ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ασφυξία από τα σκουπίδια, ελλείψει καυσίμων…

Ασφυξία από τα σκουπίδια, ελλείψει καυσίμων…

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 2 ώρες
*Η υπηρεσία είχε ενημερώσει έγκαιρα τη διοίκηση, για το πρόβλημα που έχει προκύψει...* *Στην έλλειψη καυσίμων για τα απορριμματοφόρα οφείλεται η άθλια εικόνα που παρουσιάζει, τις τελευταίες μέρες, ο Δήμος Φυλής, όπου η αποκομιδή των απορριμμάτων έχει ουσιαστικά διακοπεί. Ο διαγωνισμός του Δήμου κηρύχθηκε άγονος, επειδή δεν υπήρξε ενδιαφέρον, από την πλευρά των προμηθευτών, λόγω του μεγάλου ύψους της προμήθειας, που ξεπέρασε το μισό εκατ. ευρώ. Έτσι τώρα ο Δήμος τρέχει και δεν φτάνει, για να λύσει το πρόβλημα, καθώς λόγω της ζέστης προκαλείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Απ... περισσότερα »

Άκαρπες οι έρευνες για τον Πακιστανό στη Χωματερή

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ώρες
Άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες της Αστυνομίας στη Χωματερή, για την ανεύρεση ατόμου, το οποίο όπως ανέφερε ομοεθνής του, πακιστανικής καταγωγής, αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, ενώ είχε εισέλθει παράνομα στον χώρο. Το πρωί της Τρίτης, 4 Ιουνίου, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για παύση των ερευνών, αφού ολοκληρώθηκαν οι εκσκαφές και αναζητήσεις, οι οποίες επεκτάθηκαν και πέραν του οριοθετημένου από την αστυνομία χώρου. Η επιχείρηση αναζήτησης διήρκεσε συνολικά 5 ημέρες και για τον σκοπό αυτό επιστρατεύθηκε σημαντικός αριθμός μηχανημάτων, φορτηγών και προσωπικού π... περισσότερα »

Διαλυτήρια αυτοκινήτων στις τσιγγανογειτονιές

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 4 ώρες
*Αυτή την άθλια εικόνα αντικρίζει κανείς, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου* *Η εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από τη Αστυνομία, πριν από λίγες μέρες KΛΙΚ ΕΔΩ, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Κι αυτό γιατί στην περιοχή του Δήμου Φυλής είναι καθημερινό φαινόμενο η εξαφάνιση αυτοκινήτων, τα οποία οδηγούνται στα, τουλάχιστον, τρία διαλυτήρια που λειτουργούν μέσα στους τσιγγάνικους καταυλισμούς. Το θέμα τέθηκε επίσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τον επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δημήτρη Τσιουμπρή. «Είναι απαράδεκτη η εικόνα των πυρπολημένων κουφα... περισσότερα »

Μην πετάτε τα βιβλία, λέει στους μαθητές η Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 20 ώρες
*Στην αποφυγή του απεχθούς φαινομένου της καταστροφής των βιβλίων, από τους μαθητές, στο τέλος της σχολικής χρονιάς αποβλέπει η παιδαγωγική και παριβαλλοντική παρέμβαση της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων. Με ανακοίνωσή της η Ένωση καλεί τους μαθητές να επιστρέψουν τα βιβλία τους και τους Διευθυντές των Σχολείων, ώστε να επαναχρησιμοποιηθούν ή να οδηγηθούν στην ανακύκλωση. «Η ενέργεια αυτή έχει στόχο να αναπτύξει στους μαθητές στάση σεβασμού για το δημόσιο αγαθό, αλλά και για την περιβαλλοντική, χρηστική και συναισθηματική αξία του βιβλίου» είναι η φράση-κλειδί μέσα στην οποία η Ένωση κλ... περισσότερα »

Η αλήθεια δεν κρύβεται κυρ Γιάννη…

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 1 ημέρα
*Μια καλλιτεχνική εκδοχή του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων στη Χωματερή Φυλής* *Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός κόμπαζε ότι έβαλε τάξη στη Χωματερή, υποστηρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με τους εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Μάλιστα, ασκούσε δριμύτατη κριτική στο Δήμο Φυλής, για την κατάσταση που επικρατεί εκτός Χωματερής και τον καλούσε να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Λίγες μέρες αργότερα, με αφορμή τις καταγγελίες για καταπλάκωση αλλοδαπού από σκουπίδια, μέσα στη Χωματερή, το ίδιο τ... περισσότερα »

Πακετάρουν τα σκουπίδια για τη Χωματερή, Καμίνης-Σγουρός

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 1 ημέρα
*Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν έλυσαν το πρόβλημα του Δήμου Φυλής, αλλά του Δήμου Αθηναίων...* *Επικοινωνιακή φιέστα, με αφορμή την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το Σταθμό Μεταφόρτωσης του Ελαιώνα, οργάνωσαν ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Με το έργο θα συμπιέζονται τα σκουπίδια, πριν από τη μεταφορά τους με κοντέινερ στη Χωματερή της Φυλής. Ιδού τι είπε ο Γιάννης Σγουρός: * Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι σήμερα στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης της Αθήνας. Όπως είχα δεσμευτεί και στην προηγούμενη μας συνάντηση, που είχε γίνει στην Περι... περισσότερα »

«Σινιάρουν» τα σκουπίδια στον Ελαιώνα, Σγουρός-Καμίνης

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 1 ημέρα
*Ξεκαρδισμένοι στα γέλια, μετά την υπογραφή της προγραμματικής Σύμβασης, Σγουρός και Καμίνης* *Προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή και λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον Ελαιώνα, υπογράφτηκε τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη. * *Ο συγκεκριμένος κεντρικός σταθμός ο οποίος προβλεπόταν από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής, που είναι νόμος του κράτους από το 2003, αναμένεται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι συμβαλλόμενοι, να αποφέρει ... περισσότερα »

Την Τρίτη, 4 Ιουνίου η μητέρα των μαχών για τους εργαζομένους του Ξένιου

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 1 ημέρα
*Ομάδα εργαζομένων του Ξένιου, στην είσοδο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με το δικηγόρο τους, Δημήτρη Περπατάρη* *Μετά από ένα δεκαπενθήμερο δικαστικών αναμετρήσεων στο Εθνικό Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και στην Ευελπίδων όπου αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβρη του 2014 η μήνυση κατά της προηγούμενης διοίκησης, για μη καταβολή των δεδουλευμένων, οι εργαζόμενοι του Ξένιου ετοιμάζονται, τώρα, να δώσουν τη μητέρα των μαχών. Πρόκειται για την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, την οποία έχουν καταθέσει σε βάρος του Δήμου Άνω Λιοσίων, με την οποία ζητούν να πληρώσει ο Δήμ... περισσότερα »

Τίμησαν Μαύρο, Κλαπάκη και Λουμάκη ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ και η ΑΕ Ζεφυρίου

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 1 ημέρα
*Ο Θεοδόσης Δρόλιας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Μαύρο και ο Δημήτρης Τσάρος στον Παναγιώτη Λουμάκη. ΚΑΤΩ ο Θεοδόσης Δρόλιας με τους βραβευθέντες, Γιώργο Μαύρο, Γιώργο Κλαπάκη και Παναγιώτη Λουμάκη* *Στιγμές αθλητικής συναδέλφωσης και αμοιβαίας εκτίμησης διαδραματίστηκαν στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ, ανάμεσα στον ιστορικό ΑΚΡΑΤΗΤΟ και την ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ. Με πρωτοβουλία του Προέδρου των φιλοξενουμένων και Δημοτικού Συμβούλου Θεοδόση Δρόλια, βραβεύθηκαν για την μακρόχρονη προσφορά τους οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μαύρος του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ και Γιώργος... περισσότερα »

Κρεμάει οριστικά τη σφυρίχτρα, ο Μαρίνος Σερεμέτης

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ημέρες
*ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ* *Οριστική είναι η απόφαση του Μαρίνου Σερεμέτη να σταματήσει την προπονητική. Ο έμπειρος κόουτς, που πείστηκε, πέρσι, να επανέλθει στον πάγκο, για να βοηθήσει στη σωτηρία της ομάδας, λέει ότι η απόφασή του είναι, πλέον, αμετάκλητη. «Παρόλο που η περσινή χρονιά είχε αρχίσει με αντιξοότητες, τελικά μπορεί να χαρακτηρισθεί πετυχημένη. Η ομάδα εξασφάλισε από νωρίς το στόχο της παραμονής και μάλιστα τερμάτισε στην πρώτη εξάδα. Παράλληλα άνοιξε το δρόμο σε νέους παίκτες, όπως οι Θανάσης Κοτσούμπας, Γιάννης Δήμας και Χρήστος Καραντζάς», σημειώνει ο Μαρίνος και προσθέτει.... περισσότερα »

Ούτε ένα σχολείο δεν μπόρεσε να φτιάξει ο Μπουραΐμης, λέει ο Νίκος Λιόσης

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ημέρες
*ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ* *Με αφορμή τη σύσκεψη Γονέων και διδασκόντων, που προκάλεσε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θεοδόσης Δρόλιας, το μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Νίκος Πολ. Λιόσης, αναφέρει τα εξής: * *Είναι βέβαιο ότι τα έχουν καταφέρει περίφημα οι Πρόεδροι της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στα σχολεία, αν αναλογιστούμε τα ελάχιστα κονδύλια που διαχειρίζονται και λόγω της δραματικής μείωσης κατά 50% την φετινή χρονιά. Χωρίς αμφιβολία ουσιαστική δουλειά στην Παιδεία χωρίς χρήματα δεν γίνεται! Για τον λόγω αυτό εμείς οι γονείς έχουμε ζ... περισσότερα »

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ: Η καταπολέμηση της παραβατικότητας θέλει σχέδιο

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ημέρες
***ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ* *Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες που έχει η περιοχή μας, στην οποία διαμένουν ομάδες ανθρώπων που δεν είναι εύκολο να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, η διοίκηση του Δήμου μας ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει συγκροτημένο και αξιόπιστο πλάνο αντιμετώπισης της παραβατικότητας. Και επειδή η καλύτερη αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών είναι η πρόληψη, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θέτει τα εξής ερωτήματα: -* * Ποιες οι κινήσεις της διοίκησης για την ουσιαστική πάταξη της εγκληματικότητας που «ανθίζει» στον τόπο μας; * *- Τι γίνεται με την ανεξέλεγκτη δράση μερίδας Ρομά, που ελλείψει αστυνόμευσης λ... περισσότερα »

Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν οι τσιγγάνοι στη Χασιά, λέει ο Σάββας Σάββας

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ημέρες
*Αυτά είναι μερικά, μόνο, από τα φωτιστικά σώματα που καταστράφηκαν, άνευ λόγου, στη Λεωφόρο Φυλής...* *Σε ομάδα νεαρών τσιγγάνων αποδίδει την καταστροφή των φωτιστικών σωμάτων στην είσοδο της Χασιάς, το βράδυ της Τρίτης, 28 Μαΐου, η ιστοσελίδα του επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββα Σάββα ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Στη σχετική ανάρτηση δημοσιεύονται φωτογραφίες τουλάχιστον είκοσι σπασμένων φωτιστικών σωμάτων κι επισημαίνεται η αδυναμία της διοίκησης του Δήμου Φυλής να προστατεύσει τη δημοτική περιουσία. «Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες που έχει η περιοχή μας, στην οποία διαμένουν ομάδες ανθρώπων π... περισσότερα »

Βίντεο από την κηδεία του Κυπριανού

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ημέρες

Θρήνος στην κηδεία του Κυπριανού

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ημέρες
*Ο μεταστάς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός γι' αυτό κι ο κόσμος ήταν απαρηγόρητος. Πριν από τον ενταφιασμό πραγματοποιήθηκε λιτάνευση του σκηνώματος στην περίμετρο της Μονής.* *Στιγμές μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης διαδραματίσθηκαν το πρωί του Σαββάτου, 1 Ιουνίου, στη Φυλή, κατά την εξόδειο ακολουθία του Μητροπολίτη Κυπριανού. Κλήρος και Λαός συνόδευσαν, μετά από μια συγκλονιστική τελετή, στην τελευταία του κατοικία, τον άνθρωπο που σφράγισε με την παρουσία του τα εκκλησιαστικά πράγματα στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό, όπου έχει παρουσιάσει σπουδαίο ιεραποστολικό έργο. Ανάμεσα στον... περισσότερα »

Πυκνοί καπνοί σκεπάζουν τον Λόφο των 40 Μαρτύρων

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ημέρες
*Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Είναι ο αέρας των καμένων καλωδίων που καθημερινά αναπνέουν οι κάτοικοι Ζεφυρίου, Αχαρνών και Άνω Λιοσίων. Αυτή τη φορά (28 - 05-2013) η φωτιά ξέσπασε στο Ζεφύρι και οι καπνοί έφτασαν ως τον Λόφο των 40 Μαρτύρων. Απλά παραπέμπουμε στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Μενιδιάτης» που γράφηκε λίγες μέρες πριν. Πατήστε κλικ εδώ: **h ttp://menidiatis.blogspot.gr/2013/05/40.html*

Κέρδισαν το Κίνημα οι «Λαϊκατζήδες»

ΦύλαρχοςστοΦύλαρχοςΠριν από 3 ημέρες
*Η παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας προκάλεσε συζητήσεις, αλλά οι πωλητές προτίμησαν να τα μαζέψουν, προ του κινδύνου να τους επιβληθεί βαρύ πρόστιμο...* *Τέλος στη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Δήμου Φυλής, έδωσε το πρωί του Σαββάτου, 1 Ιουνίου, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Φυλής. Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί ζήτησαν από τους παραγωγούς να αποχωρήσουν, με την απειλή επιβολής προστίμου 1000 ευρώ, στον καθένα, υποστηρίζοντας ότι η διάθεση προϊόντων είναι παράνομη, αφού γίνεται χωρίς άδεια και χωρίς να τηρούνται οι υγιειονομικές και φορολο... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου