ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Οι δημόσιοι υπάλληλοι άχρηστοι, διεφθαρμένοι;; Ποιοι το λένε;; Οι άχρηστοι και διεφθαρμένοι στο Μαξίμου


"Οι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι διεφθαρμένοι- δεν έχουν τα προσόντα- είναι τεμπέληδες". Αυτές οι κατηγορίες, έχουν εκτοξευθεί από τους κυβερνητικούς εταίρους, και τα παπαγαλάκια τους. Η κάθε κατηγορία αξιολογείται πρώτα και κύρια, από το ποιόν των κατηγόρων.

Να ξεκαθαρίσουμε, ότι ανάλογες κατηγορίες πολιτών, για διάφορες περιπτώσεις υπαλλήλων, που τεμπέλιασαν, τα "πήραν", κτλ, είναι σεβαστές. Το Δημόσιο, δυστυχώς υπέθαλπε και "κακό" κόσμο. Αλλά θα πρέπει σήμερα, που απολύουν μαζικά κόσμο, κατά 95% τίμιο, να παραμερίσουμε τα δικαιολογημένα παράπονα μας, και να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους, που αύριο ανατρέπεται ο προγραμματισμός δεκαετιών που έχουν κάνει για την ζωή τους, και η ανέχεια και η εξαθλίωση γίνεται για αυτούς το "νέο" μέλλον τους! Να έχουμε υπόψη μας πάντα, ότι 15.000 λιγότεροι μισθοί στην ¨αγορά", πόσο θα επηρεάσει και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το κυβερνητικό δίδυμο εξαπολύει τόνους λάσπης για διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους. Βεβαίως έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, ότι οι επίορκοι σε όλο το Δημόσιο, είναι γύρω στους 1000. Το πιο σημαντικό, σε περίπτωση διαφθοράς, μίζας είναι ο ρόλος του εκάστοτε πολιτικού προϊσταμένου του μιζαδόρου υπαλλήλου. Και το λέμε ευθέως, πόσες περιπτώσεις τέτοιων κρουσμάτων διαφθορας, δεν βγήκε η "βρώμα", ότι ο υπάλληλος έκανε την "δουλειά" για τον πολιτικό του προϊστάμενο; Πολλές φίλοι μου, και στις υπόλοιπες τουλάχιστον, περιέργως ο πολιτικός προϊστάμενος, είχε γνώση......Πόσοι πολιτικοί προϊστάμενοι, των δύο κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, πήγαν φυλακή; τιμωρήθηκαν;; Δεν θυμάμαι καμία περίπτωση!

"Οι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι τεμπέληδες". "Πολλοί δεν είναι συνεπείς στο ωράριο τους, στα αντικείμενα εργασίας του", λένε. Ο δημοσιοϋπαλληλικος κώδικας, και προ μνημονίων είναι σαφής. Αυτός ο λουφαδόρος υπάλληλος μπορεί και πάντα μπορούσε να απολυθεί. Τι στο διάολο, έκαναν πάλι επί 40 χρόνια, οι πολιτικοί προϊστάμενοι υπηρεσιών, υπουργείων;; Η απάντηση είναι, ότι δεν τους πείραζαν, γιατί αυτοί οι "λουφαδόροι", τύγχανε να είναι "φίλοι" του κόμματος, παράγοντες και είχαν στις υπηρεσίες τους ένα άτυπο ρόλο...Του Ρουφιάνου, του εκάστοτε πολιτικού προϊσταμένου.
Και μία που μιλάμε για τεμπελιά και λούφα, να θυμηθούμε την εργατικότητα των υπουργών και στελεχών των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. Ανεπάγγελτοι άνθρωποι, με σχεδόν μηδενική εργασιακή προυπηρεσία. Ούτε ένα ένσημο, που λέει ο λαός! Θυμάμαι τα tweet του Άδωνη Γεωργιάδη, που μας εξηγούσε πόσο πολύ κουραζόταν κάθε μέρα, μετά από 4-5 τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρουσίες τους. Έχει και αυτό την κούραση του.....


Η τελευταία κατηγόρια, που  αποδίδουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και τα "παπαγαλάκια" τους, είναι ότι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι άχρηστοι, δεν έχουν προσόντα.Δεν έχουν πτυχία πολλοί λένε. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, όντως δεν έχουν πτυχία, αλλά μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας, έχουν την πολύτιμη εμπειρία. Το Πτυχίο από μόνο του δεν σε κάνει ικανό, η ικανότητα ιδιαίτερα επαφής με το κοινό, θέλει ποιότητα στον εργαζόμενο. Αλλά συγνώμη βρε μάγκες της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αυτούς τους "χωρίς προσόντα", ποιος του προσέλαβε; Μα εσείς, βέβαια, επί 40 χρόνια, που έχετε αλώσει τον Δημόσιο τομέα. Τι τους είπατε;; Θα έχετε για τα επόμενα 35 χρόνια σταθερή δουλειά. Και έκαναν προγραμματισμό, και σήμερα τους τσακίζετε!
Χθες επίσης, βγήκε καταγγελία ότι ο Μιχελάκης, έχει πλαστό πτυχίο, και κυρίως βλέπουμε Υπουργούς που είναι βιβλιοπώλες να γίνονται Υπουργοί Υγείας. Βλέπουμε απόφοιτους κοινωνικών επιστημών, να γίνονται υπουργοί ΠΡΟ-ΠΟ. Ακατάλληλοι άνθρωποι, σε κυβερνητικές θέσεις.

Λοιπόν, απολύστε πρώτα τους εαυτούς σας. Είστε ότι πιο κακό, ότι πιο λιγότερης ποιότητας στον Δημόσιο τομέα αυτής της χώρας. Γιατί, και εσείς δημόσιοι υπάλληλοι είσαστε. Αν θέλετε, μπορούμε να σας μετακινήσουμε στους τομείς καθαριότητας των Δήμων όλης της χώρας....Να κάνετε τις χαβούζες βέβαια, γιατί και οι υπάλληλοι καθαριότητας έχουν τα στοιχειώδη προσόντα!

Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου