ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση τη Δευτέρα 10/6 στα Άνω Λιόσια με ομιλητή τον Π. Λαφαζάνη

Εκδήλωση τη Δευτέρα 10/6 στα Άνω Λιόσια με ομιλητή τον Π. Λαφαζάνη

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
Η Τοπική Οργάνωση του *ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής *σας καλεί την *Δευτέρα 10 Ιουνίου,* στις *8 μ.μ, *στην* πλατεία Δημαρχείου στα Άνω Λιόσια* σε πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του *ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ* *Παναγιώτη Λαφαζάνη*.**** * * * * *F**ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,* *ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!*

Άγρια καταστολή στον τουρκικό λαό από το νεοφιλελεύθερο καθεστώς Ερντογάν

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 ημέρα
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ: Το «οικονομικό θαύμα» της Τουρκίας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο Ημερομηνία: 03/06/2013 15:21, πηγή: LEFT.gr Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ για τις διαδηλώσεις στην Τουρκία «Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ *καταδικάζει τη χρήση ακραίας βίας και καταστολής από την κυβέρνηση Ερντογάν και εκφράζει την αλληλεγγύη του στους Τούρκους διαδηλωτές *. Το *τουρκικό μοντέλο* που παρουσιαζόταν ως «οικονομικό θαύμα» έδειξε το αληθινό του πρόσωπο. Τα δικαιώματα των γυναικών, των εργαζομένων, της νεολαίας, των Κούρδων, καθημερινά παραβιάζονται και καταστέλλονται, σε συνδυασμό με έ... περισσότερα »

Σάββατο 1/6, νέα διανομή ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ στα Άνω Λιόσια

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 εβδομάδα
*ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ* ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛ: 6977006613 What'up 6984410617-6986797781-6978232112- 210-2472427-Vodafone CU 6946322199 (ηλεκτρονική δ/νση: papdf.blogspot.gr) Α/Α ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ 0,80 € 6,250kg 5,00 € 2 ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 0,90 € 5,560kg 5,00 € 3 ΡΥΖΙ ΜΠΟΝΕΤ 0,90 € 5,560kg 5,00 € 4 ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ 0,85 € 5,880kg 5,00 € 5 ΦΑΚΕΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 1,15 € 2,610kg 3,00 € 6 ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 6,00 € 0,500kg 3,00 € 7 ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΦΕΝΕΟΥ 2,50 € 2kg 5,00 € 8 ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 4,00... περισσότερα »

Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική παρουσία αστυνομικών στην Επιτροπή Αγώνα Φυλής

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 εβδομάδα
*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική παρουσία αστυνομικών σε συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα Φυλής, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γενηματά, τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Με την παρουσία και τις δηλώσεις τους επεχείρησαν να δημιουργήσουν κλίμα αστυνόμευσης και τρομοκρατίας σε καθ’ όλα νόμιμη συγκέντρωση, αποδεικνύοντας ότι οι σκληρές πολιτικές που εφαρμόζονται από την τρικομματική κυβέρνηση μόνο με βία, φόβο και καταστολή απέναντι στα λαϊκά κινήματα υποστηρίζονται. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για τον ρόλο και την σκοπιμότητα τη... περισσότερα »

50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 εβδομάδα
Γρηγόρης Λαμπράκης: 50 χρόνια από τη δολοφονία του (ηχητικό αφιέρωμα) Πηγή: LEFT.gr Σήμερα 22 Μαΐου, συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από τη δολοφονία του ηγέτη του κινήματος ειρήνης και βουλευτή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη Ακούστε το *αφιέρωμα του 105,5 «Στο Κόκκινο»*για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη: Διαβάστε τη διακήρυξη με πάνω από 250 υπογραφές στελεχών της ΔΝ Λαμπράκη και του φιλειρηνικού κινήματος, πνευματικών ανθρώπων και συνδικαλιστικών στελεχών, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από Επιτροπή Πρωτοβουλίας στην ΕΣΗΕΑ: Διακήρυξη για τα 50 χρόνια από τη δολο... περισσότερα »

Το περίπτερό μας στις εορταστικές εκδηλώσεις των Άνω Λιοσίων

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 2 εβδομάδες
Από χθες, Κυριακή 19/5, μέχρι και το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων στην *πλατεία Ηρώων των Άνω Λιοσίων*, θα λειτουργεί *περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής* με πολιτικό υλικό, ενημέρωση για τις δράσεις μας αλλά και άφθονη διάθεση για κουβέντα! Την Κυριακή βρέθηκαν στο περίπτερό μας και απηύθυναν χαιρετισμό στους δημότες οι *βουλευτές Αττικής Α. Μητρόπουλος και Γ. Πάντζας*. Τη * Δευτέρα 20/5* θα υποδεχτούμε το *βουλευτή Αττικής Ν. Αθανασίου* που, μεταξύ άλλων, θα μας ενημερώσει και για την *κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ σχετικά με το ΧΥΤΑ Φυλής και τα εργοστάσια καύσης*.... περισσότερα »

Ο Περιφερειακός Σχεδιασμός για τα απορρίμματα είναι γέννημα θρέμμα της Διαπλοκής

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 2 εβδομάδες
* * *Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: «Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ»* * * * * Στην συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τόσο στο σύνολο της χώρας όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, τοποθετήθηκε ο *Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Γιώργος Πάντζας*. Η συζήτηση διεξήχθη στο πλαίσιο *Επίκαιρης Επερώτησης που κατέθεσαν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής*, ερώτηση με την οποία επισημαίνουν ότι ο Περιφερειακός Σχεδιασμός για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων είναι αναχρονιστικός τόσο στην μεθοδολογί... περισσότερα »

Αλ. Τσίπρας: «Η κυβέρνηση επιτίθεται στο σύνολο της κοινωνίας και θα λάβει απάντηση» (όλο το ηχητικό)

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 3 εβδομάδες
*Συνέντευξη του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στην εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη στο «Κόκκινο 105,5», τη Δευτέρα 13/5 (πηγή: Left.gr):* Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ευθύνη να κινητοποιεί τους πολίτες και να στριμώχνει την κυβέρνηση, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", για να αποτρέψει τη "νομοτέλεια" του Μνημονίου. "Η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη" και "το*Σύνταγμα* και τα δημοκρατικά δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια", συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η βαριά *ευθύνη* του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να φθάσει στο 50 και το 60%... περισσότερα »

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 5 εβδομάδες
Εργατική Πρωτομαγιά 2013: Δεν είναι «μεταφερόμενη» αργία, είναι απεργία - και θα βρεθούμε στους δρόμους! Πηγή: *left.gr* Οι ειδήσεις και τα καλέσματα για τις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς ανά την Ελλάδα - η δημοσίευση ενημερώνεται διαρκώς Σε ποια συγκυρία τιμούμε φέτος την Πρωτομαγιά; *Η επίθεση ενάντια στον κόσμο της εργασίας από την τρόικα ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και την τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έχει ξεπεράσει κάθε όριο, οδηγώντας σε τραγικά αδιέξοδα τον ελληνικό λαό: ανεργία σε πρωτοφανή ύψη, αυτοκτονίες, εργασιακά δικαιώματακαι κατακτήσεις στον «καιάδα», ληστρική ... περισσότερα »

Η Πολιτική Απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ για της πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα & Κύπρο

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
Η Πολιτική Απόφαση Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα ψηφίσματα Πηγή: LEFT.gr Από τη συνεδρίαση 13-14 Απριλίου Όλο το προηγούμενο διάστημα η τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) συνέχισε το καταστροφικό της έργο με αποτέλεσμα η κοινωνία να ζει πλέον σε συνθήκες εντεινόμενης ανθρωπιστικής κρίσης που ακολουθείτε από μια υφέρπουσα κατάσταση δημοκρατικής εκτροπής. Ταυτόχρονα μια σειρά από κινητοποιήσεις και γεγονότα όπως οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι εργατικές κινητοποιήσεις αλλά και οι πολύμορφες αντιστάσεις, οι μεγάλες κινητοποιήσεις ενάντια στο σχέδιο Αθηνά που αγκάλιασα... περισσότερα »

Επικίνδυνη και παράνομη η λειτουργία του αποτεφρωτήρα στον ΧΥΤΑ Φυλής

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
Τόσο ο *βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Ν. Αθανασίο*υ (μαζί με τον *Π. Κουρουμπλή*), όσο και ο *περιφερειακός σύμβουλος Ν. Γαλανός*, ανέδειξαν το *ζήτημα της λειτουργίας Αποτεφρωτήρα Νοσκοκομεικών Αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Φυλής,*λειτουργία παράνομη δεδομένου ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής έχει κατασκευασθεί για τη διαχείριση μόνο στερεών αποβλήτων. Ακολουθούν η *ερώτηση στη Βουλή προς τους αρμόδιους υπουργούς* καθώς και η *επείγουσα αναφορά του Ν. Γαλανού στην εισαγγελέα *με την οποία επισημαίνεται η επικινδυνότητα της κατάστασης και *ο ρόλος των ιδιωτικών συμφερόντων στην καταστροφή του περιβάλλοντ... περισσότερα »

Οικολογικό & κοινωνικό σκάνδαλο το σημερινό μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
*Οικονομικό - Κοινωνικό και Περιβαλλοντικό σκάνδαλο χαρακτηρίζουν τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων που επιχειρεί να εφαρμόσει η Κυβέρνηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επερώτησή τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς. Στο μακροσκελές κείμενο της ερώτησης τους, μεταξύ άλλων αναφέρουν τα εξής: * * * * * Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η διαφύλαξη του περιβαλλοντικού πλούτου και των φυσικών πόρων, σε συνδυασμό με την εξορθολογισμένη διαχείρισή τους και με κύριο άξονα τον αναντικατάστατο ρόλο του Δημόσιου Τομέα, μπορεί να είναι ο βασικότερος παράγοντας για αναπτυξιακά μέτρα και να ... περισσότερα »

O Σγουρός συναινεί στο οικολογικό έγκλημα της Φυλής

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
*ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ ΓΙΑ ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ* Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Σγουρού, σχετικά με την διάθεση 90 τόνων απορριμμάτων ημερησίως από την Πελοπόννησο στον ΧΥΤΑ Φυλής, ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας επισημαίνει τα εξής: «Ο κ. Σγουρός, Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με την *μεταφορά και διάθεση 90 τόνων απορριμμάτων ημερησίως από την Πελοπόννησο στον ΧΥΤΑ Φυλής για χρονικό διάστημα έξι μηνών *, ζήτησε από τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος... περισσότερα »

Τροπολογία - σκάνδαλο: Απαλλάσσονται οι τραπεζίτες που έδιναν «θαλασσοδάνεια» σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
Τροπολογία - σκάνδαλο: Απαλλάσσονται οι τραπεζίτες που έδιναν «θαλασσοδάνεια» σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ Ημερομηνία: 08/04/2013 13:31, Πηγή: left.gr Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, δια του Δ. Παπαδημούλη, για τη φωτογραφική τροπολογία με την οποία απαλλάσσονται από την ενδεχόμενη δίωξη για απιστία τα μέλη της διοίκησης τραπεζών που έδωσαν δάνεια σε νομικά πρόσωπα (βλέπε κόμματα) Ολόκληρη η *δήλωση του κοινβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ*: «*Καταγγέλλουμε την τροπολογία - σκάνδαλο που πέρασε μέσα σε 5΄ από τη Βουλή και απαλλάσσει τους τραπεζίτες που έδωσαν θαλασσοδάνεια σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ* » Κα... περισσότερα »

Η περιφρόνησή μας, μόνη απάντηση στον «δημοσιογράφο» Πρετεντέρη

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
πηγή: LEFT.gr Ημερομηνία: 08/04/2013 12:46 Με επιστολή του προς τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ απαντά στις επιθέσεις του Γ. Πρετεντέρη κατά βουλευτών και στελεχών του, και ανακοινώνει τη διακοπή της συμμετοχής εκπροσώπων του στην εκπομπή του. H επιστολή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ προς της διεύθυνση του Mega: Οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα... περισσότερα »

H Σ. Σακοράφα για τη διαχείριση των απορριμμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
Για τη διαχείριση των απορριμμάτων Η ομιλία της Σοφίας Σακοράφα επί της τροπολογίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Θάσος: Η φασιστοσυγκέντρωση της ΧΑ κατέληξε σε πρωτοφανές φιάσκο

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
Πηγή: *LEFT.gr* ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ Το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου 2013, μέλη της εγκληματικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής» προετοίμασαν φασιστοφιέστα στην κεντρική πλατεία του χωριού Ποταμιά της Θάσου. Πρόφασή τους ήταν η διανομή ελεημοσύνης και η άσκηση μαύρης προπαγάνδας σε φτωχούς κατοίκους του χωριού, εκμεταλλευόμενοι τη δεινή οικονομική κρίση στην οποία οδήγησαν το λαό μας οι επιλογές της τροϊκανής, μνημονιακής κυβέρνησης. Στη φτηνή και αισχρή αυτή φασιστική προπαγάνδα, ο λαός του χωριού, αυθόρμητα και αυτόβουλα έδ... περισσότερα »

Το «όχι» του κυπριακού λαού και η καταστροφική συμφωνία: Ερωτήματα και διαπιστώσεις

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
Τι σημαίνει άμεσα η απόφαση για την Κύπρο; Πήγε χαμένο το «όχι» της κυπριακής βουλής; Βοήθησε η ελληνική κυβέρνηση, και τι μπορούσε να κάνει; Πηγή: LEFT.gr *Tι σημαίνει η συμφωνία της Κυριακής; Πτώση του κυπριακού ΑΕΠ, ραγδαία άνοδο της ανεργίας* Η κυριακάτικη απόφαση του Eurogroup είναι το ίδιο καταστροφική με την προηγούμενη, σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις της στην οικονομία και την κοινωνία της Κύπρου. - Θα προκαλέσει κατακόρυφη *πτώση του κυπριακού ΑΕΠ *εξαιτίας της συρρίκνωσης των τραπεζικών εργασιών και των συναφών υπηρεσιών, αλλά και *πτώση στον τουρισμό*, ένα σημαν... περισσότερα »

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
*Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες, ΩΣ ΕΔΩ!* Στις *31 Μαρτίου* το ραντεβού είναι και πάλι στο Σύνταγμα. Tο απόγευμα Κυριακής 10 Μαρτίου, η διαδικτυακή παρέα που είχε την ιδέα να καλέσει τα ραντεβού στο Σύνταγμα, έγινε μια πολύ μεγάλη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ χιλιάδων ανθρώπων που δεν αντέχουν πια την ασφυξία της φτώχειας και της ανεργίας. Βρεθήκαμε πολλοί για να φωνάξουμε ότι θέλουμε να ζήσουμε. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί, χωρίς κομματικούς ή άλλους διαχωρισμούς. Γιατί *ή θα σηκωθούμε όλοι μαζί ή θα πέσει ο καθένας μόνος του.* *Η Πορτογαλία και η Κύπρος δείχνουν το δρόμο σε όλους τους λαούς του ευρωπ... περισσότερα »

Οι αντιστάσεις της εποχής μας στα χνάρια του 1821

ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟστοΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΦΥΛΗΣΠριν από 1 μήνα
*Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής* για την 25η Μαρτίου* Στις 25 Μαρτίου *τιμούμε τους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821*. Αναγνωρίζουμε τη θυσία τους για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία. Αλλά δε θεωρούμε του αγώνες μουσειακό είδος. Πιάνοντας το νήμα του Αγώνα του 1821, της Εθνικής Αντίστασης του 1941-44, των Λαμπράκηδων, της αντιδικτατορικής πάλης, *επικαιροποιούμε το μήνυμα του λαϊκού αγώνα στη σημερινή συγκυρία*. Μια συγκυρία όπου ο ελληνικός λαός (όπως και όλοι οι λαοί του ευρωπαϊκού Νότου) στενάζει υπό το βάρος των *Μνημονίων της εξαθλίωσης και της υποτέλειας*. Όπο... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου