ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Airetikos on Air: Αποκλειστικό...Εντοπίσαμε τους τελευταίους ψηφοφόρ...

Airetikos on Air: Αποκλειστικό...Εντοπίσαμε τους τελευταίους ψηφοφόρ...:   Μέχρι και ουρές σχηματίστηκαν το πρωί, στην Πάτρα,  για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των νέων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, ...
  Μέχρι και ουρές σχηματίστηκαν το πρωί, στην Πάτρα,  για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των νέων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, μας ενημερωνεί το Πατρινό portal, dete.gr.


  Λίγο υπερβολικό το πατρινό μέσο, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, μιας και από την ηλικία των προσερχόμενων είναι λογικό, Κυριακή πρωί, να μαζευτούν 20-30 συνταξιούχοι, και να πάνε μετά το καφέ, να ψηφίσουν για το κόμμα του αρχηγού τους, Ανδρέα Παπανδρέου.....Δεν έγραψα λάθος, απλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι πάσχουν από προχωρημένης μορφής Αλτσχάϊμερ, και δεν βλέπουν τι έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.(Πάλι καλά, που δεν περίμεναν να δουν και τον Κουτσόγιωργα, σήμερα).
  Στα σοβαρά τώρα, το ΠΑΣΟΚ, έχει καταρρεύσει, ακόμα και από τις παραπάνω φωτογραφίες, είναι εμφανές, ότι χτυπάει καμιά ψήφο στης ηλικίες πάνω από 60. Και λέμε καμιά ψήφο, μιας και σε αυτές τις ηλικίες την πρωτοκαθεδρία την έχει η ΠΟΛΑΝ, αλλά όσο δυσκολεύουν οι καιρού και για τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας, δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρες πλειοψηφίες στις επόμενες εκλογές, σε αυτές τις ηλικίες. Νέοι ψηφοφόροι, ούτε για δείγμα στο ΠΑΣΟΚ, και πως θα ήταν διαφορετικό μιας και το ΠΑΣΟΚ μαζί με την ΝΔουλα  καταδίκασε σε εξαθλίωση τους νέους και τους μεσήλικες της χώρας.
  Επίσης στα σοβαρά, εσείς οι επίδοξοι κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, δεν λυπηθήκατε τις μανάδες, τους πατεράδες σας,  να τους στέλνετε να ψηφίζουν για ένα κόμμα, που δεν υπάρχει, απλά για να είστε κάτι...Για έναν τίτλο, και μόνο,και αυτός άνευ ουσίας!

anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου