ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Άνεμος Αντίστασης: Οι Έλληνες απαντούν στη χουντάρα: Λαοθάλασσα στην ...

Άνεμος Αντίστασης: Οι Έλληνες απαντούν στη χουντάρα: Λαοθάλασσα στην ...: Με πυκνές γραμμές και ιδιαίτερα πολύ κόσμο όπως περιγράφουν παρατηρητές, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11 π.μ. της Πέμπτης η μεγ...



Με πυκνές γραμμές και ιδιαίτερα πολύ κόσμο όπως περιγράφουν παρατηρητές, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11 π.μ. της Πέμπτης η μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνουν έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, τα μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας και η ΕΣΗΕΑ. 
Ρίγη συγκίνησης μεταξύ των συγκεντρωθέντων προκάλεσε η αναμετάδοση από τα μεγάφωνα του ιστορικού μηνύματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας κατά την εισβολή των γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1941. Συγκινητική ήταν και η στιγμή που το παιδί ενός εργαζομένου διάβασε μήνυμα προς το Σαμαρά για τους ανθρώπους που απολύονται.
Κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα της λεωφ. Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και μέχρι τις 12.30 μ.μ η αστυνομία διοχέτευε την κίνηση προς την Αγίας Παρασκευής προς το Χαλάνδρι, η οποία παρέμενε ανοικτή.
Πολύς κόσμος βαδίζει προς το Ραδιομέγαρο από τους σταθμούς του Μετρό Αγία Παρασκευή και Νομισματοκοπείο.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα σε περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ Εξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 στη λεωφόρο Στρατού συγκεντρώνονται απεργοί της Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απηύθυναν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και η Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Παράλληλα οι υπό απόλυση δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν τις εκπομπές, οι οποίες αναμεταδίδονται μέσω του διαδικτυακού τόπου της Γιουροβίζιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου