ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ, Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ !!!!

Άνεμος Αντίστασης: ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΚΕΙ ΘΕ...: Του Χρήστου Σιούλα Όπως γράψαμε και πριν έχουν το σχέδιό τους. Την βουλή την θεωρούν σπίτι τους έξω από αυτό είναι ένα τίποτα. Ποιος ...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ, Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ       ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ                                              ΦΕΡΕΤΡΑ !!!!

Του Χρήστου Σιούλα


Όπως γράψαμε και πριν έχουν το σχέδιό τους. Την βουλή την θεωρούν σπίτι τους έξω από αυτό είναι ένα τίποτα. Ποιος θα έκανε αυτόν τον χοντρομπαλά τον Μπένυ παρέα έξω από την βουλή ;

ποιος θα καθόταν καν να του μιλήσει; ποιος θα άντεχε την θολωμένη φάτσα του;

Θα μπορούσε κανείς να αγαπήσει τον στραβούλιακα με την μεγάλη μύτη και την μεγάλη γλώσσα;

Ούτε η μάνα του η ίδια, αν δεν καθόταν στην καρέκλα την πρωθυπουργική, καλημέρα δεν θα του έλεγε.

Ακόμα και ο Κουρέλης δεν την άντεξε την μπόχα και πήρε μπόλικα αποσμητικά για να ξεπλύνει την ντροπή, που δεν μπορεί να την ξεπλύνει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός.


Αλλά όσα κάγκελα και να βάλουν και όσο και να ταμπουρωθούν μέσα στην φωλιά την φιδίσια που έχουν φτιάξει.

Για ένα να είναι σίγουροι!!!!

Ο λαός δεν θα τους ξετρυπώσει!!!! Δεν θα τους βγάλει έξω!!!! Θα τους αφήσει εκεί μες την φυλακή που φτιάξανε να σκάσουνε σαν τα ποντίκια.

Γιατί ποντίκια είναι!!!!

Με κομμένο το φως, το νερό και το ψωμί, με κομμένο ακόμα και το τελευταίο τηλέφωνο, που όλοι οι μελλοθάνατοι δικαιούνται !!!!

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ - ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ - ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου