ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η γκάφα Βενιζέλου, που έβγαλε τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται, μαϊμού!










Ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο Mega και στην εκπομπή του δημοσιογράφου – σχολιαστή Γ. Πρετεντέρη, αναλύοντας το πώς το ΠΑΣΟΚ έφτασε από την εκλογική παντοδυναμία προηγούμενων ετών στο 12,28% που έλαβε τον Ιούνιο του 2012, ανέφερε ότι τα «μηνύματα» ήταν πολύ πιο άσχημα πριν κλείσουν οι κάλπες. «Δημοσκοπήσεις του Μαΐου μας έδειχναν στο 4%» τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προκαλώντας την έκπληξη του κ. Πρετεντέρη ο οποίος έσπευσε να πει ότι τέτοια ποσοστά δεν είχαν έρθει από γκάλοπ στη δημοσιότητα… Όμως, ο κ. Βενιζέλος συνέχισε την ανάλυση του και το θέμα πέρασε στα «ψιλά».




Να θυμηθούμε, τι έδιναν οι δημοσκοπήσεις, τότε.........




Η Public Issue που ήταν η μόνη εταιρία που πλησίασε το πραγματικό αποτέλεσμα, έδινε στο ΠΑΣΟΚ, σχεδόν 16%








Στο Mega η GPO, έδινε το ΠΑΣΟΚ, κοντά στο 15%, και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 6%








Προσωπικά, πιστεύω, ότι το 4% που ανέφερε ο Βαγγέλας, ήταν αναφορά για εντυπωσιασμό, αλλά η αλήθεια στα νούμερα βρίσκεται κάπου στην μέση, αφού οι δημοσκοπήσεις που έβγαιναν τότε στον αέρα, εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ, λίγο παραπάνω από τα ποσοστά που πήρε, αλλά με τους αναποφάσιστους, έδιναν την εικόνα, ότι θα πάει κοντά στο 20%...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ, ΑΦΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΕΚΟΒΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ




Φανταστείτε τι γίνεται με τις σημερινές δημοσκοπήσεις, που παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, 1-3 μονάδες μπροστά, και αναποφάσιστους από 15-20%......, δεδομένου του πολέμου που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ!




Απλά ο Βενιζέλος, αποκάλυψε, θέλοντας να παρουσιάσει κάποια  προσωπική επιτυχία, την απάτη με τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται σήμερα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Και αυτός, για την προσωπική του προβολή, "έκαψε" όλο το "δημοκοπικό σύστημα"




Εντύπωση προκαλεί, και η τοποθέτηση χθες, στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, που απαντώντας σε ερώτηση του πρώτου, γιατί, "δήθεν", ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο μπροστά από την ΝΔ, μίλησε για μετρήσεις που τις αμφισβητεί, αφού οι μισοί δεν απαντάνε καν, και γιατί οι εταιρίες αυτές, είναι διαπλεκόμενες με τον κρατικό μηχανισμό......


anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου