ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013


Άνεμος Αντίστασης: Φυλετικό και όχι μόνο μίσος διδάσκει απόψε στον ΣΚ...

Φυλετικό και όχι μόνο μίσος διδάσκει απόψε στον ΣΚΑΙ η Χρυσή Αυγή

 
Παρακολουθούμε με δυσκολία την αποψινή εκπομπή του Γ. Τράγκα, όπου έχει καλέσει 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Με μεγάλη δυσκολία, μιας και το κάνουμε μόνο για να μπορούμε από σήμερα να απαντήσουμε στην διαφήμιση που του κάνει ο εν λόγω δημοσιογράφος. Και η διαφήμιση δεν συνίσταται στο ότι τους αφήνει να εκθέσουν τα πιστεύω τους, αλλά τα σχόλια του δημοσιογράφου που μετά από τις χοντράδες που πετάνε, τους επιβραβεύει τονίζοντας πόσο αντικυβερνητικοί είναι, πόσο αντιγερμανοί είναι(σε λίγο θα μας τους βγάλει αντι-ναζί), και πόσο δίκιο έχουν που θεωρούν ότι ο Τσίπρας προμοτάρεται από τους Αμερικάνους.
  Σήμερα, όμως μέσω του βουλευτή Ματθαιόπουλου (αν δεν κάνω λάθος) και το σικοντάρισμα του Παππά, πέταξαν το επικίνδυνο δηλητήριο τους. Μας είπαν επί λέξςι :''όταν θα αναλάβει η Χ.Α. τη διακυβέρνηση της κατακαημένης μου χώρας, θα στειρώσει τους ψυχικά ασθενείς κατά τη θεωρία ανωτερότητας της Άρειας Φυλής, θα απαγορεύσει τους μικτούς γάμους για να εξαγνίσει την ιερή φυλή μας και θα εκδιώξει όλους τους έχοντες διαφορετικό χρώμα δέρματος''
  θα βουλιάζουν σκάφη με μετανάστες, θα ανοίξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους ψυχικά ασθενείς, για να μην αναπαράγονται, και θα απαγορευτούν οι γάμοι Ελλήνων με αλλοδαπούς. Του ήση δηλαδή Έλληνες, που είναι σε καθεστώς μικτών γάμων, θα τους στείλουν σε αναγκαστική μετανάστευση.
  Κουβέντα από τον Τράγκα όμως για το σικοντάρισμα της Χ.Α. στην τρικομματική κυβέρνηση, όταν ψήφιζαν υπέρ του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας, όταν ψήφιζαν υπέρ του ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας στους ''επενδυτές''!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου