ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

'Κανείς αγώνας χαμένος' τόνισε ο Π. Λαφαζάνης στην συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στη Φυλή

'Κανείς αγώνας χαμένος' τόνισε ο Π. Λαφαζάνης στην συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στη Φυλή
lafazanisΜε την φράση "κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος, χαμένοι είναι μόνο οι αγώνες που δεν δίνονται" και με αφορμή τις κινητοποιήσεις για την ΕΡΤ, το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ανανέωσε το στίγμα της πολιτικής της παράταξής του, μιλώντας στα Άνω Λιόσια, στην συγκέντρωση που, λόγω βροχής, έγινε στο χώρο του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.
Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για πραξικόπημα, τόνισε ότι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου "εξουσιοδοτεί τον αρμόδιο υπουργό να καταργεί, να διαλύει ή να συγχωνεύει οποιοδήποτε φορέα σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα", επεσήμανε ότι "η ΕΡΤ μπορεί να ήταν χειραγωγούμενο μαγαζί αλλά αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ενάντια στους εργαζόμενους, χαρακτήρισε "σημαντική ευκαιρία αυτό που γίνεται για να ξεσηκωθεί ένα μεγάλο κίνημα" και υπογράμμισε ότι ο αγώνας "έχει στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης και την συγκρότηση κυβέρνησης της αριστεράς".
Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε στην πολύχρονη επαγγελματική του σχέση με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό κανάλι, τονίζοντας ότι τον λυπεί η εξέλιξη που υπάρχει σήμερα. Σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις, εξάλλου, ο κ. Αθανασίου σημείωνε ότι η ΕΡΤ έχει προβλήματα, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν με αυτόν τον τρόπο.
Επιχειρώντας, εξάλλου, μια διασύνδεση της πολιτικής συμπεριφοράς της κυβέρνησης απέναντι στην ΕΡΤ, με την πολιτική συμπεριφορά απέναντι στην περιοχή του δήμου Φυλής για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο κ. Αθανασίου την χαρακτήρισε αυταρχική που κινείται πέρα και έξω από τα πλαίσια της λογικής και των οδηγιών της Ε.Ε.
Τέλος, το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής Κώστας Λουμιώτης επεσήμανε την ανάγκη αλληλεγγύης που πρέπει να επιδεικνύει ο καθένας και να μην "περιμένει το ευεργέτημα του Πολύφημου, να τον φάνε δηλαδή τελευταίο".

syriza fyli syriza fyli1 syriza fyli2
syriza fyli3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου