ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πυρά Παναγιωτακόπουλου σε Βενιζέλο και μέλη Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ

Πυρά Παναγιωτακόπουλου σε Βενιζέλο και μέλη Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ
Eπίθεση εναντίον της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Στην επιστολή του με  παραλήπτες τον πρόεδρο του κόμματος  αλλά και όλα τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου αφου αναφερεται ότι «αν συνεχίσετε συμπορευόμενοι με την Κυβέρνηση Σαμαρά, το μόνο που θα πετύχετε είναι η εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ» τονίζεται: «Δεν το βλέπετε; Δεν σας πονάει; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι βουλιάζουμε στον ωκεανό της συντήρησης, γιατί μάθαμε να κολυμπάμε σε άλλα νερά; Όταν οι λάθος πολιτικές παράγουν αυτά τα αποτελέσματα οφείλετε να τις αλλάξετε. Όχι αύριο. Σήμερα. Χθες.Αν επιμείνετε στα ίδια, αν επιμείνετε στα φραστικά πυροτεχνήματα, αν επιμείνετε να πηγαίνετε ολοένα και δεξιότερα, αν επιμένετε στην αναγκαιότητα συμπόρευσης με τη Δεξιά, αν επιμένετε να μην καταλαβαίνετε τα λάθη σας, αν επιμένετε να μην αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα στην κοινωνία, θα είστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τις όποιες αρνητικές εξελίξεις«,
Παράλληλα, υπογραμμίζει ο κ. Κ. Παναγιωτακόπουλος ότι το κόμμα έχει ανάγκη σήμερα από άλλη ηγετική ομάδα και από άλλη πολιτική πρόταση.
Καταλήγοντας αναφερει ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από μια πρωτοβουλία σωτηρίας της παράταξης γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να σωθεί η χώρα και ο λαός μας. Τα περιθώρια αντοχής έχουν τελειώσει. Οι συναισθηματισμοί έχουν τελειώσει. Η ανοχή έχει τελειώσει. Είναι ώρα για αποφάσεις. Αποφάσεις πολιτικές, συλλογικές και προσωπικές για τον καθένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου