ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τι δείχνουν οι "κυλιόμενες" δημοσκοπήσεις

Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού λίγες ημέρες πριν τον "ξαφνικό θάνατο" της ΕΡΤ ήταν σαφείς και κατηγορηματικοί: "Είσαι καβάλα στο άλογο, προχώρα, θα δεις την ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις να ανοίγει εντυπωσιακά"! Αλλά η πολιτική -λένε- είναι η τέχνη του προβλέπειν... Και δεν τα προέβλεψαν σωστά. Καθόλου σωστά, όπως τουλάχιστον καταδεικνύεται από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έχουν πάρει φωτιά το τελευταίο τριήμερο. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Insider, αναφέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε στασιμότητα, ενώ  σημαντική άνοδο παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ βάση της δημοσκόπησης της VPRC. Μία από τις δημοσκοπήσεις έχει και ένα σοκαριστικό εύρημα: Η Χρυσή Αυγή "ακουμπάει" την δεύτερη θέση.
ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ διατηρούν τις δυνάμεις τους.  Η στάση των πολιτών, μετά τη διαχείριση της υπόθεσης από την κυβέρνηση και το δραματικό "μαύρο" στις οθόνες, γίνεται εξόχως αρνητική για τον κ. Σαμαρά, ενώ διχασμένο εμφανίζεται το κοινό ανάμεσα στο ερώτημα αν επιθυμεί επαναλειτουργία της ΕΡΤ ή δημιουργία ενός νέου φορέα ραδιοτηλεόρασης.
Οι νέες δημοσκοπήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, θα εξηγούν εν πολλοίς και όσα πρόκειται να δούμε τις επόμενες ημέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου