ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Πώς συνδέεται ο Παπαγιάννης με το ΞΕΝΙΟ




Κάποιοι με μεγάλη ευκολία βαφτίζουν πληροφορία κι αποκάλυψη τα στημένα σενάρια και την προσπάθεια εξόντωσης ανθρώπων. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης έχει ταυτοποιηθεί με τα blog pressmme.blogspot.com και «fimotro.blogspot.gr» κι έχει ασκηθεί σε βάρος του μια πλειάδα μηνύσεων, αγωγών κι εξωδίκων με καταγγελίες για απειλή, εκβιασμό, συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας. Οι επιθέσεις δεν έχουν καμιά σχέση με άσκηση κριτικής ή πραγματικά στοιχεία ρεπορτάζ, αφού με περισσή ευκολία οι πρωταγωνιστές «κακών δημοσιευμάτων» μετατρέπονται αργότερα σε «αγίους».
Ποιοί είναι, κατά Παπαγιάννη, ο «βουτυρομπεμπές της Πολιτείας» κι ο «λιγδιάρης της Εκάλης»;
Πώς συνδέεται ο Παπαγιάννης με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξένιος

τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, τον ΟΔΔΥ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;
Ποιά κοινοβουλευτική του ερώτηση…λησμόνησε να επανακαταθέσει ο Αδωνις Γεωργιάδης;
Πως αντιμετωπίζει δημοσιογραφικά ο Παπαγιάννης τους τραπεζίτες;
Ποιοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι έχουν στείλει στα δικαστήρια τον Γ. Παπαγιάννη;




.................................
Τον Απρίλιο του 2010 διαρρέουν πληροφορίες πως στον Δήμο Άνω Λιοσίων υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για σκάνδαλο με εικονικά τιμολόγια στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Ξένιος ΡΜ. Το fimotro ξεκινάει μια σειρά δημοσιευμάτων κατά της δημοτικής αρχής, με υπονοούμενα για το σκάνδαλοαλλά χωρίς στοιχεία. Διάφορα «ερωτήματα» γράφονται στο fimotro με υποσχέσεις απαντήσεων.
Στις 21 Απριλίου ο δή μαρχος Άνω Λιοσίων, Χρήστος Παππούς εμφανίζεται στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Παπαγιάννη στο Εxtra., για να απαντήσει επιτέλους στα ερωτήματα για το σκάνδαλο. Ο δήμαρχος εμφανίζεται λίγα λεπτά πριν τελειώσει η εκπομπή και ο παρουσιαστής, επικαλούμενος την στενότητα χρόνου, δεν ρωτάει τίποτα ουσιαστικό για την υπόθεση, λέγοντας πως τις επόμενες ημέρες θα γίνει τελικά η συνέντευξη για τα εκκρεμή θέματα του σκανδάλου.
Τρεις ημέρες αργότερα ο Παπαγιάννης προσλαμβάνεται στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Ξένιος FM ως «πολιτικός αναλυτής». Εισπράττει, από τις 24 Απριλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2010, 25.535,66 ευρώ. Οι εργαζόμε¬νοι στον υπό κατάρρευση ραδιοσταθμό μαθαίνουν για τις αποδοχές του και διαμαρτύρονται, γιατί δεν εμφανίζε¬ται καν στο ραδιόφωνο. Το 2011 γίνεται επίσχεση εργασίας στον σταθμό και η δημοτική Αρχή αποφασίζει να περάσει τους εργαζόμενους από τις δημοτικές επιχειρήσεις στη μισθοδοσία του Δήμου.


Ο Παπαγιάννης είναι έτοιμος να γίνει δημοτικός υπάλληλος, αλλά δημοτικοί σύμβουλοι προσφεύγουν εναντίον της απόφασης και ζητούν την ακύρωση της, γιατί ενώ ο Παπαγιάννης δεν υπήρξε μισθωτός αλλά ελεύθερος επαγγελματίας συνεργαζόμενος, έγινε προσπάθεια την τελευταία στιγμή να μπει εμβόλιμα το όνομα του για μονιμοποίηση. Δεν γίνεται υπάλληλος, αλλά συνεχίζει να εισπράττει και το 2011 χρήματα από τον Δήμο.
ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου