γεράνεια, ο Πατέρας, ο Κιθαιρώνας, η Πάρνηθα χρειάζονται πυροπροστασία Επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδη έστειλε η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Σταυρούλα Δήμου με την οποία ζητεί να προσληφθεί και στους Δήμους της Δυτικής Αττικής Αττικής ικανός αριθμός προσωπικού για την υλοποίηση του αντιπυρικού έργου. Αφορμή για την επιστολή στάθηκε η ανακοίνωση ότι το Υπουργείο Εσωτερικών προγραμματίζει να προσλάβει περισσότερους από 500 συμβασιούχους δασοπυροσβέστες για διάστημα 4 έως 8 μηνών. Λέει συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης, επισημαίνοντας ότι την μερίδα του λέοντος θ... περισσότερα »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο.Α.Σ.Α. ΓΙΑ 711 - Β12 - 735

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 17 ώρες
*Αθήνα 04/06/2013* *ΕΠΙΣΤΟΛΗ* * **Αρ. Πρωτ. Δήμου Φυλής:24803-4/6/13* *Των:* Κωβαίου Ευαγγελίας (Πρόεδρου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς), Δαδάνη Νικηφόρου (Πρόεδρου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος), Μαυροειδάκου Ιωάννη (Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Φυλής). *Προς :* *Δήμαρχο Φυλής κ. Μπουραίμη Δημήτριο* *Κοιν/σ... περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 17 ώρες
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο "ΠΝΟΗ" Άνω Λιοσίων, σας προσκαλεί στη καλοκαιρινή γιορτή που θα γίνει για τα παιδιά του Κέντρου. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας. Με εκτίμηση, Ο Υπεύθυνος του Κέντρου: Μπαντούνος Γιάννης Κοινωνικός Λειτουργός

ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΜΠΗΞΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 18 ώρες
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ *http://epitropi3den.blogspot.gr/ **epitropi**3**den**@** gmail**.**com*** *ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* Οι κυβερνητικές ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, αν και γίνονται κάτω από την πίεση της αναγκαστικής «στάσης πληρωμών» των λαϊκών νοικοκυριών, που δεν έχουν πια ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση, δε στοχεύουν στην ανακούφισή μας, αλλά αντίθετα στη διασφάλιση της συνέχειας της φοροληστείας, μέσω της ομηρείας των φορολογουμένων. Με τις ρυθμίσεις, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, που βεβαιώθηκαν μέχρι 31/12/2012, μπορούν να εξοφληθούν ... περισσότερα »

Το Πλατυγιάλι πύλη εισόδου απορριμμάτων από Ιταλία για Βόλο και Χυτά Φυλής;

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 18 ώρες
* ** **Τοξικά, άνθρακες, διαλυτήρια πλοίων*, ΑΠΕ, αέρια, εργολάβους, τραπεζίτες και εμίρηδες έχει να επιδείξει η*30χρονη ιστορία του Πλατυγιαλίου Αστακού* και τώρα ήρθε να προστεθεί κι άλλο *ένα:* *Τα απορρίμματα από την Ιταλία θα έρχονται με πλοίο στον Αστακό και από εκεί θα πηγαίνουν στο Θριάσιο= (μάλλον εννοούν ΧΥΤΑ Φυλής ) και στο Βόλο.***** Ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλούν οι μεθοδεύσεις με τις οποίες το *Πλατυγιάλι ενδέχεται να μετατραπεί σε πύλη για τη μεταφορά σκουπιδιών τα οποία θα εισάγονται από τη Νάπολη της Ιταλίας.***** Την Παρασκευή (15 Μαΐου 2013) στ... περισσότερα »

Κλέφτες και Αστυνόμοι στον ΧΥΤΑ Φυλής

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 18 ώρες
* * * * * * *ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* *-Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός : «Η Πολιτεία να παρέμβει, δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο τους κλέφτες και αστυνόμους στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Φυλής»* *-Αρνητικά τα αποτελέσματα των ερευνών για την αναζήτηση αγνοουμένου στον ΧΥΤΑ * *-Ολοκληρώθηκαν και σταμάτησαν οι έρευνες μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών * *-Κανονικά διενεργείται η διάθεση των απορριμμάτων* Αρνητικό αποτέλεσμα είχαν οι έρευνες της ΕΛΑΣ στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Φυλή για την ανεύρεση ατόμου, το οποίο όπω... περισσότερα »

Δελτίο τύπου Επιτροπής Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26-5-2013 Ενημερωτική Συγκέντρωση στην πλατεία του Γραμματικού που συγκάλεσε η Επιτροπή Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ και ενέκρινε το παρακάτω ψήφισμα. *ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 26-5-2013* *κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα στο Γραμματικό* 1. Δηλώνουμε ότι στεκόμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε ηθικά και οικονομικά τους είκοσι εννέα συμπολίτες μας που παραπέμπονται σε δίκη επειδή στις 22/11/2009, συμμετείχαν σε δενδροφύτευση, σε καμένη περιοχή στο Μαύρο Βουνό, μετά από απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της τότε Κοινότητας Γραμματικού και με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κοιν... περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ-Λεωφορείο συνοδεία περιπολικού

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Στο έλεος της εγκληματικότητας βρίσκεται η περιοχή του Ασπροπύργου. Ακόμη και τα λεωφορεία της γραμμής εκτελούν τα δρομολόγια συνοδεία περιπολικού. Δείτε το βίντεο του ALPHA. Στο Ζεφύρι απλά δεν περνάνε ............. μέσα από την πόλη.

Εκθεση Βιβλίου στο 7ο Δημοτικό

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Άνω Λιοσίων. Η έκθεση θα ολοκληρωθεί Την Παρασκευή 7/6/13. ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 8π.μ. ΜΕΧΡΙ 3μ.μ.

Η Οικονομική Κρίση στην Ελλάδα επεκτείνεται και στα σκουπίδια

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Γιάννης Σγουρός, παραχώρησε συνέντευξη στον ανταποκριτή της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού ‘TIME’, με θέμα τη Διαχείριση των Απορριμμάτων. Ο κ. Σγουρός διαβεβαίωσε ότι ο ΕΔΣΝΑ βρίσκεται εντός του χρονοδιαγράμματος για την κατασκευή των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Αττική που είναι τέσσερα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της χώρας, ενώ επεσήμανε, για άλλη μια φορά, ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής έχει μόνο δυο χρόνια ζωής. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ τόνισε ότι για να επιτευχθεί ο στόχος της Διαχείρισης των... περισσότερα »

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Με διαδικασίες εξπρές και τη συνενοχή της Περιφέρειας Αττικής προχωρά, μέσω ΣΔΙΤ, στην κατασκευή των φαραωνικών εργοστασίων καύσης σύμμεικτων απορριμμάτων, δεσμεύοντας, χωρίς να ρωτηθούν η αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες, τη διαχείριση των απορριμμάτων για 25 χρόνια από τους ιδιώτες. Επιλέγει μια ιδιαίτερα δαπανηρή (4 φορές μεγαλύτερο κόστος διαχείρισης), αντιπεριβαλλοντική διαδικασία επεξεργασίας (κόντρα ακόμα και στις ευρωπαϊκές οδηγίες μείωσης όγκου, ανακύκλωσης – ανάκτησης στη πηγή) χάρη της εξυπηρέτησης μεγάλων εγχώριων και διεθνών (κυρίως Γερμανικών) οικονομικών συμφ... περισσότερα »

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΧΥΤΑ 03.06.2013

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
* * * * *ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* *Ανοίγει από αύριο ο ΧΥΤΑ Φυλής μετά από παρέμβαση του Γιάννη Σγουρού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών – Συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση του αγνοουμένου * Ανοικτός θα είναι από αύριο στις 8 το πρωί ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτό αίτημα του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής να γίνουν εργασίες απόθεσης των απορριμμάτων, παράλληλα με τις συνεχιζόμενες έρευνες για την αναζήτηση ατόμου που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη σύμφωνα με αναφορά ομοεθνούς του στην ΕΛΑΣ. Οι εργασίες... περισσότερα »

Εμβολιασμός μέσω του προγράμματος «Εκπαίδευση των Παιδιών Ρομά»

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
* * * * *Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013* *ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με τον τομέα «Υγεία του Παιδιού» της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, υλοποίησαν πρόγραμμα εξέτασης 131 παιδιών και εμβολιασμού 89 εξ΄ αυτών, στους οικισμούς των Ρομά σε Άη Γιάννη (Άνω Λιόσια) και Σικελιανού (Ζεφύρι). Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκπαίδευση των Παιδιών Ρομά» 2010-2013, το οποίο υλοποιείται από το Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με συγχρηματοδότηση της Ε.Ε. και του Ελληνικού Δημοσίο... περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
* * * * *ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ* *ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ* ( Έδρα : Σχολικό κτίριο 1ο Δημ Σχολείο τηλ. 6977922678, 6934617981) *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ* *ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ* *ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ 5η ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ * Η Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων με το σύνθημα *«Δεν πετάμε τα σχολικά βιβλία, δεν καταστρέφουμε το περιβάλλον, τα επιστρέφουμε!»* καλεί όλους τους μαθητές και γονείς κατά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και με αφορμή τη *παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος της 5ης Ιουνίου 2013*, να επιστρέψουν τα σχολικά βιβλία. Η ενέργεια αυ... περισσότερα »

Kατασκευή (ξανά) δημοτικού αναψυκτηρίου στο πάρκο Κ. Λιάρος

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Στο παρελθόν, εντός του πάρκου και σε συγκεκριμένο χώρο είχε τοποθετηθεί κτίσμα, το οποίο χρησιμοποιείτο αρχικά ως δημοτικό αναψυκτήριο, χωρίς όμως ποτέ να αποχαρακτηριστεί από χώρος πρασίνου, με αποτέλεσμα να*θεωρείται παράνομο* και μην μπορεί να λειτουργήσει. Υπενθυμίζεται, ότι *το Πάρκο «Κώστας Λιάρος» είναι χαρακτηρισμένος ως χώρος πρασίνου*, η συνολική του έκταση ανέρχεται σε 10,8 στρέμματα, είναι ιδιοκτησίας του δήμου και έχει διαμορφωθεί μετά από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και εργολαβία του ΑΣΔΑ. Μέσα στο χώρο υπάρχει παιδική χαρά, μικρό υπαίθριο θέατρο, καθιστικά και χώροι π... περισσότερα »

Επανερχόμαστε!!!!

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣστοΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Μετά από προβλήματα με τον τεχνικό εξοπλισμό που είχαμε το προηγούμενο διάστημα, επανερχόμαστε πιο δυναμικά και πιο δυνατά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου