ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Βλέπουμε δεξιά κι αριστερά πολλές και οργισμένες αντιδράσεις για ένα άρθρο που ανέβηκε σήμερα στο Unfollow, το οποίο αρχίζει και τελειώνει με τελειώνει με τη φράση "Δεν τραβάτε να πνιγείτε με τα βυζιά της Αντζελίνα;" (http://goo.gl/E59Ey). Αν το ίδιο άρθρο, δηλαδή με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, άρχιζε και τελείωνε με τη φράση "Ένα μεγάλο μπράβο στην Αντζελίνα", το πιο πιθανό είναι να μην υπήρχαν καθόλου αντιδράσεις. Ευτυχώς πάντως που δεν έθιξε τον Μπράντ Πιτ. Τα πράγματα θα ήταν μετά βεβαιότητος χειρότερα, με τα γραφεία του περιοδικού παραδομένα στις φλόγες. {SPY}

Βλέπουμε δεξιά κι αριστερά πολλές και οργισμένες αντιδράσεις για ένα άρθρο που ανέβηκε σήμερα στο Unfollow, το οποίο αρχίζει και τελειώνει με τελειώνει με τη φράση "Δεν τραβάτε να πνιγείτε με τα βυζιά της Αντζελίνα;" (http://goo.gl/E59Ey).

Αν το ίδιο άρθρο, δηλαδή με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, άρχιζε και τελείωνε με τη φράση "Ένα μεγάλο μπράβο στην Αντζελίνα", το πιο πιθανό είναι να μην υπήρχαν καθόλου αντιδράσεις.

Ευτυχώς πάντως που δεν έθιξε τον Μπράντ Πιτ. Τα πράγματα θα ήταν μετά βεβαιότητος χειρότερα, με τα γραφεία του περιοδικού παραδομένα στις φλόγες.
{SPY}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου