ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ώρα
Αν ισχύουν όλα όσα δημοσιεύονται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών, τότε το ΠΑΣΟΚ είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία αλλά και την εξαφάνισή του από τον πολιτικό χάρτη με αυτό το όνομα, τουλάχιστον. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα τελευταία 100 χιλιάδες ευρώ που απέμεναν στο ΠΑΣΟΚ, και είχαν εκταμιευθεί μέσω τις Εθνικής Τράπεζας δεσμεύθηκαν με χθεσινή δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου. Η απόφαση αφορά προσφυγή που κατέθεσε κατά του ΠΑΣΟΚ, και της Εθνικής, η SMART DESTINATIONS TRAVEL, με Νόμιμο εκπρόσωπο την Γλυκερία Στεργιοπούλου. Αφορμή η διεκδίκηση 240 χιλιάδων ευρώ από μεταχρον... περισσότερα »

Η Ελλάδα σε άγρυπνο κώμα

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 14 ώρες
Του *Γιάννη Μακριδάκη* Οι Τούρκοι εξεγέρθηκαν για να βάλουν φρένο στον κατήφορο και την οπισθδρόμηση της κοινωνίας αλλά και στην εκποίηση της πατρίδας τους από την εκλεγμένη φασιστική κυβέρνηση Ερντογάν Οι Έλληνες ακόμα κάθονται και κοιτούν με αδιαφορία τον δικό τους κατήφορο και την δική τους οπισθοδρόμηση που προωθεί και χτίζει μέρα με την ημέρα η εκλεγμένη φασιστική κυβέρνηση Σαμαρά Κουβέλη Βενιζέλου Διότι ο κατήφορος και η οπισθδρόμηση δεν εκφράζονται μόνο με εξισλαμισμό, με κράτος μαντήλας, με ανέγερση τζαμιού στο Ταξίμ. Εκφράζονται κατ’ αναλογίαν και με την εμφυλιοπολεμική ν... περισσότερα »

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ...

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 17 ώρες
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο ξενοδοχείο «Grove» του Χερτφορντσάιρ, όπου από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί η φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Από τον κατάλογο όπως έχει ως τώρα από την Ελλάδα έχουν προσκληθεί ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς. Μεταξύ αλλων στο ξενοδοχείο Grove θα καταλύσουν από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπακάν, ο πρώην αρχηγός της CIA στρατηγός Πετρέους, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού ... περισσότερα »

ΠΕΡΙ ΖΑΛΟΓΓΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) ΡΕΠΟΥΣΗ

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 21 ώρες
** *ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΖΑΛΟΓΓΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!!!!!* *Ary Scheffer, Die suliotischen Frauen oder Die Frauen von Suliot (1827)** * *Τὰ φορέματα ἐσφυρίζαν* *καὶ τὰ ξέπλεκα μαλλιά,* *κάθε γύρο ποὺ ἐγυρίζαν* *ἀπὸ πάνου ἔλειπε μία.* Διονύσιος Σολωμός *Εις τον Θάνατον του Μπάυρον (απόσπασμα)* α) Ιάκωβος Μπαρτόλντυ: Πρώσος περιηγητής και διπλωμάτης (καθόλου ευνοϊκός προς τους Έλληνες) που Βρισκόταν την εποχή εκείνη (1803-1804) στα Ιωάννινα. Γράφει στο έργο του: «Ταξίδιον εις την Ελλάδα 1803 – 1804»: «Καμιά εκατοστή απ΄ αυτούς τους... περισσότερα »

ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
* * *Σαν τα μούτρα σας συγκυβερνητικά κνώδαλα και η τοπική αυτοδιοίκηση! Έξι (6!) χρόνια στη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Καλαμαριάς χωρίς γραφείο, χωρίς γραμματειακή υποστήριξη! Χωρίς... χωρίς... χωρίς... Φανερό, βέβαια ότι θέλετε διακαώς να καταργήσετε το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης! Θα μου πείτε εδώ καταργήστε την Ελλάδα και τους Έλληνες και θα κολλήσετε στην τοπική αυτοδιοίκηση; *

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
* ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 3/6/2013* *ΚΛΙΚ ΕΔΩ*

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΠΟΡΤΟ – ΠΑΧΤΑΣ ΚΑΙ ALPHA BANK “τα βρίσκουν”. Ποιός πληρώνει; Κοίτα τα παιδιά σου στα μάτια και μάντεψε…

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ. Ο ΣΤΕΓΓΟΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ 99 ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… *Να παράσχει τη συναίνεσή της προς εγγραφή προσημειώσεως υποθήκης υπέρ της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ για ποσό ανερχόμενο σε €18.700.000,00, πλέον τόκων και εξόδων, αποφάσισε στην από 3.6.2013 συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου η Πόρτο Καρράς, θυγατρική ... περισσότερα »

Ντοκουμέντα-σοκ> Ιδού οι 17 εκατ. τουρίστες της Ολγας Κεφαλογιάννη. Το ακριβοπληρωμένο επικοινωνιακό κατασκεύασμα και η αλήθεια!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
Επειδή πλησιάζει η ώρα που θα αποκαλυφθούν οι συγκεκριμένες εταιρείες επικοινωνίας που* καλλιεργούν την φούσκα των 17 εκατ. τουριστών* που δήθεν συρρέουν στην Ελλάδα. Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη* μια τρομακτική σύγκρουση συμφερόντων στον επιχειρηματικό και μηντιακό χώρο *και πολύ σύντομα θα έχουμε αυτό που λέμε τεκτονικές αλλαγές, να αντιμετωπίζετε με *σκεπτικισμό και κρισάρα *την επικοινωνιακή καταιγίδα του κυβερνητικού *success story αλλά και την προσπάθεια της Γερμανίας και ειδικότερα της Μέρκελ και του Σόιμπλε να φανούν φιλεύσπλαχνοι απέναντι στα εκατομμύρια των ανέργων τ... περισσότερα »

Το νεοφιλελεύθερο «οικονομικό θαύμα» της Τουρκίας πνίγηκε στο αίμα

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 1 ημέρα
Ποιος θα το πίστευε, μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, ότι η νύχτα της Παρασκευής της 31ης Μαΐου προς ξημερώματά Σαββάτου της 1ης Ιουνίου θα ήταν η πιο αιματοβαμμένη στη σύγχρονη ιστορία της Τουρκίας. Γράφει ο* Βασίλης Αναστασόπουλος* Μία διαδήλωση ομάδας οικολόγων κατά της επικείμενης ισοπέδωσης του πάρκου Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ανεγερθεί εκεί ένα ακόμη εμπορικό κέντρο, εξελίχθηκε ουσιαστικά σε μια ανοιχτή και διαρκή διαμαρτυρία χιλιάδων πολιτών κατά της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση Ερντογάν. Χρειάστηκε βεβαίως η βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων από τι... περισσότερα »

ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...ΕΛΛΑΔΑ

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 2 ημέρες
ε ΕΛΛΑΔΑ.. ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ.....

Πυρηνική βόμβα Siemens στα θεμέλια του Μεγάρου Μαξίμου από τον Πάστορα Κουβέλη. Στον αέρα η συγκυβέρνηση!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
*Από την Ιόλη Πιερίδη * * * * * Το* “Κουρδιστό Πορτοκάλι” *θέλοντας να υπογραμμίσει την μοναδικότητα του πολιτικού ανδρός τον οποίο τιμούν ταυτοχρόνως με την φιλία τους, *ο μέντορας της Πετρούλας, **Σταμάτης Μαλέλης, η Μαρία Ρεπούση, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος,* η ίδια η *Πετρούλα* αλλά και ο *Γρηγόρης Ψαριανός, *του απένειμε τον τιμητικό τίτλο *Πάστορας Κουβέλης**.* Και είναι αλήθεια πως ο *Κουβέλης *κάνει ότι μπορεί για να υπερασπισθεί τον συγκεκριμένο τίτλο. Την μεγάλη στόμφα του, ο επικεφαλής της *ΔΗΜΑΡ *έδειξε τις τελευταίες 48 ώρες *με δύο επιθετικές κινήσεις*: Η πρώτη ήταν η... περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΗΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
olympiada [image: 20130602-105031.jpg] ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ. ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ”! Η επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο Συριακός Ηλεκτρονικός στρατός μετά το χακάρισμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Κατάρ εκτός από την αποκάλυψη των “αδελφικών” σχέσεων Τουρκίας και Κατάρ, έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Γκιούλ καλεί τον “αδελφό” του, να στηρίξει συγκεκριμένη επιχείρηση τουρκικών συμφερόντων. Στην Ελλάδα, η μεταβίβαση – μαμούθ μετοχών από ελληνόφωνο μεγαλοεργολάβο στο Κατάρ, έγινε μέ... περισσότερα »

Όσο θα υπάρχουν Ρεπούσαινες, θα οδηγούμαστε σε Ζάλογγα…

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
[image: repousi] *του Στρατή Μαζίδη * Περυσινά ξυνά σταφύλια θυμίζουν ο συνωστισμός της Σμύρνης, η αποχώρηση από την αίθουσα της Βουλής τη στιγμή της ένδειξης του σεβασμού απέναντι στη μνήμη του ποντιακού ελληνισμού ή η προοδευτική άποψη του τι χρειάζεται το Πάτερ Ημών το πρωί στα σχολεία. Τώρα και το Ζάλογγο πέρασε στη σφαίρου του μύθου, του θρύλου. Και τι να πω εγώ στο γιο μου που ακόμη θυμάται τον εαυτό του πριν δύο χρόνια στον παιδικό σταθμό όταν ερμήνευε τον καλόγηρο Σαμουήλ και σήκωνε το χεράκι του ψηλά λέγοντας τα λόγια του μονάχου “για την πατρίδα αξίζει ο θάνατος, είναι πι... περισσότερα »

Γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν;

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
Αυτό το ερώτημα έχει γίνει η αγαπημένη καραμέλα σε συζητήσεις εντός κι εκτός συνόρων. Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές. Ο καθένας μπορεί να βρει ένα σάκο του μποξ και να εκτοξεύσει πάνω τη οργή του. Όλοι μπορούμε να βγάλουμε την ουρά μας απέξω και να υποδείξουμε κάποιον άλλον που φταίει ή αντίθετα να φορτωθούμε όλες τις ενοχές και ν΄αρχίσουμε να αυτομαστιγωνόμαστε. Όμως η ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα, δεν μπορεί να είναι παρά μία. Ποιοι Έλληνες; Οι *Έλληνες* σαν ένας λαός που κατοικεί σ΄ενα συγκεκριμένο χώρο ή μια κοινή συνισταμένη που ενώνει ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ του... περισσότερα »

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ TΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
*Η συνείδηση της Ιστορίας θα μας απελευθερώσει * *** * Άρθρο των *Π. Κουρουμπλή*, *Στ. Π. Θεοδωρίδη**στην *Αυγή* της Κυριακής 20 Μαΐου 2013 Η 19 Μαΐου, ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και κατ’ επέκταση η τύχη που επιφυλάχτηκε στους χριστιανικούς πληθυσμούς της Ανατολής, άρα και των Ρωμιών, κατά τη διαδικασία μετάβασης από την, θρησκευτικής βάσης, Οθωμανική Αυτοκρατορία στο τουρκικό εθνικό κράτος, έτυχε και τυγχάνει μεγάλης ιδεολογικής και πολιτικής χρήσης σε πολλά επίπεδα του δημόσιου διαλόγου. [image: image_thumb9] Η επιφανειακή προσέγγιση αυτού του θέματος ... περισσότερα »

Μας «σώσανε»!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
Στις 31/12/2009, όταν δηλαδή μας ετοίμαζαν να πάμε από το Καστελόριζο «βουρ» για το ΔΝΤ, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ήταν *298 δισ. ευρώ.* Σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, το δημόσιο χρέος της χώρας έχει φτάσει τα *309 δισ. ευρώ!** Δηλαδή, μετά από τρεις δανειακές συμβάσεις, μετά από τρία Μνημόνια, μετά από... έξι επικαιροποιημένα μνημόνια, μετά ακόμα και από το «κούρεμα» με το οποίο «αποκεφάλισαν» τα πάντα, το χρέος αυξήθηκε! Είναι προφανές: Μας... *«έσωσαν»!* * Σύμφωνα με την έκθεση που εκπονήθηκε για τη Unicef από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπ... περισσότερα »

Παντού υπάρχει μία Ρεπούση…

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
Η Μαρία Ρεπούση θυμίζει κάπως την Αννα Βίσση. Είναι… απελπιστικά διαθέσιμη σε κάθε κυβέρνηση, σε κάθε κόμμα, σε κάθε εξουσιαστικό σχηματισμό που χρησιμοποιεί ελληνίδα φωνή για βάρβαρα προστάγματα. Να μην ξεχνάμε την πορεία της μανδάμας. Ενώ ήτο βεριτάμπλ συνασπισμένη, έγινε διάσημη επί Νέας Δημοκρατίας! Οχημά της προς τη δόξα και τον αγήραστο έπαινο (πάντων των κεμαλικών) ήταν το βιβλίο της Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού, όπου οι Σμυρνιοί, που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη φλεγόμενη πόλη τους και τις χατζάρες των Τούρκων σφαγέων, απλά… «συνωστίζονταν» στην προκυμαία του λιμένος. Λες... περισσότερα »

ΚΡΑΤΟΣ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ: Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΛΗΣΤΕΨΕΙ!

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
*ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; * *ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΕΙ; * *ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΒΟΜΒΕΣ; * *ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ!!!* *ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΤΗΝΗ* **** olympiada

Φασίστική επίθεση από την Αλ Σαλέχ καταγγέλει γυναίκα δημοσιογράφος.

Χάρρυ ΚλυννστοIn the mind of Harry KlynnΠριν από 3 ημέρες
[image: 20130601-192849.jpg] Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη. Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Γεγονός”… την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να ζήτησε “να έρθει κάποιος” να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη: “Δεν θ’ αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ΓΕΓΟΝΟ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου