ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η "Καθημερινή" απέκρυψε ότι η δημοσκόπησή της ήταν πριν από τα γεγονότα της ΕΡΤ!

"Απατεωνία" πρώτους μεγέθους από την "Καθημερινή"! 

Η "καλή" και "έγκυρη" εφημερίδα του Αλαφούζου κυκλοφόρησε με την δημοσκόπηση της Public Issue, που δείχνει τη ΝΔ να προηγείται με 2 μονάδες διαφορά (29,5% - 27,5%). Όμως η εφημερίδα απέκρυψε ότι η δημοσκόπηση είχε ολοκληρωθεί πριν τα γεγονότα της ΕΡΤ, και πομένως δεν συμπεριλαμβάνει την ριζική μτασροφή της κοινωνικής συνείδησης που αποτυπώνουν άλλες έρευνες (όπως της V-PRC)!

Σε αντίθεση με την "Καθημερινή" η Public Issue στην ιστοσελίδα της (http://www.publicissue.gr/2492/varometro-jun-2013/) αισθάνεται την ανάγκη να υπογραμμισει την δυναμική που προέκυψε από το κλείσιμο της ΕΡΤ και γράφει :"ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Η έρευνα πεδίου για το πολιτικό Βαρόμετρο Ιουνίου ολοκληρώθηκε την Τρίτη 11/6. Επομένως, στη μέτρηση, δεν αποτυπώνεται η επίδραση της πρωθυπουργικής απόφασης, σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ, ούτε η πολιτική δυναμική που η εν λόγω απόφαση έχει πυροδοτήσει".

Προφανώς η Public Issue σέβεται την επιστήμη, τους πελάτες της και το κοινό της. Η εφημερίδα του Αλαφούζου γιατί δεν σέβται το κοινό της; Γιατί κρύβουν όλα τα στοιχεία από τους αναγνώστες της "Καθημερινής";

ΑvantiPopoloGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου