ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το Σαμαρικό Antinews, παρακαλάει τον Σαμαρά, για γρήγορες εκλογές, για να γλιτώσει την συντριβή.


Κρύος ιδρώτας, στο Σαμαρικό Στρατόπεδο.....Το site των Σαμαρικών, "Antinews", μέσου άρθρου του, που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, παρακαλεί τον Σαμαρά, να πάει σε άμεσες εκλογές, διαβλέποντας ναυάγιο την άνοιξη της Ελληνικής Οικονομίας, συντριβή της ΝΔ τον Μαίο, και μοιραία πτώση της κυβέρνησης μετά!

Παραθέτουμε κάποια αποσπάσματα:
"Και πάντα η συμφωνία έκλεινε, και πάντα ο ελληνικός λαός έβγαινε πιο χαμένος, και πάντα η κυβέρνηση δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι. Έτσι συμβαίνει και τώρα για μια ακόμα φορά παρά τα θερμά λόγια που επιφύλαξε η κ. Μέρκελ στον κ. Σαμαρά κατά το πρόσφατο ταξίδι του στο Βερολίνο."
"Το χρέος δεν βγαίνει και πιστεύω ότι αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο ίδιος ο κ. Σαμαράς. Ο οποίος πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ακούει τους διάφορους παρατρεχάμενους που τον διαβεβαιώνουν καθημερινά για πλεονάσματα και άλλα κουραφέξαλα και του λένε ,γονυπετείς ευλαβικά, ότι “θα σκίσουμε Πρόεδρε”.
"Κι έπειτα είναι και το ΠΑΣΟΚ. Το άγος Βενιζέλου. Οι πρασινοφρουροί που συνεχίζουν να κυριαρχούν στην κρατική μηχανή για να ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι όσων τους πληρώσαμε ακριβά. Καταστάσεις που όλοι ξέρουμε ότι θα πληρωθούν cash στην κάλπη."
"Για να καταλάβετε τι ασχετοσύνη κυκλοφορεί, κάποιοι στη ΝΔ λένε “να μην πολιτικοποιηθούν οι Ευρωεκλογές”. Μα είναι αυτό ποτέ δυνατόν; Είναι ποτέ δυνατόν σε τέτοιες συνθήκες κρίσης να πάει ο Έλληνας να ψηφίσει οτιδήποτε και να μην ενεργήσει “πολιτικά”; Με αυτά τα μυαλά η ΝΔ θα πιάσει πάτο στις Ευρωεκλογές και αμέσως ο Τσίπρας θα υποβάλει νέα πρόταση μομφής και θα ζητήσει εκλογές."
"Τότε λοιπόν θα καταλάβουν όλοι ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ προσωπικά θα ευχόμουν να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση, για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή. Σε έξι μήνες το πολύ θα παρακαλάνε όλοι τον Σαμαρά να γυρίσει."
Αυτό που είναι διάχυτο σε όλο τον άρθρο, είναι η παραδοχή της οικονομικής καταστροφής, που προκάλεσε η κυβέρνηση η Σαμαρά. Αποκαλύπτουν, και πόσα ψέματα λέγονται τώρα από την κυβέρνηση, και πόσο το χρέος μας πνίγει, και ότι η τεράστια ανεργία δεν είναι άμεσα αναστρέψιμη.....

Του προτείνουν να φύγει, για να σώσει το πολιτικό του τομάρι. Η πρόταση, είναι λογική, και αν ήμουν και εγώ σύμβουλος του Σαμαρά, υπό αυτό πρίσμα (της πολιτικής του διάσωσης), θα μίλαγα για εκλογές, από τον προηγούμενο Μάιο!
Αλλά, προφανώς, "ξοφλάει γραμμάτια"...Και αυτός!

anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου