ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Δέσμευση Τσίπρα σε μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα: 25 δισ. ευρώ για τον λαό και όχι στους τοκογλύφους


- Να σπάσει ο φαύλος κύκλος υπερδανεισμού - εξυπηρέτησης τοκοχρεωλυσίων και οι διαθέσιμοι πόροι να πάνε στην ανασυγκρότηση της χώρας

- Από τα 219 δισ. των δανείων μόνο τα 7,8 δισ. κατευθύνθηκαν στον δημόσιο προϋπολογισμό

- Ώρα για δημοκρατικό ξεσηκωμό, ώρα για ανατροπή του Μνημονίου και των κυβερνήσεών του, η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ

"Πρώτα η ζωή και η αξιοπρέπεια του λαού μας και μετά οι τοκογλύφοι, πρώτα οι φτωχοί, οι αδύναμοι και οι άνεργοι και μετά η κ. Μέρκελ και οι τραπεζίτες, αυτή είναι η διαφορά μας" τόνισε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας χθες βράδυ σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πάτρα, εφάμιλλη των προεκλογικών του 2012. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σημείωσε ότι με την κυβέρνηση της Αριστεράς τα 25 δισ. που προορίζονται την επόμενη τετραετία για αποπληρωμή τόκων θα δοθούν για ανακούφιση των αδύναμων και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Γενικότερα θα σπάσει το θανατηφόρο σπιράλ δανεισμού - εξυπηρέτησης των τοκογλύφων και για να γίνει αυτό οι κυβερνήσεις των Μνημονίων πρέπει να μπουν οριστικά στο περιθώριο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο δύναμη ανατροπής, αλλά διαθέτει το σχέδιο για την επόμενη ημέρα, η Ελλάδα να ξαναχτιστεί σε στέρεα βάση.

Σ. Κεδίκογλου: Επικίνδυνος ο Τσίπρας

Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Κεδίκογλου δήλωσε:

Με παραμύθια για «σχέδια που υπάρχουν» αλλά δεν αποκαλύπτονται, «λεφτά που θα βρεθούν», χωρίς κανείς να ξέρει από πού και με μία παρατεταμένη εμφυλιοπολεμική παράκρουση, ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει και πάλι όχι μόνο την ανεπάρκεια αλλά και την επικινδυνότητα του. 
Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου