ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

avanti popolo: Ο Άδωνις παίζει...'Αλμετ: ΝΑΖΙ κανείς ή ΝΑμηΖ(Ε)Ι;...

avanti popolo: Ο Άδωνις παίζει...'Αλμετ: ΝΑΖΙ κανείς ή ΝΑμηΖ(Ε)Ι;...: O κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια «φιλότιμη» προσπάθεια να υποβαθμίσει το ακροδεξιό παρελθόν του συναδέλφου του- Μάκη Bορίδη, τον απεκά...
O κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια «φιλότιμη» προσπάθεια να υποβαθμίσει το ακροδεξιό παρελθόν του συναδέλφου του- Μάκη Bορίδη, τον απεκάλεσε «χουντικό». Συγκεκριμένα, ο κύριος Γεωργιάδης έγραψε: "Ναι, ήταν γραμματέας της ΕΠΕΝ, αλλά άλλο χουντικός και άλλο ναζί"! Αξίζει να υπενθυμίσω ότι ο Μάκης Βορίδης διαδέχτηκε- κατόπιν εντολής Παπαδόπουλου, μέσα από τη φυλακή- το Νίκο Μιχαλολιάκο στη θέση του Προέδρου της ΕΠΕΝ.


Είναι, αν μη τι άλλο, «συγκινητική» η προσπάθεια τους κυρίου Άδωνι να υπερασπιστεί τον συνοδοιπόρο του στο ΛΑ.Ο.Σ. και στη Ν.Δ. Τέτοια αλληλοϋποστήριξη και συναδελφικότητα, σπάνια συναντά κανείς! Η νοημοσύνη μου εντούτοις δεν με βοηθά να αντιληφθώ με ποιόν ακριβώς τρόπο η παραδοχή ότι ο κύριος Βορίδης είναι χουντικός και ουχί Ναζί μπορεί να προσμετρηθεί στα θετικά του στοιχεία. Αναπόφευκτα, εγείρονται θεμελιώδεις απορίες και εναγώνια ερωτήματα: ΝΑΖΙ κανείς ή ΝΑμηΖΙ;;;





20-05-2013
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Βήμα FM, για μια ακόμη φορά πληθωρικός και φρασεολογικά ακραίος, τοποθετήθηκε αναφορικά με τη δήλωση του φιλοσόφου Σλαβόι Ζίζεκ, ο οποίος είπε ότι όσοι δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να οδηγηθούν σε Γκουλάγκ. Αφού αποκάλεσε «κτήνος» και «ηλίθιο» τον φιλόσοφο και αυτούς που τον κάλεσαν, εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να βάζει στη φυλακή τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χειροκρότησε την επίμαχη δήλωση. Αναφορικά με το νόμο που θα έπρεπε να διώκει «Τσίπρες», θα του προτείνω να απευθυνθεί στον Guru- στον «Απόλυτο Νομοπλάστη» Κύριο Βενιζέλο! Μετά το «δημιούργημά» του περί «ΜΗ» ευθύνης υπουργών, φρονώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος να επιληφθεί του θέματος! Σχετικά με την «ηλιθιότητα» και «κτηνωδία» του φιλοσόφου, απλά να προσθέσω δυο αντιπροσωπευτικές ατάκες, ειπωμένες από τον τέως Αντιπρόεδρο: «Δεν λέμε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας;;;» (σχετικά με τα ΙΜΙΑ) και το Πανελληνίως γνωστό, «Μαζί τα φάγαμε»!
21-05-2013



Με μπλε κορδέλα έκλεισε η κεντρική είσοδος της Βουλής, προκειμένου όλοι όσοι θέλουν να μπουν στο κτίριο, να περνούν υποχρεωτικά από την μαγνητική πύλη ελέγχου. Η απόφαση φαίνεται ότι ελήφθη από το Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τους Αντιπροέδρους της Βουλής, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, στην οποία αποφασίστηκε η ένταση και αυστηροποίηση των μέτρων ασφαλείας. Η υποχρεωτική αυτή διέλευση από την μαγνητική πύλη ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να έρθει σε αντίφαση με τον υπάρχοντα κανονισμό, βάσει του οποίου η είσοδος και κίνηση του βουλευτή στο κτίριο γίνεται χωρίς περιορισμό! Πιστεύω είναι θέμα χρόνου, να εξαιρεθούν οι «υπηρέτες» του λαού, από τον εν λόγω κανονισμό! Θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια εξάλλου ως προς την υπόλοιπη προνομιακή μεταχείρισή τους σε σχέση με τους κοινούς θνητούς!
21-05-2013

opinion24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου