ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πόσο Τζήμερος είσαι;



Λίγοι μπορούν να περηφανεύονται ότι τον κρατάνε τον πήχυ τόσο ψηλά στην πολιτική αθλιότητα, όσο ο Θάνος Τζήμερος. Ακόμα λιγότεροι, όμως, μπορούν να περηφανεύονται ότι μπορούν να τον πάνε ακόμα ψηλότερα. Όπως ο Θάνος Τζήμερος.
Ο κ.Τζήμερος, λοιπόν, αυτή τη φορά κατηγόρησε ευθέως μέσω της σελίδας του στο facebook τον ΣΥΡΙΖΑ πως πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.
Η ανάρτηση αυτολεξεί έχει ως εξής:
«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; Βούτσης, Κωνσταντοπούλου, Στρατούλης, Βαλαβάνη, ξιφουλκούν υπέρ των καταληψιών της ΕΡΤ και θεωρούν νόμιμη την κατάληψη δημόσιων κτηρίων από ιδιώτες. Ο Παπαδημούλης σπρώχνεται με τα ΜΑΤ, που του απαγορεύουν την εισοδο στο κτήριο. Ο Τσουκαλάς δεν καταδικάζει τις δολοφονίες των Φουντούλη και Καπελώνη. 6 βουλευτές δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι υπέρ της παρανομίας και έμμεσα ή άμεσα υποκινούν σε αυτή. Ποια είναι τα κριτήρια για να χαρακτηριστεί μια οργάνωση εγκληματική, είπαμε;»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαδημούλης δεν ήταν στην ΕΡΤ. Αλλά ο Θάνος δεν έχει μάθει ακόμα να τον ξεχωρίζει από τον Βούτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου