ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Οι Χρυσαυγίτες πάνε να φορτώσουν σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το «Χάιλ Χίτλερ» που φώναξαν οι ίδιοι

Ο Στ. Κοντονής που στοχοποιείται από τη ναζιστική συμμορία δηλώνει για τα γεγονότα: «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλοι οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές στράφηκαν προς το προεδρείο για να διαμαρτυρηθούν, λέγοντας "τι heil Hitler · τι πράγματα είναι αυτά που ακούγονται!"»,
Το άσπρο μαύρο πάει να κάνει η Χρυσή Αυγή καταγγέλοντας «τη νέα, βρώμικη συκοφαντική επίθεση όλων των συστημικών μέσων ενημέρωσης κατά της Χρυσής Αυγής», και ισχυριζόμενη ότι «η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση "Χάιλ Χίτλερ" ειπώθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονή Σταύρο»! - απειλούν δε με μηνύσεις όσα ΜΜΕ της αποδίδουν το ναζιστικό χαιρετισμό



Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  που στοχοποιήθηκε από τους χρυσαυγίτες, δήλωσε για τα γεγονότα σήμερα στη Βουλή:


«Εκπλήσσομαι με το θράσος τους. Πρσπαθούν να μεταθέσουν το πρόβλημα αλλού, είναι προφανές» τόνισε ο Στ. Κοντονής και εξήγησε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλοι οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές στράφηκαν προς το προεδρείο για να διαμαρτυρηθούν, λέγοντας "τι heil Hitler · τι πράγματα είναι αυτά που ακούγονται!"»


Ο κ. Κοντονής επισήμανε ότι σημειώνονται πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Βουλή και υπενθύμισε ότι προχθές ο Παππάς αναγνώρισε ότι κείμενο υπέρ του Χίτλερ είναι «γραπτό της νιότης του». «Αποκρύπτουν σκοπίμως πράγματα, γιατί θέλουν να δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι» σημείωσε.

Ο βουλευτής Ζακύνθου ανέφερε, δε, ότι του «κάνει εντύπωση που αναφέρονται προσωπικά» σε εκείνον στην ανακοίνωσή τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

(πληροφορίες από in.gr)
Οι Χρυσαυγίτες πάνε να φορτώσουν σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το «Χάιλ Χίτλερ» που φώναξαν οι ίδιοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου