ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Που το πάει ο Σαμαράς;


pou to paei o samaras
Ισχυρή διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας προς το κέντρο και τη μεταρρυθμιστική αριστερά μεθοδεύει ο Αντώνης Σαμαράς. Ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν βολιδοσκοπηθεί δεκάδες πρόσωπα του φιλελεύθερου χώρου, ανεξάρτητοι, αλλά και πρώην υπουργοί και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία μετά το συνέδριο, όπου θα υπάρξουν ιδεολογικές και καταστατικές αλλαγές για την πολιτική μετατόπιση του κόμματος στο χώρο του κέντρου.
Ταυτόχρονα, για όσους από τον ευρύτερο χώρο δεν θέλουν να απορροφηθούν από τη ΝΔ, θα τους δοθεί η δυνατότητα σύμπραξης σε ένα σχήμα, τύπου «Ελιάς», σαν κι αυτό που ήθελε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πλαίσιο αυτό θα επιδιωχθεί η συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ή και μια νέα διάσπασή τους, ώστε να αποδυναμωθούν όλοι οι πιθανοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέσα από το διευρυμένο αυτό σχήμα, ο Αντώνης Σαμαράς θα εμφανισθεί να κάνει διμέτωπο αγώνα ενάντια στην Χρυσή Αυγή και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Άνθρωποι που γνωρίζουν ποιοι και πως μεθοδεύουν αυτές τις στρατηγικές για λογαριασμό του Αντώνη Σαμαρά , εκτιμούν ότι έχει επιλεγεί η τακτική της αιφνιδιαστικής επίθεσης, ώστε να βρεθούν σε αμηχανία οι κομματικές νομενκλατούρες, τόσο στη ΝΔ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν διασπάσεις και αποχωρήσεις και στα τρία κόμματα. Οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά επιμένουν ότι όλα αυτά εάν συμβούν θα του προσθέσουν δυναμική στο εκλογικό σώμα και ότι οι επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν θα είναι εξαιρετικά πολωμένες.

Read more: http://rizopoulospost.com/poy-to-paei-o-samaras/#ixzz2WIgoueHG
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου