ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο....ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!



  Σε μια αποκάλυψη σοκ, προχώρησε η πτέρυγα των «αντιστουρναρικών» βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθώντας να εξηγήσει για ποιό λόγο ο πρωθυπουργός είναι αθώος και δεν φέρει καμμία ευθύνη για τις αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών!  
Υποχείριο, του υπουργού Οικονομικών, έχει γίνει όπως φαίνεται παρά τη θέλησή του, μέσω προχωρημένων μεθόδων υπνωτισμού και ελέγχου της βούλησης, ο Αντώνης Σαμαράς, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τις υπερδυνάμεις του, να μην μπορεί να δώσει τις περίφημες «Εντολές Σαμαρά», με τις οποίες ως γνωστόν λύνονται όλα και Γιάννης Στουρνάρας να του αποσπά την συγκατάθεσή του για τα μοχθηρά νομοσχέδια που προωθεί!
Στο συμπέρασμα αυτό, κατέληξε ομάδα βουλευτών της συμπολίτευσης, σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσει τη στάση της κυβέρνησης στα κρίσιμα θέματα των πλειστηριασμών και του φόρου ακίνητης περιουσίας.
Η εξήγηση του εγκεφαλικού ελέγχου, επιτρέπει στους νεοδημοκράτες βουλευτές να διατηρήσουν αφ’ ενός το φιλολαϊκό προφίλ τους καταγγέλλοντας τον Γιάννη Στουρνάρα και την φορολογική πολιτική του, στα κανάλια και στα ραδιόφωνα, και ταυτόχρονα να συνεχίσουν να φαίνονται πιστοί στον πρωθυπουργό, απαλάσσοντάς τον, από κάθε ευθύνη για τις αποφάσεις.
Χωρίς δηλαδή να παραδέχονται ούτε ότι ο Πρωθυπουργός είναι συνυπεύθυνος στο θέμα των ακινήτων, ούτε ότι δεν γνωρίζει και έχει παραδώσει εν λευκώ τις πολιτικές αποφάσεις στον υπουργό Οικονομικών.          ΠΗΓΗ   moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου