ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο πρόεδρος Περιπτεριούχων Μαγνησίας

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μαγνησίας στην είδηση της αυτοκτονίας του προέδρου της ΟΕΒΕΜ και των Περιπτεριούχων Μαγνησίας Κώστα Κόγια ο οποίος και έδωσε τέλος στην ζωή του με ένα τραγικό τρόπο σήμερα το βράδυ. Στις 20.50 τον βρήκε η γυναίκα του στο σπίτι τους απαγχονισμένο.
Η σύζυγος του ήταν στο περίπτερο και ανησύχησε όταν μετά από αρκετές κλήσεις ο Κώστας Κόγιας δεν απαντούσε. Τότε μετέβη στο σπίτι τους επί των οδών Λ. Ειρήνης - Προύσσης στη Ν. Ιωνία όπου και αντίκρισε τον 60χρονο σύζυγο της κρεμασμένο.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και Αστυνομία, ωστόσο όταν μετέβησαν στο σημείο το ΕΚΑΒ απλά διαπίστωσε το θάνατο του και μετέφερε την σορό του στο Νοσοκομείο Βόλου.
Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ν. Ιωνίας ενώ πρέπει να αναφερθεί πως δεν βρέθηκε σημείωμα στο οποίο και να εξηγεί για ποιους λόγους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα αν και οι πληροφορίες θέλουν να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα υγείας.
Ο Κώστας Κόγιας διατηρούσε περίπτερο στην παραλία του Βόλου ενώ αφιέρωσε την ζωή του στους αγώνες για την επιβίωση του κλάδου αλλά και των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Πηγή: onvolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου