ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Καημένε Αντώνη …



                                            

Βλέπεις Αντώνη μου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια σου. Τα αφεντικά σου στας Ευρώπας ήθελαν μια φασίζουσα κυβέρνηση με «Δημοκρατικό Μανδύα». Η αμετροέπεια σου όμως σε πρόδωσε και πρόδωσε και τα δικά τους σχέδια. Δεν θα ανεχτούν Αντώνη μου μία απροκάλυπτη Χούντα μέσα στην Ευρώπη του 2013. Σε χρησιμοποίησαν, τους έκανες τη βρωμοδουλειά καταστρέφοντας τη χώρα και τώρα ήρθε η ώρα να σε ξεφορτωθούν. 

Η συνέντευξη του Φιλιππό & της Ντελτάρ (Πρόεδρος και Γενική Δ/ντρια της EBU αντίστοιχα) ήταν το πρώτο καρφί στο φέρετρο του απολυταρχικού καθεστώτος σου. Στο είπαν καθαρά..... « Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα μας έχει ξεπεράσει …. Δεν έχει υπάρξει κυβέρνηση που να έχει κόψει το σήμα δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα … η πρακτική μας θύμισε έντονα την Ανατολική Γερμανία». 
Κατάλαβες τώρα Αντώνη; "Ανατολική Γερμανία" η Ελλάδα της Ε.Ε.; Της "Ανάπτυξης" και του "σκληρού νομίσματος".
Καημένε Αντώνη … 
Στην αρχή καλά το πήγαινες και σύμφωνα με το "πατρόν" που σου είχαν δώσει. 
Παίρνεις από τον Γραμματέα της Νεολαίας της ΕΠΕΝ το τσεκούρι, του βάζεις μια γραβάτα και τον διορίζεις Υπουργό. Στελεχάρα ο Μάκαρος. Κάνει και καθοδήγηση μέσω των εκπομπών του Πρετεντέρη. Δίνεις και νέα έργα στις κατασκευαστικές του αφεντικού και έξω από την πόρτα. «Αντε γεια … » σκεφτόσουν. 
Δεν σου ήταν όμως αρκετός ούτε ο Μάκης ούτε ο "ενεδρεύων" Φαήλος. Το θέμα σε βασάνισε αρκετά και μετά σου ήρθε η επιφοίτηση, είπες « … που να ξαναστήνω τώρα από την αρχή Rangers και Κένταυρους … ο Βαγγέλας έχει και εκείνο το θέμα με τον ράφτη και τα παντελόνια … άσε θα πάω στα ετοιματζίδικα …» και έτσι απλά εγκόλπωσες στο κόμμα σου την Νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. 
«Μ’ ένα σμπάρο δυό τρυγόνια» σκέφτηκες «… κάνω τη δουλίτσα μου και δημιουργώ και ένα “αντίπαλον δέος” για την Αριστερά. Στήνω και ένα «Συνταγματικό Τόξο» βάζω και τον Φώτη και τον Βαγγέλη στο κόλπο (πεινάλες παιδί μου … πεινάλες) και έτσι έχω τους “Σοσιαλιστές” και την “Αριστερά της Ευθύνης” στο πλάι μου»
Και κάπως έτσι ξεκίνησες Αντωνάκη. Και κλείνουμε την ΕΡΤ και κλείνουμε και τα Νοσοκομεία και τα Σχολεία … και ξεπουλάμε στο όνομα της αποκρατικοποίησης μπίρ παρά και τη ΔΕΠΑ, την ΕΑΒ, την ΕΒΟ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ και τη ΔΕΗ … τις κάνουμε κομματάκια και τις ξεπουλάμε … και για όλα φταίνε οι «συνδικαλιστές και οι κομμουνιστές που έχουν καταστρέψει τη χώρα». 
Όμως "σανίδι σάπιο πάτησες" που λέει και το λαικό άσμα, Αντωνάκη. Η ΕΡΤ γίνεται το Βατερλώ σου. «Αντιεπαγγελματία» σε είπε η Ντελτάρ, Αντώνη. Αντιεπαγγελματία. 
Αντώνη πέφτεις. Περίμενε οσονούπω και τις δηλώσεις τις Ε.Ε. και της Γερμανίδας Πατρόνας σου. Χτυπάνε οι καμπάνες Αντώνη. Οι καμπάνες της Πολιτικής σου κηδείας. 
Και εμείς θα είμαστε εκεί Αντώνη. 
Γιατί εμείς, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ για την πρώτη Αριστερή Κυβέρνηση που γνώρισε η Χώρα. ΔΕΝ θα ζήσουμε νέα “Βάρκιζα”. Οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, , της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΠΑΜΕ  & των Αναρχικών που ανεμίζουν δίπλα- δίπλα εγγυούνται για αυτό. 
Καληνύχτα Αντώνη. 
Ο κόσμος αυτός, άλλαξε. Και αυτός είναι ο ΔΙΚΟΣ μας κόσμος. 
Ο κόσμος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
 
 
 
 Της Ειρήνης Μεταξά 

http://kokinorodo.blogspot.gr/2013/06/blog-post_14.html

1 σχόλιο:

  1. Κα Μεταξά το άρθρο σας είναι ένα βάλσαμο στην καρδιά μου, στην καρδιά πολλών από εμάς που ζούμε με αυτό το όνειρο της ενωμένης αριστεράς... Μέσα σε λίγες γραμμές τα είπατε όλα για την ντροπή και το αίσχος αυτού του ανθρωπου...!!! Πραγματικά σας ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή