ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Απειλές κατά δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας για αποκαλυπτικό ρεπορτάζ


Απειλητικά φέιγ βολάν πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από το κτίριο της Ελευθεροτυπίας και στην περιοχή των Άνω Πετραλώνων. Πρόκειται για το αποκορύφωμα μιας εβδομάδας απειλών, η οποία ακολούθησε το πρωτοσέλιδο της «Ε», το περασμένο Σάββατο 25 Μαϊου
Το ρεπορτάζ με τίτλο “Πετράλωνα το βασίλειο της ανομίας και της αυθαιρεσίας” το οποίο αποκάλυψε τις πρακτικές μαφίας και τρομοκρατίας των καταστηματαρχών σε βάρος απλών κατοίκων στα Ανω Πετράλωνα, έχει ενοχλήσει όπως φαίνεται τους ανώνυμους, των οποίων πιθανώς τα συμφέροντα θίγονται.
Μετά τη δημοσίευση, εντάθηκαν οι τραμπουκισμοί προς τους πολίτες που διαμαρτύρονται ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι απειλές προς την συντάκτρια του ρεπορτάζ και δημοσιογράφο της εφημερίδας. Με email και ανώνυμα υβριστικά τηλεφωνήματα άγνωστοι απαίτησαν από την συντάκτρια να μην επισκεφτεί ξανά την περιοχή και να σταματήσει την έρευνα για να μην έχει μπλεξίματα.

Από την πλευρά της "Ε" τονίζεται ότι η δημοσιογραφική έρευνα δεν πτοείται από τέτοιου είδους προκλήσεις και απειλές ενώ η θέση της εφημερίδας θα αναλυθεί στο φύλλο του Σαββάτου 1η Ιουνίου.

Πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου